В процес 80 Приключени 1953

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Запушена отводнителна шахта

Начало
20.12.2021
ID:
1333

Днес е трети ден от снеговалежа и улица още прилича на река. Това се случва при всеки дъжд отводнителната шахта е запушена водата не се отича а се тазмива от колите. Прилагам снимки

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Казан за боклук който не се почиства

Начало
08.12.2021
ID:
1311

От 10дни единия казан за боклук е наклонен и от фирма КМД го подминават всеки ден.Казана е пълен и седи полегнал.Моля за подмяна с нов казан.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Нарушение с градската среда

Начало
28.11.2021
ID:
1294

Здравейте искам да попитам как е възможно градинката зад ловно рибарско дружество хората ползват за гараж а сега взеха да си слагат сами колчета и да присвояват незаконно парко места. Пълно безумие има коли които не се движат не се махат и не се глобяват но сами да си присвояват парко места слагайки си ограничители колчета без разрешение е престъпление. Вече и градинката и тротоара е невъзможно да се минава и там си набиват колчета присвояваики си назаконо места за колите. Надявам се управата съвместно с паркинги и гаражи да извърши проверка и да санкционира нарушителите

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Пътен участък Асеновград - Тополово

Начало
24.11.2021
ID:
1288

Във връзка с провежданите ремонтни дейности на пътя Асеновград - Тополово, моля да бъде взето под внимание, че поставените тротоарни бордюри са много над допустимите норми, което е предпоставка за ПТП. Като доказателство предоставям последния случай на подобно ПТП, където именно бордюрът е отговорен за спукването на гумите на превозното средство :https://m.24chasa.bg/novini/article/10431205. Неясно е още колко време ще продължават довършителните дейности, като платното буквално се извисява с над 20 см във въздуха, без възможност за отбиване, нито в лявата, нито в дясната лента. Няма поставени и достатъчно ограничителни знаци и повечето водачи шофират с несъобразена скорост, което е допълнителна предпоставка за ПТП. Моля да уведомите контролни органи за съдействие до края на ремонта.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 2 потребителя

Поредната безстопанствена кола

Начало
24.11.2021
ID:
1286

Здравейте, подавам сигнал за поредната безстопанствена кола, позиционирана на ул.,,Рилска'' 5 с рег. No РВ 6858 ВН сиво ауди, което очевидно не е в движение. Очаквам адекватната Ви реакция по проблема.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасно дърво

Начало
18.11.2021
ID:
1276

На улица "Никола Кръстев" №3 в гр. Асеновград има дърво - липа. Същото дърво е прораснало и клоните му при вятър се удрят в покрива на къщата, находяща се на същия адрес. По този начин разрушават покривното покритие от керемиди и бутат цели керемиди на тротоара пред къщата. Всичко това води до застрашаване живота и здравето на преминаващите по тротоара пешеходци. Ето защо Ви моля да вземете необходимите мерки за окастряне на клоните на гореописаното дърво най-скоро време. Прилагам снимка.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Изоставен автомобил

Начало
17.11.2021
ID:
1271

С настоящето Ви уведомявам, че на ул. Илинден, с.Мулдава, има изоставена кола ФОРД ФИЕСТА, бял цвят, БЕЗ РЕГИСТРАЦИОННИ НОМЕРА! Техническото състояние на колата не е известно (след като е без регистрационни номера), задното стъкло на колата е явно счупено, защото е покрито с черга/плътна покривка (или нещо наподобяващо това). Улицата е оживена - ИМА МАЛКИ ДЕЦА, в предучилищна и ранно-училищна възраст. При това положение, считам, че така изоставената кола създава реална ОПАСНОСТ от инцидент/ЗЛОПОЛУКА. На 19.10.2021г. съпругът ми е подал Сигнал за изоставена кола в деловодството на община Асеновград (вх. № 94.Т.248/19.10.21г), но до настоящия момент няма развитие по въпроса. МОЛЯ НЕЗАБАВНО ДА СЕ ПРЕДПРИЕМАТ НЕОБХОДИМИТЕ МЕРКИ! Колата е оставена на пътя срещу къща на ул.Илинден № 4, с.Мулд

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

НЕФУНКЦИОНИРАЩА ШАХТА

Начало
15.11.2021
ID:
1265

Липсват решетките на шахтата,която е пълна с кал и камъни и не поема дъждовната вода( за което е предназначена)

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Липсваща пътна вертикална и хоризонтална маткировка на ключови кръгови кръстовища в града.

Начало
15.11.2021
ID:
1264

Според плановете за организация на движението в града на повечето кръгови кръстовища има по една вливаща се лента. Но това вероятно умишлено не е показано с пътни знаци и маркировка и преди кръстовищата се тъпчат по две ленти с коли. Но ширината на пътя в кръстовищата е нарочно стеснена за да е подходяща за еднолентово движение. Или трябва се разшири и позволи официално движението в две ленти, като се посочи и конкретно от коя лента накъде е разрешено да се движат водачите. Или да се поставят правилните знаци и маркировка, че в кръстовището се навлиза по една лента. В момента 99.99% от преминаващите са в нарушение. Ширината на пътното платно е предпоставка за ПТП и не е ясно при евентуално произшествие, кой е крив и кой е прав.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Повреден път

Начало
15.11.2021
ID:
1263

Асфалта по околовръстния път е повреден от множество разсипани парченца асфалт, които са полепнали и образували множество бабунки. Увредени са няколко стотин метра от пътя и в момента при движение по пътя друса.

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител