В процес 93 Приключени 2823

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Сметища около с. Мулдава

Начало
04.04.2022
ID:
1535

Нерегламентираните сметища по рекичката от 40-те извора към с. Мулдава по селският път не са почистени или има нови. Рекичката е замърсена от отпадъци и оборска тор.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Замърсени тревна площи

Начало
19.03.2022
ID:
1507

Уважаеми администрация, моля почистете тревните площи на адрес: Асеновград, ул. Христо Ботев 1. Всеки миновач си изхвърля боклуците в тревните площи и така са се превтрнали в малко сметище. Срамота е, в центъра на града, да имаме градинка в такова състояние. Надявам се след като се почисти от боклуци и изсъхнали храсти, градинката да стане привртлива. А ако изхвърлите и колите, които паркират в тревата всичко ще е перфектно.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Сметище до лозовия масив на с. Мулдава

Начало
15.03.2022
ID:
1501

Изхвърлени строителни и битови отпадъци на полския път покрай лозята към пътя за Кърджали

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Сметища около с. Мулдава

Начало
15.03.2022
ID:
1500

По цялото протежение на полския път и рекичката има изхвърлени битови и строителни отпадъци.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Мръсни улици

Начало
15.03.2022
ID:
1497

Здравейте! Вече 2 седмици не се е случвало ежеседмичното почистване на ул Княз Александър Батенберг 78. Улицата отново започва да заприличва на гето. Някой контролира ли служителките,които почистват за това дали си вършат работата? Тези служителки ежедневно и целодневно могат да бъдат забелязани на ул.Христо Ботев и на булеварда посока Пловдив. Града не е само тези главни улици! Останалите хора също искаме чисти улици,ние също плащаме данъци. Моля ,нека се спазва обещаното от Вас/в предходен сигнал,относно чистотата/ почистване ВЕДНЪЖ СЕДМИЧНО! Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Контейнери извън "джобовете"им!!

Начало
09.03.2022
ID:
1488

От месец вече почистващата фирма не спазва обособените места/джобове/ за контейнерите на посочения адрес.Изграден е двоен джоб/за 2-та /контейнера,но от известно време служ.на почиств.фирма на ги спазва. Те просто пускат контейнерите по улицата,която е под наклон и който -където се спре! Това е 2-ят сигнал,който подавам. Предходния е с номер 1475,там вие отговаряте,че сте дали инструкции на КМД и че те вече ще спазват "джобовете",както и ще почистват оставените около контейнерите отпадъци. Съжалявам,но те НЕ правят НИТО ЕДНОТО,аНИТО ДРУГОТО! Прилагам снимка от 09.03.на която е видно,че единият контейнер не е на мястото си/ в "джоба" до другият контейнер/,а е облегнат на стълба. Защо до скоро се спазваха местата,а вече не!? Моля направете необходимото за да си върши КМД съвестно рабо

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Некоректно почистване от КМД

Начало
28.02.2022
ID:
1475

Системно НЕпочистване около контейнерите. Почистващите екип на КМД в кв.Зъбчето системно не почиства около контейнерите! Също така не поставят контейнерите на обособените за това "джобове". Редовно контейнерите след почистване се оставят не в джобовете ,а около тях/на самите улици,където пречат на преминаващите коли/. Прилагам снимки от 28.02.2022г.,когато заради снега камиона на КМД мина по-късно от обикновено,заради което контейнерите вече бяха препълнени и имаше отпадъци и до самите контейнери. Служителите почистиха само контейнерите,а картоните,които виждате на снимките/които и те добре видяха/бяха оставени там. При един вятър след това боклуците се разпиляват по улиците.Така ли трябва да бъде? Моля дайте инструкции на почистващата фирма ,нека почистват съвестно,нека спазват джо

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Излязло от употреба МПС

Начало
25.02.2022
ID:
1471

Здравейте, за пореден път ви подаваме сигнал за излязло от употреба МПС Опел Вектра сива1990г.с Регистрационен номер РВ1971ХН, на адрес ; Книжка фабрика#15;, блок Асенова крепост.Колата пречи и създава непосредствена заплаха, и опасност. След последната жалба поставихте някакви бележки, които собственика премахва. Живущите в блока молим да вземете АДЕКВАТНИ мерки, за отстраняването на този автомобил. Той е без застраховка, преглед повече от 7 години. Ще сме ви много признателни ако си свършите работата. За пореден път предварително благодарим.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Сметосъбиране в село Лясково

Начало
22.02.2022
ID:
1469

Моля спешно да предприемете действия за сметопочистването и сметоизвозването в село Лясково. От два месеца не са извозвани битовите отпадъци и гледката в момента е потресаваща. Красивата природа и хората не заслежаваме това...

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Отпадъци от Аптека Марешки

Начало
10.02.2022
ID:
1454

Служителите на Аптека Марешки, находяща се на :Асеновград, пл. България 2, 4230 Център, Асеновград, България, оставят системно отпадъци от касовите апаратати, кашони пълни с рецепти и опаковки от лекарства извън контейнерите за сметоизвозване. Тези отпадъци се носят от вятъра по целия квартал, пълнят дворовете и околните заведения. Гледката е прекрасна. Многократно ги молим да изхвърлят отпадъците си в контейнерите, но те отказват- слагат ги до контейнерите.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител