В процес 192 Приключени 2653

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Зелените площи в централна градска част

Начало
24.02.2021
ID:
669

Искам да насоча вниманието ви,относно проблем,който от години стои нерешен и който влияе зле на облика на града ни,както и не говори добре за работата на общинските служители,чийто ресор е. Зелените площи на ул." Крайбрежна"са изключително занемарени във всяко едно отношение. Растителността -никаква/саморасляци и тук ,там по някое останало растение от момента на засяване на площа.Единствените грижи който са полагани от общината до момента е един път годишно кастрене от некомпетентни изпълнители и някаква получитава поливна система/ако може ваобще да се нарече така/ Изключително занемарените зелени площи не само загрозяват града ни,но в този си вид те са се превърнали в местообитание на бездомните животни.Прилежащите пейки и улични лампи са в окаяно състояние.Моля,вземете мерки!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Жалба от Управителния съвет на Етажна Собственост на ул. Хан Аспарух №13

Начало
23.02.2021
ID:
667

Добър ден, Като Професионален Домоуправител на ул. Хан Аспарух №13, вх. В, Приложено Ви изпращаме подаден сигнал от живущи на адреса. Моля да се сезирате и да предприемете необходимите мерки.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Нерегламентирано сметище

Начало
22.02.2021
ID:
666

Нерегламентирано сметище над новия гробищен парк, до оградата, от страната на циганската махала. https://youtu.be/GBpvimSTLzw

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неработещи улично осветление

Начало
22.02.2021
ID:
665

Новото лед осветление пред бл.100,101,109,108 пак работи на половина след множество сигнали мерки никакви.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Непочистен Жълт контейнер

Начало
20.02.2021
ID:
664

От нова година жълтият контейнер не е събиран. Това са два месеца! Нали си има график за събиране?! Защо всеки път трябва да се сигнализира, за да се свърши работата? Ако мястото не е удобно за камионите, нека преместят контейнерите на друго място или да ги махнат, поне да знаем че няма.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасни ел.кабели

Начало
20.02.2021
ID:
663

Опасни ел.кабели близо до парапета. Дано да не протича ток по тях.

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Нерегламентирано сметище

Начало
19.02.2021
ID:
662

През последните 1-2 месеца отивам на панорамната площадка между Асенова крепост и с. Лясково да снимам залеза. Още при първото ходене забелязах боклуците там (около площадката), но със всяко следващо ходене те бяха повече.

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Неработещо осветление

Начало
18.02.2021
ID:
660

Уличното осветление периодично спира да работи. Една от лампите , която се намира на ул. Стою Шишков (преди стълбите) постоянно свети и загасва (когато работи въобще). Моля Ви вземете мерки, подаваме сигнал за пореден път за едно и също нещо, не е приятно да седим на тъмно, особено в този район на града.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

вилна зона ПАРАКОЛОВО

Начало
17.02.2021
ID:
659

Собствениците на ВИЛИ от вилна зона ПАРАКОЛОВО град Асеновград. Уважаеми г-н Кмет / общински съветници / От много години насам има съществуващи вили във вилна зона на гр.Асеновград който са много на брой(над 200бр). Има постоянно живеещи и обитаващи вили във вилната зона на гр. Асеновград но, няма изградена инфраструктура като, електричество, водопровод и път. Не е нормално в 21 век в ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ във вилна зона на гр.Асеновград да е без ТОК И ВОДА. Много от вилите се намират по пътя за Мулдавският манастир „Света Петка“, който се посещава от много туристи. Всички жители на общината и собственици на вили желаят да се развиваме като Туристическа Дестинация, предвид уникалната ни природа. Знаем, че преди няколко месеца са отпуснати МИЛИОНИ за Мулдавският манастир. Благодарим!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Висящи кабели

Начало
17.02.2021
ID:
658

Здравейте, имам следният проблем. Работя в аптека Марешки на адрес площад България 2. Преди около месец фирма доставчик прекарвайки някаква услуга на живущите над аптеката в блока, оставиха да висят свободно три кабела на три места до витрините на аптеката. Не реагирахме веднага, защото помислих че продължават ремонтните дейности. Но кабелите бяха оставени така, което от една страна предизвиква страх и недоволство на пациентите, постоянни забележки към нас. И освен това от няколко вечери при силен вятър, и блъскането на кабелите по витрините се активира СОТ-а, при което поради факта, че съм контактно лице ме будят в малките часове. Опитах да реша въпроса чрез съседите, но те отказват съдействие и дори търпим критики, обиди и скандали!!! Моля за съдействие!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител