В процес 72 Приключени 2381

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Осветление

Начало
17.11.2023
ID:
2961

На 03.11 има подаден сигнал с номер 2946 за не работещи лампи по алеята. Подавам отново същият сигнал: Няколко лампи по пътеката между ПГ 'Цар Иван Асен II" и двора на Винпром не светят. Моля, отговорните лица по този казус да се самосезират!

Статус:  В процес

Неработещо улично осветление

Начало
07.11.2023
ID:
2952

Здравейте, На улица Росица 10-16А не работи нито една от уличните лампи, предвид че вече се стъмва в 18.30 часа живущите, както и преминаващите трябва да си носят фенерчета. Смятам че е доста опасно за преминаване , понеже градинката около бившата заразна болница и зад новата джамия е много тъмно!

Статус:  В процес

Осветление

Начало
02.11.2023
ID:
2946

Няколко лампи по пътеката между ПГ 'Цар Иван Асен II" и двора на Винпром не светят

Статус:  В процес

Опасен кабел с високо напрежение

Начало
02.11.2023
ID:
2944

Здравейте, за пореден път подавам сигнал за опасен кабел с високо напрежение, който влиза в долната ,задна част( от ляво) на ламаринен гараж номер 313 в кв. Запад зад блок Асенова крепост на ул.Книжна Фабрика 15. Кабела е черен и влиза от ДОЛНАТА ЛЯВА страна на гараж номер 313, като минава покрай гараж 310. Пуснат е свободно от тераса от блока и представлява непосредствена опасност. Това е четвърти пореден сигнал, моля направете РЕАЛНА проверка. Отново прилагам снимки.

Статус:  В процес

Опасност в Асенова крепост

Начало
27.10.2023
ID:
2938

Здравейте, Аз съм екскурзоводът, който най-често води чуждестранни туристи в Асенова крепост и искам да споделя с вас 5 неща, които спешно трябва да се подобрят в обекта: 1. Гълъбите влизат в горното ниво на църквата от години и разрушават с екскрементите си ценните стенописи, което е много жалко. Решението е елементарно и не изисква много средства. Слага се обикновен комарник + табела на български и английски за туристите да знаят всеки да затваря комарника зад себе си. И проблемът приключва. Тези ресни, които на половина липсват, както и пластмасовите гарвани НЕ вършат никаква работа и само отварят повече работа на жената да чисти пода след гълъбите. Освен това някой път гълъбите стряскат/плашат и туристите като се разлетят изненадващо. 2. Едно от металните стъпала, водещи към най-

Статус:  В процес

Иван Иванов

Начало
23.10.2023
ID:
2928

Здравейте, искам да попитам кога ще вземете отношение по многократно подаван от мен сигнал за опасен кабел с високо напрежение, който е пуснат свободно и влиза в ламаринен гараж. Не е обезопасен по никакъв начин. Предишния сигнал беше 2901 . Моля извършете реална проверка. Намира се зад блок Асенова крепост на ул книжна фабрика 15 отстрани на гараж 310 и влиза в 311. Има реална опасност от пожар или от токов удар.

Статус:  В процес

Оплакване от градски транспорт

Начало
20.10.2023
ID:
2926

Искам да подам сигнал за нередовен градски транспорт , спецялно за автобусна линия номер " 2 " . Днес от 8.45 часа съм на спирка зъбчето и в момента е 9.27 и още една " 2 ка" не е минала , а по разписание трябваше да мине поне два пъти . Как се очаква да има хора , които да го ползват , като при това положение неможе да се разчита дали ще се стигне на време за работа . Поне смените разписанието и пишете , че минават на час , а не на 20 минути .Надявам се да вземете необходимите мерки

Статус:  В процес

не законно

Начало
11.10.2023
ID:
2910

В с. Боянци, на кръстовището на ул. Васил Левски и ул. Христо Ботев за две незаконни строителства. В прикачените снимки. Имат ли неоходимите разрешителни, от скица - след направена справка в кадастъра се установи, че нямат необходимите пуснато заявление. Проект на къщата и разрешение. Жалба ще бъде пусната и до РДНСК с цел извършване на цялостно обследване на с. Боянци за незаконно строителство.

Статус:  В процес

Не отстранен проблем с кабел високо напрежение

Начало
09.10.2023
ID:
2901

Здравейте, сигнала , който подадох за опасен кабел, не беше проверен, въпреки че сте ми отговорили, че е приключен. Има черен кабел, който върви от долу и влиза под гараж. Върви покрай гараж 310. Преди влизаше отгоре, но след смъртния случай в София, по ваша препоръка беше премахнат. От няколко месеца е прекаран от долу .Моля обърнете внимание. Намира се зад блок Асенова крепост, на ул. Книжна фабрика 15. Предишния сигнал беше с номер 2879. Прилагам снимки. Вгледайте се добре. Сигнала не е приключен, както ми писахте на 06.10 23г. днес е 09.10 23г.

Статус:  В процес

Ул. "Асен Карастоянов"

Начало
09.10.2023
ID:
2900

Здравейте! Моля за Вашето внимание относно затруднено движение по ул. "Асен Карастоянов", пред входа на ОУ "Петко Каравелов" - особено във времевия диапазон за водене и забиране на учениците, движението е силно затруднено, поради паркирали автомобили и движение на останалите в двете посоки, в тесен участък, което създава предпоставки за задръстване и ПТП. Предложението ми е улицата да бъде преобразувана в еднопосочна, каквито са и повечето улици в района.

Статус:  В процес