В процес 80 Приключени 1953

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Бариера

Начало
09.02.2022
ID:
1450

Във връзка с подаден сигнал номер 1449, законно ли е поставянето на бариера? Тъй като вече има поставена такава, от частни лица без да се даде обяснение или информация за поставянето на такава! Съответно не се позволява на собствениците на апартаменти да паркират колите си! Както знаете има проблем с презастрояването в района Прилагам снимки, искам да знам законно ли е или не? Ако отговора е не - тогава какви са действията който ще се предприемат?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Кадастър

Начало
09.02.2022
ID:
1449

Здравейте, интересуваме дали пространството е закупено или дадено под наем, прилагам снимки към поземленият имот

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

нападение над дете от ПИТБУЛ

Начало
07.02.2022
ID:
1442

Уажаеми, Г-н Кмет на Асеновград, Подавам сигнал, с цел да се предотврати повторно нападение от питбул по туристическа пътека Римски път при първата къща в махала Луковица. След обаждане в РПУ Асеновград и изпратен имайл, не получих нито съдействие , нито отговор. Да. не сме се обадили от мястото на инцидента и не сме подали писмено заявление на място-както ми обясниха по телефона. Естесвтено е, че бързахме да се приберем Пловдив ,за да прегледаме детето и поставим ваксина против тетанус. На имейла на община Асеновград препращам имейла, който изпратих къмРПУ Асеновград и Вие преценете дали случилото се е нормално и представлява заплаха за други, които са тръгнали на разходка.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Свличаща се скална маса и нестабилна подпорна стена

Начало
07.02.2022
ID:
1441

Добър вечер! Бих желала да сигнализирам за проблем, касаещ жителите на кв."Горни Воден".Улицата е "Св.Кирик"-участък с интензивно движение.Съществува реална опасност от свличане на скалната маса, намираща се вляво от шосето.Подпорната стена поддава, а камъните, падащи ежедневно, стигат до стените на жилищата.Това е проблем, който е пренебрегван от години без да бъдат взети адекватни мерки. Молим за бърза реакция, тъй като следващият пороен дъжд може да се окаже фатален за хората... С уважение, Велислава Гюзелджова

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

ДО КЪСНО СВЕТЕЩО УЛИЧНО ОСВЕТЛЕНИЕ

Начало
06.02.2022
ID:
1433

ОТ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ УЛ. ОСВЕТЛЕНИЕ НА ТРОТОАРА МЕЖДУ КАУФЛАНД И ЦВЕТНИ МЕТАЛИ СВЕТИ ДО 8.30 СУТРИНТА

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Падащи камъни

Начало
04.02.2022
ID:
1431

До кмета на град Асеновград Уважаеми г-н Кмет, Сигнализирам за падащи камъни по ул. ,,Свети Кирик'' в кв. Горни Воден, които са опасни за хората и превозните средства. Днес от склона пред колата ми падна камък , който едва успях да избегна. Също така подпорната стена по цели бряг е пропукана и наклонена към пътя. Опасявам се, че при проливни дъждове, може да поддаде и склона да се срути.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Частично асфалтиране кв. Баделема

Начало
24.01.2022
ID:
1400

Здравейте! Много хубава инициатива сте започнали до блоковете,където живеем. Започнаха да подготвят за асфалтиране връзката(улицата),която свързва блоковете 11,12 и 13 в кв. Баделема.Това е отлично,но има едно "но"! До това място се стига по една друга уличка,която е цялата разбита. Това е улицата между бл.12 и бл.13.Тя свързва въпросното място.което ще асфалтирате.През лятото сами сме си запълвали дупките.Тя е дълга около 50-60 метра и молбата ни е,ако може и тя да бъде асфалтирана. По нея дори няма осветление и нощем не се вижда нищо. Моля да предадете това писмо към отдела,който отговаря за тази дейност.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Цял квартал се трови!!!

Начало
23.01.2022
ID:
1399

Всеки зимен сезон,квартал ,,Чинар,, бива обгазен от човек,палещ всевъзможни боклуци в печката си.Дима е толкова гъст и задушлив,че не омирисаното пране ни е проблем,а това,че не може да се диша дори и в апартаментите на хората.Много хора се отопляват на подобен тип печки,но предметите ,които се горят тука,не са от дървен произход.Моля направете проверки и необходимите действия,защото това е недопустимо в 21 век. С уважение

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Жалба

Начало
15.01.2022
ID:
1384

Искам да съобщя за разместена шахта в центъра на кръстовището. Улицата е изключително натоварена, на близо се намира детска градина и училище и потока на коли е интензивен. Шумът от разместената шахта пречи на спокойствието и съня на живеещите наоколо. Многократно са подавани сигнали във ВиК, но безрезултатно.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Орязахте грешното дърво

Начало
30.12.2021
ID:
1352

Здравейте, искам да Ви уведомя, че във връзка с подадения от мен сигнал #1276 за опасно дърво на ул. "Никола Кръстев" пред №3, на 15 декември 2021г. бе орязана короната на друго дърво, находящо се на същата улица, но пред № 11, за което дърво не е подаван сигнал. Ето защо следва да изпратите екип, който да окастри правилното дърво, за което е подаден горецитираният сигнал и което дърво представлява опасност.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител