В процес 193 Приключени 2653

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Липсващ капак на шахта

Начало
13.08.2023
ID:
2737

Поради липсващ капак на улична шахта, зейва голяма опасна дупка, където човек може да пропадне или кола да закъса! В момента съседи са я обезопасили с клони и кашон! Моля за навременна реакция!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Опасна шахта на уличното платно

Начало
12.08.2023
ID:
2733

На посочения адрес има опасна улична шахта, която се отваря при всяко преминаване на автомобил и има опасност да се отвори докато автомобил преминава върху нея.

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Пътна настилка

Начало
11.08.2023
ID:
2729

Здравейте, Минаха вече няколко дни от аварията на ул.Велико Търново,но въпреки това ВиК все още са асфалтирана дупката. При всяко минаване от там колите вдигат страшно много прах. Кога да очаквам да бъде асфалтирано ?

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасна дупка!

Начало
09.08.2023
ID:
2726

Дълбока дупка с остри ръбове на околовръстния път.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Счупена шахта

Начало
02.08.2023
ID:
2702

Има счупена шахта на тротоара, която загрижени граждани предвидливо са сложили плочка отгоре,за да се избегне инцидент някой да пропадне в нея. Шахтата се намира пред Кулинарен магазин "Сити", преди ОУ "Христо Ботев" гр Асеновград. Моля за вашата спешна намеса преди да се случи инцидент и някой да пострада.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасна дупка

Начало
01.08.2023
ID:
2698

Здравейте! На ул.Струма в отсечката между ул.”Гоце Делчев” и ул.”Тракия” са се образували 2 дупки! Моля да вземете отношение за запълването им! Поздрави!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

РАЗКОПАНА УЛИЦА В КВ. БАДЕЛЕМА

Начало
01.08.2023
ID:
2697

Улицата е разкопана, няколко месеца вече е оставено на самотек, недовършено асфалтиране. Няколко пъти дупката се запълва с чакъл и пясък от ДОБРОВОЛЦИ от квартала, но при силен дъжд, проблемът отново излиза и дупката става по-дълбока. Това довежда до трудно преминаващите всекидневно автомобили и до предпоставка за тяхното увреждане! В друга част на пътя е налице асфалт, видимо некачествено положен, шахтите са изскочили, пътят е на вълни, преминаването отново затруднено! Моля за бързото реагиране на общината.

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Опасна и голяма дупка на тротоар

Начало
31.07.2023
ID:
2695

От прекалено дълго време тази дупка на ул.Христо Ботев е по този начин. Може би над година или две. Първо дупката беше голяма и дълбока страшно дълго време. После след зимата бе хвърлен пясък, по някое време след това бяха нахвърлени плочки около нея и върху нея без никаква работа. Искам да попитам, така ли се извършват ремонтните дейности, на такива огромни кратери и през такива дупки ли майките трябва да минават с количките си или вместо това да слизат и преминават по пътното платно? Многократно съм свидетел как хора не могат да се разминат на това място, как майки и възрастни хора слизат по улицата с децата си, за да могат да преминат. Дупката е буквално по цялата ширина на тротоара. Това не е нормално. Свършете си работата както трябва, а не хвърляйте материали прос

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Незакрепена и хлопаща рамка на дъждоприемна шахта

Начало
30.07.2023
ID:
2693

Здравейте, металната рамка на дъждоприемната шахта пред ул. Тракия N47 се е разбила, асфалта около нея се е разрушил, няма връзка към основата и хлопа при всяко преминаване на автомобил. В момента металната рамка не е закрепена по никакъв начин и създава предпоставки за инциденти с хора и автомобили. Необходимо е да се вземат мерки за закрепянето й посредством запълване на фугата/дупката около нея с асфалт/битум/бетон. С уважение, инж. Любомир Диев

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Разкопана улица от месеци!

Начало
29.07.2023
ID:
2689

От месеци улицата стои недовършена. По време на проливни дъждове насипът се изравя и преминаването с автомобили става изключително трудно!

Статус:  В процес