В процес 49 Приключени 1823

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Липса на инвалидни места за паркиране до хотел Асеновец

Начало
01.03.2023
ID:
2254

Здравейте,майка ми е инвалид и често я карам до центъра с инвалидна кола.Вчера ,когато паркирах на паркинга до хотел Асеновец попитах на портала къде са инвалидните места за паркиране ?Отговориха ми,че са ги махнали и няма.Паркирах,платих си таксата на излизане.Как може на такъв голям паркинг да няма поне няколко места за инвалиди? Моля да разгледате този казус и да вземете адекватни мерки! Благодаря !

Статус:  В процес

Опасно близки клони на дърво до националната електрическа мрежа

Начало
27.02.2023
ID:
2251

Израснали клони на липа в жиците на националната електрическа мрежа,намираща се на тротоара пред имота на ул.Първенец 1,кв.Долни Воден,гр.Асеновград

Статус:  В процес

Опасни тротоарни плочки

Начало
25.02.2023
ID:
2246

Здравейте, На 23.01,2023г. ЕВН подмениха 2 електрически стълба пред нашите къщи на ул. Асенова Крепост 23 и 25. Служител на ЕВН каза, че следващата седмица (след монтажа) ще възстановят тротоарните плочки. Вече месец след датата на монтажа тротоарът не е възстановен и имаше ситуация с паднала жена поради образувалата се дупка. Моля за съдействие. Приложено ще видите снимки от плочките около 2-та сменени стълба, направени към датата на сигнала. Благодаря предварително.

Статус:  В процес

Необезопасена детска площадка

Начало
25.02.2023
ID:
2245

След извършения ремонт на Пърчовата градинка бе премахната гумената настилка около пързалката и люлките в детската площадка. Така изглеждащата площадка е негодна за ползване, тъй като не отговаря на изискванията за ползване на този вид съоръжение. Също така ще е добре да се поставят райбери на двете вратички на площадката.

Статус:  В процес

КОМПРОМЕТИРАНА ПЪТНА ТАБЕЛА, ОПАСНА ЗА МИНАВАЩИТЕ ПЕШЕХОДЦИ

Начало
24.02.2023
ID:
2243

Здравейте. От началото на учебната година забелязвам, че металните основи на информационната пътната табела за ПЪРВОМАЙ, на идване от с. Бачково, точно преди моста на бензиностанция ПЕТРОЛ буквално са ИЗГНИЛИ. Преди няколко дни табелата се наклони опасно на една страна, застрашавайки живота на хиляди хора, които ежедневно минават от там, а именно: Деца за училище, възрастни , спортуващи, посетители на Асенова крепост Майки с колички Туристи Вземете нещата на сериозно и ВЕДНАГА демонтирайте табелата, за да не се окаже някой в болницата!!! ЧАК СЛЕД ТОВА си репортувайте до институцията, която е отговорна за поставянето на нова такава!!! Въпрос на време ( дни) е да падне върху главата на някого или върху колата му!!!

Статус:  В процес

обяви от частни лица и кредитни институции

Начало
22.02.2023
ID:
2239

драга община Асеновград.За пореден път подавам сигнал. за състоянието на автобусните спирки в асеновград . отговорът ви на миналия ми сигнал беше меко казано избягване от отговорност.Няма промяна продължава лепенето безнаказано на всякакви обяви което ме навежда на мисълта че не сте взели никакви ама абсолютно никакви мерки кога най-после ще се задействате има начин няма воля от ваша страна

Статус:  В процес

Опасният трафик по ул. Странджа

Начало
13.02.2023
ID:
2212

Въпросът ми е към експертите по пътна инфраструктура в град Асеновград ( ако има такива ). Смята ли общината да направи промени относно движението по ул. Странджа. Улицата е двупосочна, широка е в по-голямата си част 2,5м. Тротоарите ( където ги има ) са широки 30см. По улицата се движат пешеходци - деца, възрастни и майки с колички. Същевременно трафика в сутрешните часове ( 7:30-8:30 ) и следобед ( 15:00-19:00 ) е супер интензивен. Предпоставките за ПТП са 100%. Приложил съм няколко "нормални" ситуации от един ден.

Статус:  В процес

Изпочупена спирка

Начало
13.02.2023
ID:
2211

Моля, да се обърне внимание на състоянието на тази спирка! Благодаря!

Статус:  В процес

Рушаща се къща.

Начало
31.01.2023
ID:
2190

Колко пъти трябва да Ви повадам сигнал за къщата,която се руши.и кмета е запознат от мен лично.трябва ли съседите да не могат да си използват имота спокойно,затова че някой е мързелив,и Вие нищо не правите ,до кога?какви са тези закони?неможем да се използваме имота,защото всеки момент къщата ще рухне,и жиците с тока ще паднат в нашия имот.имам подадена поредна жалба,отговор,не

Статус:  В процес

Как се обработва обратана връзка от подадените сигнали и по какъв критерии маркирате сигналите като приключени?

Начало
31.01.2023
ID:
2180

Как се обработва обратната връзка от подените сигнали? Как маркирате сигналите като "приключени" ? - Уличното осветление, за което подавам сигнали постоянно не работи ,а сигнала е "приключен" ? Пак ли трябва да пусна сигнал за пореден път? Имате данните на хората, които пускат сигналите, какъв е проблема да се свържете директно с тях, за да разберете какъв е проблема, ако оценката е 1 например? Не е ли идеята на цялата система да направим Асеновград по-добро място за живеене?

Статус:  В процес