В процес 147 Приключени 2620

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Улична лампа

Начало
09.02.2021
ID:
647

Моля да поставите отново уличната лампа в с. Новаково ул. Христо Ботев , срещу №28. След подмяна на електрическия стълб от EVN. Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Скоба за паркомясто

Начало
09.02.2021
ID:
646

Мога ли да си поставя скоба за паркиране , както тази на приложената на снимката? Мястото за паркиране е пред бл. Възход ,ул.Лозница №2. И ако е разрешено , колко ще ми струва ? Благодаря предварително !

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неработещи улично осветление

Начало
08.02.2021
ID:
645

След всеки дъжд осветлението свети на половина откакто е направено новото осветление мерки никакви не се взимат

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Асеновата крепост, Станимашкия надпис

Начало
07.02.2021
ID:
644

Здравейте, Вчера посетих Асеновата крепост със съпругата ми. При посещението на Станимашкия надпис, замалко да ми се случи чудовищен инцидент. Бях с гръб към пропастта и търсих в интернет информация за надписа. Може би поради идването на друг турист, или поради друга причина съм направил машинално крачки назад и съм застанал на ръба на пропастта без да осъзная, с гръб към нея. Разбрах какво се случва когато жена ми почти извика – „Стой! Не пристъпвай назад! Ела към мен!“ Разбирате за какво става дума. Надолу са някакви си 10 метра, но отвесни, и ако човек с гръб падне назад, изходът ще е фатален. Сега прибрал се вкъщи, се сетих за инцидента с актьора Чочо Попйорданов, и реших да ви пиша. Моля, направете предпазен парапет, преди да се е случил фатален инцидент. Дано да бъда чут. Иван Ра

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Неправилно паркиране на автомобили

Начало
07.02.2021
ID:
643

Съгласно Закона за движение по пътищата паркиране на автомобили е забранено в следните случаи: пред входове на кооперации, предприятия, болнични заведения, кръстовище и т. н. На ул. Ген Данаил Николаев 3 има няколко магазина подредени точно след вход на кооперация. Работим без почивен ден. През целия ден кипи товаро-разтоварна дейност, спират за престой автомобили. Един собственик на голф, който дори няма собственост в самата кооперация държи да паркира точно пред магазина и входа на кооперацията, като с това не само пречи на нормалната работа, но и създава предпоставки за ПТП! След неколкократно предупреждение от моя страна и от страна на колегите, той нагло продължава да е в нарушение и да пречи на движението и дейността на фирмите! Молим за съдействие!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Преминаване на тежки машини

Начало
07.02.2021
ID:
642

Здравейте, става въпрос за една тясна улица между блокове 12 и 13 в кв.Баделема.Преди няколко години тя е била път без изход и е служила единствено за живеещите в тези блокове да се придвижват с автомобилите.След като е започнало застрояване на нови къщи в горната част на жк Баделема,тази улица е насипана с насипен материал в горната част от някои новодомци.От тук се качват тежкотоварни камиони,бетоновози,бетонпомпи.Разбиха улицата,блоковете се тресат.Искаме да се забрани минаването на товарни автомобили.Трябва да се постават знаци и улично осветление.Готови сме сами да блокираме улицата за тежките машини. Това не се търпи вече!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Кастрация на домашни животни

Начало
05.02.2021
ID:
641

Има ли все още такава програма на отдел "Екология" за даване на стопаните на домашни животни на талон за отстъпка при кастрация при определени ветеринарни клиники в града ?

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Неправилно поставена лампа

Начало
05.02.2021
ID:
639

Поставена лампа кв.Запад бл.103 Вх.В тялото на лампата е към прозореца моля да бъде обърнато както са всички останали в целия квартал

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Нерегламентирани сметища

Начало
05.02.2021
ID:
638

Има изхвърлени отпадъци, строителни и битови зад завод Калцит в Асеновград някаде междо завода и бившия Астрой.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Контеинери за смет - не са на мястото предвидено по план

Начало
05.02.2021
ID:
637

Здравийте! Във връзка със сигнал номер 630 подаден на 3.02.2021г. Отговора и становището с което излизате въобще не е вярно. Защото точно по схема от 2007г.(което е проверено и има копие),контейнерите трябва да се намират на обозначеното място, а именно на ул. , Отец Паисий‘ 64 (на отсрещния тротоар). Като това го знаят всички живущи и съседи на улица, а и скандалите които живущите на ул. , Отец Паисий‘ 64 вдигнаха на така наречената от вас ,,комисия'', когато доидоха да ги поставят точно на мястото определено за това. А защо именно 2007г. контеинерите бяха поставени именно на ул. , Отец Паисий‘ 64, и след като йивущите там ги бутаха на пътя, след което доидоха да пуснат ,,молба'' че не ги искат там бяха преместени на ул. , Отец Паисий‘ 65. Значи това което казвате не отговаря на истинат

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител