В процес 61 Приключени 2547

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Моля за съдействие

Начало
29.06.2020
ID:
266

Здравейте! Не знам за кой път се подава сигнал за гнусна и отвратителна "ДЕТСКА ПЛОЩАДКА" НА УЛ. ТУТРАКАН 12. Всички съоръжения са извън всякакъв стандарт.Пясъчник - няма, детски люлки- няма, изпочупени пейки-има.., Моля, за реални действия ,а не само обещания. 1. ЗАЩО НЕ СЕ ПОЧИСТВА ОТ СЛУЖИТЕЛИТЕ НАЗНАЧЕНИ ЗА ТАЗИ ДЕЙНОСТ? 2. С УДОВОЛСТВИЕ БИХ ПОКАНИЛА ВЛАСТИМАЩИТЕ ДА ПОСЕТЯТ ТАЗИ ТАКА НАРЕЧЕНА ДЕТСКА ПЛОЩАДКА? 3 . ЧИЙ АНГАЖИМЕНТ Е ОБНОВЯВАНЕТО НА ПЛОЩАДКАТА И ИМА ЛИ КОНКРЕТЕН ПЛАН ЗА

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 2 потребителя

неприключен ремонт на ВиК

Начало
27.06.2020
ID:
265

На 19.05.2020 ВиК извършват ремонт, резултата месец+ по-късно все още е нарушена настилка в следствие на непочистен почвен материал, необезопасен насип опасен за движението на МПС, запушено платно заради насипа, запушен тротоар, невъзстановена пътна настилка и замърсяване от прах който се вдига заради немърливостта им. Това е редовна практика на ВиК съдейки по други ремонти в същия район за изминали периоди.

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Опасна детска площадка

Начало
27.06.2020
ID:
264

На единствената детска площадка в кв.Долни Воден на практика децата няма къде да играят. Люлките са счупени, на пързалката липсва стъпало, стърчат болтове и се клатят дъски. Една от пейките е счупена от миналото лято и катерейки се на нея, също може да се нарани дете. Площадката има спешна нужда от ремонт и поставяне на обранителни камери, за да се предотврати последващото ѝ рушене.

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Кофи за смет

Начало
27.06.2020
ID:
263

Здравейте!Април месец пуснах сигнал относно кофите за смет, че са в окаяно състояние, нямат капаци, колела смачкани и нзключително ЗАХАБЕНИ. Отговорихте ми, че е започнало поетапна смяна на кофите. Тъ да попитам, на КАКЪВ ЕТАП СТЕ? Не виждам нищо сменено из града. Докажете,че сте по-отговорни от предишната община! Идеята на всяка партия с първи мандат е да има втори!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Незаконна постройка

Начало
26.06.2020
ID:
262

За втори път питам Община Асеновград, законна ли е лятната градина на сладкарница Нико ? Кой е разрешил да се изгради лятна градина в предблоковото пространство/ градинката пред блока/ Нееднократно има спрели неправилно автомобили, както на платното за движение така и в задблоковото пространство и на живущите в блока е невъзможно да спрат автомобилите си. И кога Община Асеновград, ще вземе трайно решение за спрените по пътното платно, автомобили?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Шумно заведение

Начало
26.06.2020
ID:
261

Заведениито в двора на стоматолигията с какво работно време е? 22 часа минава отдавна, а музиката продължава да върви. И заведението работи на пълни обороти...

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

SSL сертификатът на Електронна услуга "Задължения към Местни данъци" е изтекъл

Начало
26.06.2020
ID:
260

SSL сертификатът на Електронна услуга "Задължения към Местни данъци" е изтекъл. Съответно, потребителите виждат предупреждение, че страницата е опасна, което затруднява използването на услугата. Връзка: https://mdt.assenovgrad.com:8444/OnlineReportWSClient/obligations Намира се тук: https://www.asenovgrad.bg/bg/elektronni-uslugi-na-obshtina-asenovgrad

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Шахта отходни води

Начало
25.06.2020
ID:
259

В жилищен квартал Изток пред блок 6 вх. А от шахта извират отходни води, носи се непоносима смрад

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

минералните извори в нареченски бани

Начало
25.06.2020
ID:
258

Водата е силно радиоактивна и е опасна за здравето при консумация в големи количества . Поставете информационни табели на всеки извор ,където да е написано това предупреждение - а не само химичния й състав , за да не пълнят и пият хората по много вода !! . Преминаващите от Смолян ,Мадан ,Златоград наливат десетки литри . Дават и на деца . Къде е кмета , къде е РЗИ , къде е ХЕИ ??

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Засяти плодни дървета

Начало
25.06.2020
ID:
256

Г-н Караянев живущ на ул Безово 19 зася плодни дървета на разтояние по малко от позволеното в закона,моля за вашето съдействие за решаване на проблема.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител