В процес 78 Приключени 2374

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Излезли от употреба МПС

Начало
05.11.2021
ID:
1240

Здравейте, подавам пореден сигнал за МПС-та, който са излезли от употреба, без застраховка, преглед и данък, във видимо изоставено състояние. Автомобилите са Опел Вектра, до нея Мерцедес С клас, Опел Фронтера. Тези автомобили стоят от години на паркинга пред блок Асенова крепост, на ул.Книжна фабрика 15. Живущите в блока молим да вземете мерки за отстраняване на опасните, излезли от употреба МПС-та. и спазите наредбата на общината за излезли от употреба МПС. Предварително благодарим.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Не извозване на отпадъка за рециклиране

Начало
04.11.2021
ID:
1239

В ЖК "Баделема" до блок 11 от близо два месеца стоят препълнени контейнерите с отпадъците за рециклиране - хартия, пластмаса, метал и стъкло. Във време на недостиг на суровини е престъпление подобно несериозно отношение към разделното събиране на боклука и извозването му навреме.

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Отпадъци

Начало
25.10.2021
ID:
1224

След асфалтирането на ул. Патр. Евтимий, от параклиса Св. Трифон надолу, от фирмата която извършваше СМР по строежа, бяха натрупани строителни отпадъци , няколко тона по окомерна преценка, в имот с ПИ 00702.516.510 , който е частна общинска собственост. Асфалтиране и другите СМР приключиха, строителите си заминаха, отпадъка остана там. Нещо бихте ли направили по въпроса, понеже и други хора ще почнат да изхвърлят там нерегламентирано свой отпадък, предвид сегашните отпадъчни наличности от неупражнен контрол от инвеститора на строежа.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

С. ЛЕНОВО

Начало
19.10.2021
ID:
1211

При влизане в селото първата пресечка в дясно,до параклис се намират четири контейнера, които вече в продължение на три дни са под всякаква критика. Имам снимков материал, но не ми е резрешен да ги кача от сайта ви. ПТова не е първият път, в който са такива. Направете нещо!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Мизерия Резил

Начало
14.10.2021
ID:
1202

Кал мизерия мръсотия боклуци,това ли е чисто новият квартал на Асеновград,камионът за събиране на отпадъци идва до обръщалото за рейсовете на кв.Изток и за това че пътищата на новият кватртал са,като пътищата в Африка подминават и не влизат да изчистат контейнерите,много жалко за този красив град,общината има пари за ремонт на общински згради но няма пари да чакълира една улица,който минават стотици хора ежедневно.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Препълнени жълти контейнери

Начало
07.10.2021
ID:
1188

За пореден път жълтите контейнери на Малкия Чинар и на ул. Рилска не са събрани.... Стоят си препълнени. И на други места са пълни, на стадиона, на 6-ти януари зад етнографския. Хората, които имат желание да събират и изхвърлят разделно, какво трябва да направят?! Да ги носят в Пловдив ли?! Това е безумно! Обърнете внимание!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Пълни контейнери за боклук

Начало
04.10.2021
ID:
1177

Здравейте! От доста време срещу къщата ни на ул. Стара Планина №11 има пластмасов жълт контейнер за смет, който стой пълен и никой не го почиства! Отделно около трите контейнера на улицата винаги е пълно с празни бутилки от алкохол, които също не се почистват! Искам да разбера, защо този контейнер не се махне, ако няма как да бъде почистван и да бъде заменен с класически метален контейнер, в който спокойно близките заведения може да си изхвърлят боклуците, а не цялата улица пред парка да прилича на амбалажен склад! Следващият ми въпрос е по отношение на химическите тоалетни и тяхното почистване, по скоро ако то не може да бъде осъществявано качествено, нека те да бъдат преместени в друга част на парка, която не е толкова близко до прилежащите къщи, за да не се разнася неприятната миризм

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Нерегламентирано сметище

Начало
04.10.2021
ID:
1173

Нерегламентирано сметище на улица Миньор до новите гробища . Господата от ромската махала продължават все така безпрепятствено и нагло да си изхвърлят боклуците. Всички разбираме че идват избори но общината си прехвърля топката към МВР а от там не се взимат никакви мерки не сме длъжни да ги търпим вземете някакво адекватно решение

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Нерегламентирано сметище

Начало
01.10.2021
ID:
1168

На улица Миньор около новите гробища продължава изхвърлянето на отпадъци от господата от ромската махала. Мерките които се вземат или не са адекватни или въобще не се взимат прехвърля се сигнал от една институция на друга Вземете мерки

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Нерегламентирано сметище

Начало
01.10.2021
ID:
1167

На улица Миньор малко след новите гробища има нерегламентирано сметище . Господата от ромската махала продължават все така безпрепятствено да си изхвърлят боклуците .Както виждам от сайта не един път е подаван сигнал . Общината прехвърля топката на МВР или обратното и в крайна сметка нищо

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител