В процес 37 Приключени 1744

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

замърсен обект

Начало
12.04.2021
ID:
764

моля,обърнете внимание или обявете ден за доброволно почистване ,районът на язовир 40те извора тъне в боклуци,кенчета ,шишета,ако общината няма правомощия препратете сигнала към екология,но язовирът е място за спорт ,отдих ,част от красотите на Асеновград,.....Благодаря за вниманието,останете със здраве....

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

кв. Долни Воден се превърна в сметище!

Начало
02.04.2021
ID:
743

кв. Долни Воден се превърна в сметище и общината не прави нищо. Прилагам снимка. Това се намира до кръговото на входа на кв. Д. Воден. Буквално на метри от първата къща. Контейнер за подобни отпадъци не трябва да има там. При духане на малко вятър боклуците се носят на радиус от поне стотина метра - достигат до къщите, пълни се канала който е непосредствено до контейнера. Ситуацията е много по-зле от това на снимката. Ние хората които живеем там настояваме контейнерът да се премахне. Такъв контейнер няма работа в населени места. Хора дори които не живеят в квартала идват да си хвърлят боклука там. Неколкократно сме ставали свидетели на хора които идват с бусове и камиони от други места да хвърлят боклук там. В близките къщи има много малки деца които играят близо до контейнера. Опасно е!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Непочистено ул.платно

Начало
31.03.2021
ID:
739

Два поредни пъти чистят наполовина,само от едната страна и изхвърлят боклука върху тревните площи.Имам видео как става така..

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Сметище в градска среда на ул Иван Вазов

Начало
27.03.2021
ID:
727

Сметище с огромни размери в градска среда

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

кучета/ сметище

Начало
20.03.2021
ID:
717

Уважаеми общински служители, предполагам сте на ясно с преместването на импровизираният приют ,който бе стопанисван от Мария Чергарова на 100м. от училище "Св.Св. Кирил и Методий". На снимките прикачени към сигнала се вижда кочината оставена след напускането на терена. Имам няколко въпроса : 1. Кой ,ще упражни контрол в тази ситуация ,тъй като видно от снимките имаме предпоставка за поява на ново сметище? 2. Къде се преместиха животните и как ще гарантирате ,че същите хора няма да отглеждат животните при недопустими условия създавайки проблем на друго място от същото естество? 3. Какъв ,ще е статута на новото място ? Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Замърсяване с отпадъци

Начало
15.03.2021
ID:
705

Замърсяване с отпадъци в района зад склада за дограма в посока към гарата по ул. Васил Левски

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Детска площадка до храм Св. Арх, Михаил кв Изток

Начало
12.03.2021
ID:
704

Моля за незабавни мерки, касаещи почистване на района около детската площадка и фитнесът на открито. Оставените строителни отпадъци стоят вече там близо два месеца, а хигиената е ужасяваща.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Боклукци зад детска градина "Никола Вапцаров"

Начало
07.03.2021
ID:
692

Всеки ден положението става по-зле! През лятото го почистихме с приятелката ми, но в момента е в ужасно състояние има какво ли не. Телевизори, обувки, шишете и какво ли още не. Надявам се да се почисти :)

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Лошо почистване на парковете

Начало
05.03.2021
ID:
686

Заетите с почистване лица предимно си говорят по телефона или помежду си. Не се събират изобщо хвърлени на земята сламки, фасове и бъркалки, не само по пътеките, но и в зелените площи е пълно с тях, остават дори след "почистването". Жена от почистващите се изпуска в градинката. Снимките, които имам, са с по-висока резолюция от допустимото и не могат да се качат тук.

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Незаконно сметище до манастир, Света Петка Мулдавска"

Начало
01.03.2021
ID:
680

Добър ден! На 28.02. 2021 посетих с приятелка манастира над село Мулдава "Света Петка Мулдавска". След като разгледахме манастира, се наложи да ползваме постройката определена за тоалетна, която се намира на около 50 м в права линия от входа на манастира. Натъкнахме се на ужасяваща гледка- море от боклуци навътре в гората. Моля вземете мерки! С радост бих взела участие в почистването ако се създаде гражданска инициатива.В предвид инициативата да се направи стая за обучение на деца, в помещението където се е крил Левски, би било непростимо децата да се натъкнат на гледката, на която ние с приятелката ми станахме неволни свидетелки. Надявам се, че сигналът ми ще бъде разгледан отговорно, а и смятам че има достатъчно съвестни граждани, които биха помогнали в почистването на района!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител