В процес 61 Приключени 2547

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

ОТ ЖИВУЩИТЕ НА БУЛ. БЪЛГАРИЯ

Начало
21.08.2020
ID:
383

С оглед взетите мерки от страна на община Асеновград относно неправилното паркиране на бул. България, искам да попитам, ще се вземе ли решение за живущите на горепосочения адрес, дали ще ни бъде позволено да паркираме пред домовете ни и законосъобразно ли е, където паркирането е забранено със знак, да бъде разрешено такова и да няма проблем след попълване на заявление и заплащане на месечна такса от 36 лв.? С уважение, Мария!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Улична лампа

Начало
21.08.2020
ID:
382

Здравейте, от дълго време на улица Градешница уличното осветление е много оскъдно. Неколкократно се опитах да се свържа с отговарящи служители за осветлението, но без успех. Няколко пъти устно имах обещание, че на въпросното място ул. Градешница 51-53 , ще бъде сложена улична лампа, но уви. Обръщам се с молба да ни бъде поставена улична лампа на електрическия стълб, тъй като наличните други са далече и точно пред нас вечерта е изключително тъмно. Другата причина поради която искаме да се постави улична лампа е , че контейнера за боклук остава точно пред този стълб, на който няма осветление и много пъти недобросъвестни граждани са използвали случая, за да оставят вечерта своите нерегламентирани големи по обем боклуци.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Съкратено разписание на автобусна линия Асеновград-с. Мулдава-с. Стоево

Начало
21.08.2020
ID:
381

Здравейте, Пиша Ви повторно относно съкратеното разписание на автобусна линия Асеновград - с. Мулдава - с. Стоево. Благодаря Ви, за отговора на първия ми сигнал. Разписанието, което сте ми изпратили, се изпълнява само на хартия, но не и в действителност. Два поредни дни липсва автобус сутринта, който трябва да тръгне от с. Мулдава в 7.15ч. Каква е причината да не се изпълнява разписанието, което сте ми изпратили?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

неприключен ремонт на ВиК

Начало
20.08.2020
ID:
380

Дойдоха "оставиха си ръцете" отново и си тръгнаха пак за неопределен период от време :)

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Кучета

Начало
20.08.2020
ID:
379

До кога този човек Стелиян Стелиянов ул"Охрид" 4 ще се разхожда с едно куче на каишка и още 3 безстопанствени, които вчера нападнаха дете до Чинара.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Контейнери за смет пред домът ми,в неразумна близост

Начало
19.08.2020
ID:
377

От години нашето сем-во търпи мръсотия точно пред домът ми(една тротоара плочка разстояние от оградата ни), омръзна ни вече да дишаме мършата,вкиснатите отпадъци, прахоляците от дворовете на комшиите да влизат в нас,зимно време по нощите излизам да гася подпалените контейнери от сгурата,където си я изхвърлят комшиите ни. Живеем в район,където по байрямите става ужасно от миризмата на закланите животни,хората си чистят дворовете и хвърлят неща,които запълват контейнерите и хранителните боклуци са по земята.Излезам аз да ги чистя. Почистваща фирма не минава или ако мине чисти само един контейнер,другият прелива. Имаме деца,които растат в мизерна обстановка,мухи и миризми.Не можем да си излезнем в двора,да си отворя дори прозореца да проветря.Молим да се преместят на друго място! Нетърпимо е!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Незаконно сметище

Начало
19.08.2020
ID:
376

600 метра след новите гробища нивите са превърнати в сметище и покрай пътя е пълно с боклуци

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Относно повече контейнери за смет с.Лясково

Начало
17.08.2020
ID:
375

В момента ,в Лясково има поставени два/2/бр контейнера за смет.Те са недостатъчни.През лятото хората ,преливащи тук се увеличават. Извозването на сметта става веднъж на месец.Отпадъците преливат.Образува се голяма купчина от отпадъци. В селото има няколко хотела и къщи за гости.Те нямат собствени съдове,или персоналните са крайно недостатъчни. Необходими са поне още 4-5контейнера,разположени на няколко места в селото.И да се вдигат ,2пъти в месеца от Април до Октомври вкл.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Непочистени улици

Начало
17.08.2020
ID:
374

Здравейте, пиша ви по повод безобразното състояние на улица "Иван Вазов" и ул."Индустриална". По тротоара покрай завод "Асенова крепост" са израстнали треви и храсти, които вече стигат до кръста на преминаващите хора и е невъзможно преминаването на бебешки колички . Това е улица в центъра на града , непосредствено зад ЖП гара! Кога ще бъде изчистена от тревите и приведена в нормално състояние ? В още по-лошо състояние е ул." Индустриална" - буренясала, пълна с изхвърлени боклуци с чували. Моля за отговор - кога ще бъдат почистени двете улици и приведени в приличен вид , присъщ за един европейски град ???

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Неспазване на наредбата за тишина поради новострояща се сграда

Начало
17.08.2020
ID:
373

Пиша Ви по сигнал №369, като цитирам текста в точка 19 от наредбата. "19. извършването на дейности от битов и стопански характер в жилищните сгради и в близост до тях, с които се нарушава спокойствието на живущите, между 14.00 и 16.00 часа и между 22.00 и 8.00 часа в делничните дни и между 14.00 и 16.00 часа и между 21.00 и 9.00 часа в празничните и почивните дни, с изключение на дейностите по организирано събиране и извозване на битови отпадъци;" Извинете, но сторителството спада към "дейности от битов и стопански характер"

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител