В процес 93 Приключени 2823

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Поставяне на предпазна ограда

Начало
24.09.2021
ID:
1151

Здравейте, моето предложение към васе е да се постави някакъв тип предпазна разделителна ограда на ул. "Васил Левски" от автогарата до колелото на Лидъл за да се спре безразборното пресичане на пешеходци.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Поставяне на предпазна ограда

Начало
24.09.2021
ID:
1150

Здравейте, Искам да направя предложение да се удължи предпазната ограда на светофара на Зъбчето, така че от там да не може да минава кола, видно от снимката коли излизат по всяко време от тротоара дори подават сигнал на пешеходците да се преместят, защото им пречат, пълен абсурд. Би било добре да се поставят и камери на въпросното кръстовище, защото много често там има големи предпоставки за ПТП.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неактуален телефон за пещера Добростански бисер

Начало
24.09.2021
ID:
1149

При планирането на посещения с групи, както и индивидуално организираните туристи не може да се открие никаква актуална информация за работното време на пещера Добростански бисер. Сайта на ОП Туризъм не работи, пещерата няма и профил в социалните мрежи. Телефонът, който е сложен в Гугъл за информация за пещерата е неактуален и на него никой не вдига. Това поставя в изключително неприятна ситуация туристите, които неможейки да получат актуална информация, просто не идват до пещерата. Молим да се вземат мерки! Водим постоянно групи и не може да няма никаква следа за работата на пещера Добростански бисер! Въпросът ще бъде отнесен до Българска асоциация на туристическите агенции (БАТА) и Асоциацията на екскурзоводите в България, както и регионалната структура на организацията за Пловди

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Агресивно бездомно куче напада хора

Начало
23.09.2021
ID:
1148

Бездомното куче е средно по големина, чисто черно на цвят, като има светлокафяви лапи. Миналият ден ме нападна, оголвайки зъби, щеше да ме ухапе, но един човек се притече на помощ и ме спаси. Обадих се, за да подам сигнал, но все още кучето е на същата територия необезпокоявано! Вчера подгони деца, а днес отново се чуха силни крясъци на жена, която беше нападната! Изключително агресивно куче, от което се страхуват много хора! Желая незабавно съдействие по въпроса! Нека жертвите да спрат да се увеличават!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Пропукана скала на разклона за Асенова крепост

Начало
23.09.2021
ID:
1147

На разклона за Асеновата крепост, веднага след като се отбие от бачковския път, от дясната страна посока крепоста, има голяма пукнатина в скалата. Ако е необходимо да се вземат мерки, за да не падне върху кола или пешеходец.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Бързи и яростни по улица Странджа

Начало
22.09.2021
ID:
1145

След приключване на ремонта по ул. Странджа, пътния трафик по улицата се увеличи неколкократно от преди ремонта. Улицата е много тясна и в голяма част от нея няма тротоар. Сега автомобилите се движат с много висока скорост заради по добрата настилка на пътя, което създава предпоставки за сероозни пътни инциденти. По улицата постоянно минават деца и възрастни, живеят и семейства с малки деца, както и възрастни хора. От името на живущите на ул. Странджа и гражданите които преминават по нея, моля да вземете незабавни мерки за обезопасяването на улицата. Било то чрез полагане на изкуствени неравности или други начини за ограничаване на скоростта и трафика по нея. С уважение, от живущите на ул. Странджа.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Преброяване 2021

Начало
21.09.2021
ID:
1144

Преброих се коректно и в срок /електронно/ ! Интересува ме кога преброител ще мине в дома ми, за да предам информацията и трябва ли да чакам три седмици блокирана вкъщи, за да изпълня гражданския си дълг ?

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Тъмнина в центъра на града

Начало
21.09.2021
ID:
1143

От един месец не работи осветлението на кръговото движение пред ресторант станимака не е възможно никой от общината да не го е видял

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Сигнал

Начало
20.09.2021
ID:
1142

От началото на м.Септември 2021 година,не работи осветлението на улицата,съсед е подал сигнал за същото преди 15 дни,резултат все още няма.Желанието ми е осветлението да бъде възстановено възможно най-бързо,а така също желая да ми отговорите защо не работи и защо се бави отстраняването на аварията толкова дълго време?

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Непочистена детска площадка и контейнери

Начало
20.09.2021
ID:
1141

Днес е понеделник, часът е 12:00ч. Детската площадка тук не се почиства както останалите в града или централната градска част, има ли график за почистване? Тук децата играят сред боклуци, дишат миризмите от непочистените контейнери за отпадъци,разнасящи зараза, която не е по-малко опасна от други вируси! Жълтият е в това състояние минимум от 2 седмици, подминава се от почистващата фирма. Вижда се, че е за разделно събиране и съответно няма място в него, за да се изхвърли отпадък. За това хората си ги оставят до него.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител