В процес 148 Приключени 2632

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Относно вандалщината в Новия гробищен парк

Начало
22.12.2020
ID:
559

Уважаеми г-н Кмете, На 20.12.2020 г. посетих гробищен парк да отдам заслуженото внимание на сестра ми Росица Илиева Фичева. На това на което се натъкнах онемях. При нас щетите не са много счупено е стъклото на кофеина което става не за първи път. Предишния път охраната каза ,че това е от бурята и ние естествено го възстановихме . Искам да знам описани ли са всички щети по гробовете защото срещу сестра ми и през един гроб до нея щетите са огромни и дали при нея е описвано или да си покрием отново това, което е сътворено от недоброжелатели.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Неработещо улично осветление

Начало
21.12.2020
ID:
557

Получих съобщение на 20.12.2020 г., че уличното осветление вече работи и е поправено, след подаден от мен сигнал. Към дата 20.12.2020 г. 21:30 не работеше. Моля, да бъдат взети мерки за поправка на уличното осветление. На посочения адрес - ул. “Захари Стоянов” 28. Не уведомявайте за извършена поправка без да е направена такава! Моля, поправете в най-кратък срок!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Опасна фасада , падаща мазилка

Начало
19.12.2020
ID:
555

Опасна фасада на сграда. Падаща от голяма височина тежка мазилка. Не съм сигурен дали парчетата са от сградата, защото не съм бил свидетел на падането, но е хубаво да се провери.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасен участък за пешеходци, липсва тротоар

Начало
17.12.2020
ID:
554

Липсва каквато и да било възможност да се стигне безопасно пеша до параклиса Св. Козма и Дамян, посока хотел Чифлика, Горно Воден. Мястото е предпочитано за разходка от много хора, известно е като - Чешмичката. Няма пешеходна пътека, няма видимост и за шофьорите, които хвърчат с бясна скорост и това е предпоставка за инциденти. Предлагам да се изрежат храстите, да се направят тротоари, да се постави маркировка, да се обозначи със знаци мястото за пресичане към планината, шофьорите да знаят, че има постоянен поток от пешеходци.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Общински тротоар, зает с маси и столове на отдавна затворено заведение

Начало
17.12.2020
ID:
552

Здравейте, интересува ме, дали собственикът на заведене "Гардения", намиращо се на адрес Асеновград, ул. "Цар Освободител" 61 заплащата тротоарно право за мястото от тротоара пред заведението, което все още е заето от маси, столове и чадъри. Заведението не работи далеч преди обявяване на локдаун. А собственикът определено се чувства такъв и на тротоара, и на улицата пред него. Благодаря.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Голямо и агресивно куче

Начало
17.12.2020
ID:
551

Здравейте! От няколко дена в района на градинката на улиците "Гоце Делчев" и "Свобода" обикаля голямо и АГРЕСИВНО мъжко куче, което ни скача и хапе якетата (поне за сега). Няма страх от нищо и е трудно да се пазим от него. Често спи пред входа на кооперацията ни - ул. "Гоце Делчев" 21. Надявам се да предприемете нужните мерки в най-скоро време!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Неработещо осветление

Начало
16.12.2020
ID:
550

На посочения адрес има невъзстановено осветление след ПТП. След трикратно подаване на сигнал по телефона осветлението не е възстановено. Това създава предпоставки за нови катастрофи с пешеходци и автомобили.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Ремонтни дейности на ул. "Клокотница"

Начало
15.12.2020
ID:
549

Здравейте, от 08.12.2020г. на ул. "Клокотница" се извършват ремонти дейности- смяна на водопровод. На 11.12.2020 фирмата/ изпълнител залепи по всички стълбове на улицата информация, да не се паркират коли от 14.12.2020 до преключване на ремонтните дейности. Напълно разбираемо е, защото това пречи на работата по ремонта. Защо няма санкции или принудително отстраняване на автомобилите на тези, които все още продължават да паркират на улицата? Собствениците могат да бъдат открити много лесно по регистрационен номер на МПС. Прилагам снимка, като има и други спрени МПС-та. Много малка част от тях са на служители на фирмата- изпълнител. Предварително благодаря за отделеното време и своевременна реакция.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасна сграда

Начало
15.12.2020
ID:
548

Здравейте, На сградата на бул. България над казиното има опасна козирка, която се руши и падат големи парчета на тротоара. Всеки ден от там минават много пешеходци, деца, майки с колички. Едно паднало парче би могло да убие човек. Нека се премахне козирката преди да е станала беля. Днес минавайки по тротоара също имаше паднали парчета, прилагам снимки.Смятам, че е много опасно. Поздрави!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Кога започва ремонта на велоалея в града

Начало
15.12.2020
ID:
547

Кога започва ремонта на велоалеята в града и колко ще е дълга от къде и до къде ще стига да има табели и хубава меркировка

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител