В процес 183 Приключени 2648

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Опасна шахта

Начало
07.04.2021
ID:
757

Здравейте! Миналата година подадох сигнал за опасна шахта на посочения адрес, но не предприехте никакви мерки по въпроса. Сега подновявам сигнала с надеждата да откликнете навреме, преди да е станало късно или фатално. Улицата е пълна с деца. Надявам се вече да реагирате адекватно.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

За кошчета за фасове

Начало
07.04.2021
ID:
755

Около кошовете за боклук има много фасове, които чистачките изобщо не събират. Вероятно ще бъде по-чисто чисто, ако се монтират метални кошчета за фасове.

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

Липсваща ключалка на врата на детска площадка

Начало
07.04.2021
ID:
754

Липсва ключалката на вратата на детската площадка за малки деца

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неправилно поставен контейнер

Начало
06.04.2021
ID:
750

Този контейнер не е поставен на правилното място. Хората движещи се по тротоара за да го заобиколят трябва да слезнат на пътя и може да бъдат блъснати от кола. Изхвърлят се строителни отпадъци и при силен вятър всичко се разнася по ул. Атанас Мишев. Мисля че този контейнер трябва да се премести на 10 м. в страни на ул.Рожен,там тротоара е по-широк и няма опасност от неприятни случки

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Относно ул. Странджа

Начало
06.04.2021
ID:
749

Има ли проект и срокове за възстановяването на цялата ( не само в средата при срутването ) улица Странджа. Защото след изкопните работи на ВИК улицата загуби красивият си автентичен вид. Сега е просто една кална река след всеки дъжд.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Изтрита пешеходна пътека

Начало
06.04.2021
ID:
748

Пешеходната пътека между двата цветарски магазина преди кръговото движение е изцяло изтрита.Ежедневно сме свидетели на опасност от ПТП,поради това 4е шофйорите не виждат пътеката а пешеходците си знаят 4е тя съществува

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Опасна детска площадка

Начало
04.04.2021
ID:
747

Здравейте. Моля да бъде почистен парка в село Долнослав. Тези клони са там от средата на декември 2020 година, след като бяха отрязани от ЕВН. Парка е общинска собственост и следва кметския наместник г-н Ковачев да се заеме с почистването му(към момента е пълна мизерия). Нека след като няма евро пари за ремонта на парка, то поне да се поддържа чист. Децата играят в парка на центъра, а не в гробищния парк, които така старателно разширяват и ремонтират в момента.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Залавяне на безстопанствено куче

Начало
02.04.2021
ID:
744

Здравейте, Свързвам се с вас, ако имате възможност да ми съдействате или поне да ме насочите към някого. Искам да заловя едно бездомно куче, голямо, но в никакъв случай агресивно. Страхливо е, от няколко месеца се опитвам, но без резултат. Кучето е с ушна марка. Смятам да му оправя документите, предполагам има процедура и да го прехвърля на свое име и прибера, Кучето е доста голямо, не е агресивно, но заради размера си (тип каракачанка) съм сигурна, че ще бъде в по-голяма безопасност прибрано, както и по-спокойно за жителите на квартала. Предполагам че общината работи с приют, а този приют разполага с ловци, не ми е напълно ясно, но ако има вариант за съдействие от ваша страна, бих била много благодарна! Ако пък не, бих се радвала да ме насочите към някаква организация.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

кв. Долни Воден се превърна в сметище!

Начало
02.04.2021
ID:
743

кв. Долни Воден се превърна в сметище и общината не прави нищо. Прилагам снимка. Това се намира до кръговото на входа на кв. Д. Воден. Буквално на метри от първата къща. Контейнер за подобни отпадъци не трябва да има там. При духане на малко вятър боклуците се носят на радиус от поне стотина метра - достигат до къщите, пълни се канала който е непосредствено до контейнера. Ситуацията е много по-зле от това на снимката. Ние хората които живеем там настояваме контейнерът да се премахне. Такъв контейнер няма работа в населени места. Хора дори които не живеят в квартала идват да си хвърлят боклука там. Неколкократно сме ставали свидетели на хора които идват с бусове и камиони от други места да хвърлят боклук там. В близките къщи има много малки деца които играят близо до контейнера. Опасно е!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Голяма дупка

Начало
02.04.2021
ID:
741

Здравейте! Искам да попитам кога ще бъде направена дупката която очевидно е доста голяма почети на целия път. Намира се на пътя които е зад блок 11. Няколко пъте е идвано да я гледат , обещават че ще я оправят и така вече няколко години, а дупката става все по- голяма. И когато се напълни с вода при всеки дъжд неможе да се минава. Също така искам да попитам защо никои от обшината не коси този змиятник с тези храсти,шипки и др. които се намират зад стената, като се има в предвид , че на този път играят деца. А змии и кърлежи в изобилие. Или ако това не е работа на общината кажете и ни даите разрешение ние сами да се справим с проблема. Приложени са снимки и по двата проблема. Благодаря предварително.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител