В процес 33 Приключени 1656

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Бездействие

Начало
17.10.2022
ID:
1974

Има подаден сигнал ,преди повече от година за незаконно строителство на горепосочения адрес . Въпроса ми е защо до момента не са предприети действия по премахване на съоръжението? Кой не си върши работата съвестно , че се налага всячески да търся отговор на въпроса ми ,който все още остава неуважен?

Статус:  В процес

Нефункционираща отвотнителна шахта

Начало
13.10.2022
ID:
1969

Минава ,вече почти година и проблема не е решен!Подадох сигнал на 16.11.2021г. с номер 1256!Тази шахта не поема вода ,а също липсват решетки и при преминаване с автомобил може да възникне проблем с окачването!

Статус:  В процес

предизборни плакати, обяви от частни лица обяви от институции и други

Начало
09.10.2022
ID:
1952

здравейте как община асеновград упражнява контрол върху безразборното лепене на всякакви плакати обяви и тн въпросът ми е кой ще почисти какъв контрол се упражнява ще бъдат ли наказани виновниците кой ще поеме отговорност за тези действия визирам хората от общината всички виждат на какво е заприличал града по спирки и всякакви вертикални плоскости има начини за справяне с проблема явно няма воля

Статус:  В процес

Опасна шахта

Начало
06.10.2022
ID:
1949

Счупена шахта ,върху коята има поставена плочка,за да предпазва пешеходците от пропадане в шахтата. Шахтата се намира точно пред кулинарен магазин " Сити" на ул. " Асенова крепост "1 преди ОУ Христо Ботев гр. Асеновград. Моля за Вашата спешна намеса за разрешаване на казуса.

Статус:  В процес

Неработещо улично осветление

Начало
30.09.2022
ID:
1926

Повторен сигнал. На 16.09.2022г ми пращате отговор на сигнал 1832, че проблема е отстранен. На 23.09 и на 24.09.2022г проверявам и разбирам, че осветлението - улично не работи! Отправям втори сигнал, че улично осветление пред ул.Спартак 15 в с. Новаково не работи.

Статус:  В процес

Опасност на пешеходна зона

Начало
25.09.2022
ID:
1912

Здравейте, Прибирайки се с детето по тротоара на ул."А.Свещаров" и намерение (вече в края на дългия блок) да завия надясно към ул."Илинден" , претърпях инцидент- падане, в следствие на спъване в ниско бетонно блокче, поставено там , за да спира автомобилите. Резултатът от падането ми е счупена част от преден зъб, охлузвания, колене ръце, спукано ребро. Въпросът ми е редно ли е тези две бетонни блокчета ( сн.3 и 4) и в тези ниски размери да са на това място, при условие, че от там минават много хора, деца, майки с колички. Виждала съм и други хора да падат на същото място, не дай си боже майка с количка да пострада. До преди 2 години там имаше бетонна ограда и не сме имали проблеми. Моля да се обърне внимание, защото опасността от инциденти е много висока!

Статус:  В процес

Неработещо улично осветление

Начало
21.09.2022
ID:
1904

Здравейте, явно проблема не е в изгоряла крушка. Уличната лампа просто не работи.

Статус:  В процес

ОБРАЗУВАНЕ НА БЛАТО - РАЗВЪДНИК НА ЗАРАЗИ!!!

Начало
21.09.2022
ID:
1902

Към ЕКОЛОГИЯ, ХЕИ, ПОЧИСТВАНЕ. МОЛЯ ДА СЕ ВЗЕМАТ СПЕШНИ МЕРКИ!!! След намесата на багери, които бяха част от ремонта на пътя към Първомай, то канала пред чешмата остана запушен, не се оттича и това доведе до образуването на блато, тиня, жаби, боклуци и какво ли още не.... Миризмата е ОТВРАТИТЕЛНА!!!!!!!!! Навярно вече са тръгнали зарази и впредвид безстопанствените кучета, които обитават този район е въпрос на време да се случи най- лошото!!! Моля СПЕШНО!!! да се вземат мерки, да се отпуши мястото, за да може водата да се оттича и да бъде заложено като задължение на ОБЩИНА АСЕНОВГРАД ( или почистващи фирми) този район да се поддържа и чисти поне веднъж месечно! Все пак стотици хора от село Козаново нямат друг вариант за чиста вода, тъй като ВИК спират централното водоподаване ежедн

Статус:  В процес

площадка върху тротоар

Начало
12.08.2022
ID:
1811

подменени тротоарни плочки, без да бъде отстранено това неравенство циментова площадка, направена върху тротоара без строителни книжа, без съгласие и разрешение от страна на общината. На места площадката е в височина над 15 см., което създава проблем на преминаващите, родители с детските колички, същите трябва да го заобикалят. Ставала съм свидетел и на падане на хора, които не са успели да го прескочат. Вечер почти няма улично осветление, което също е предпоставка за падане и нараняване. Общината ще бъде виновна, ако от това неравенство има пострадал, т.к е общинско. Площадката е изградена без строителни книжа, върху общински терен. Ние собствениците на СО в сградата нямаме ид.ч. от земята,

Статус:  В процес