В процес 186 Приключени 2716

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Обрасъл тротоар

Начало
06.05.2024
ID:
3353

На улица "Иван Вазов" в района около завод Асенова крепост, тротоара е доста обрасъл и затруднява предвижването по него! Моля ако може да бъде почистен!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Замърсяване на околната среда!

Начало
29.04.2024
ID:
3347

Желая да подам сигнал във връзка с опазване на околната среда.Първо искам да благодаря на хората от сметосъбиране за пореден път за добре свършената работа.Всеки път работниците старателно събират отпадъците от кошовете и разбирам,че не е тяхно задължение да почистват тези по улицата извън тях.Вчера-28.04.24г.бяха изхвърлени извън кошовете битови отпадъци-мебели,бидони от г-жа,живуща на ул.,,Лозенград”16.Моля да се извърши проверка и нарушителят да бъде санкциониран.Пореден път,в който г-жата изхвърля стари вещи.Вместо да осигури транспорт и изхвърли нещата на посочените места,трупането на боклуци продължава и се нарушава спазването за чистота!Хората,които искаме да ни е чист кварталът и улиците,не сме длъжни да търпим безхаберието на тези,за които не е проблем да мърсят ежедневно!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Запушване на шахта

Начало
23.04.2024
ID:
3328

Изсипан пясък на пътя от два месеца който при дъжд пълни отводнителната шахта.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Липсва Сметосъбиране

Начало
22.04.2024
ID:
3327

Преливащи контейнери и отпадъци около тях. Колоните около контейнера са от повече от месец!

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Разпилян боклук

Начало
21.04.2024
ID:
3326

Преди една седмица подадох сигнал, бяха взети мерки за почистване, и два дена по късно отново разпиляни боклуци. Явно само почистване не е достатъчно. Ако контейнерите имаха капак може би поне вятъра нямаше да раздухва боклуци... Явно е също така че общината не може да се справи с циганите които са основният проблем.

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Замърсена улица от подрязване на клони.

Начало
19.04.2024
ID:
3317

След окастрянето на дървета на посочената улица от ЕВН Асеновград, улицата е оставена непочистена.Моля за вашето съдействие.Две седмици преди кастренето улицата беше почистена след зимния сезон от листа и клонки.В най-окаено състояние е пред номер 4.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Липса на контейнер за юридическо лице

Начало
16.04.2024
ID:
3305

Контейнерите не побират ежедневно големите черни чували от кулинарна кухня "Мераклии". Мисля, че е редно ЮЛ да имат самостоятелни контейнери. Така е във фирмата, в която работех докато се пенсионирам.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Липсват контейнери и течаща вода в новите гробища

Начало
12.04.2024
ID:
3286

Защо в Новите гробища няма течаща вода ( при наличие на достатъчно чешми, сътворени доброволно от граждани) и няма контейнери за изхвърляне на отпадъци? От нас се изисква да поддържаме гроба на роднините си, но дори при добро желание от моя страна, не мога да го направя, защото липсват условия за това. Как се очаква всички да изхвърлят боклука си в един контейнер в близост до входа на гробищния парк, имайки предвид размерите на парка и броя на гробовете в него? Същото важи и за водата.

Статус:  В процес

Чистота

Начало
07.04.2024
ID:
3272

Здравейте! Искам да подам сигнал за нередности, които се случват в нашия квартал, а може би и в целия град. Живея на улица „Бачо Киро“ до парк „Баба Тонка“. Всеки ден наблюдавам как сметоизвозващата кола изхвърля контейнерите. Голяма част от боклука се изсипва на самия път, а не се събира в контейнера. Става въпрос за всички контейнери в квартала. Всеки ден със съседите метем боклуците, защото се разнасят. В парка има и детска площадка. Децата тъпчат боклуците, минават с велосипеди, тротинетки и ролери върху тях. Прилагам снимков материал. Моля за Вашето съдействие и разрешаване на този проблем!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Боклук по улицата и тревните площи

Начало
07.04.2024
ID:
3270

Уважаеми служители на община Асеновград, мисля че няма нужда от описание, гледката е покъртителна. Боклуците се пилеят свободно от вятъра и ровещите в контейнера ''същества" и достигат до детската градина. Затова ли плащаме толкова скъп данък смет? За да виждаме отпацаците си по ливадите и улиците. Засрамете се!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител