В процес 127 Приключени 2227

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Маса за събиране на подписи

Начало
21.02.2023
ID:
2236

До Кмета на гр. Асеновград Г-н Кмете, моля да отговорите на гражданите кой и на какво основание издаде разрешение на партия Възраждане да постави маса за събиране на подписи пред Манастир " Света Петка" на 19.02.2023 г. по време на организираният от Община Асеновград Поход-поклонение? Ако такова не е издадено, моля отговорете защо никой не предприе мерки за премахването й? Очакваме отговор и на питането ни отпреди месец за стопанисването на двата общински имота - хижа "Момина сълза" и бивш лагер "Гонда вода", които се рушат Благодаря

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Ремонт на ул.Свети Кирик

Начало
20.02.2023
ID:
2230

Въпроса е относно дългоочаквания ремонт на ул.Свети Кирик в кв.Горни Воден.Защо ремонта е спрян,и от няколко месеца не се работи?Само частична подмяна на тротоари е направена досега.Ще се случили ли този ремонт,така както беше официално обявен от общината,(цялостна подмяна на тротоари и асфалтова настилка)?

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Опасният трафик по ул. Странджа

Начало
13.02.2023
ID:
2212

Въпросът ми е към експертите по пътна инфраструктура в град Асеновград ( ако има такива ). Смята ли общината да направи промени относно движението по ул. Странджа. Улицата е двупосочна, широка е в по-голямата си част 2,5м. Тротоарите ( където ги има ) са широки 30см. По улицата се движат пешеходци - деца, възрастни и майки с колички. Същевременно трафика в сутрешните часове ( 7:30-8:30 ) и следобед ( 15:00-19:00 ) е супер интензивен. Предпоставките за ПТП са 100%. Приложил съм няколко "нормални" ситуации от един ден.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Шкилово

Начало
31.01.2023
ID:
2188

Здравейте, Кога по план ще се асфалтира улица Шкилово, местност Шкилово, Асеновград? Доколкото сме наясно, за да се асфалтира улицата трябва 5 къщи да са с Акт16. Има толкова къщи с акт16 вече на тази улица, като една от тях е нашата. Като цяло местноста сега, по време на дъжд е в ужасно състояние. Благодаря за отговора.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Асфалтиране на ул.Матей Преображенски

Начало
31.01.2023
ID:
2182

Кога ще се асфалтира тази улица от години има проект

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Как се обработва обратана връзка от подадените сигнали и по какъв критерии маркирате сигналите като приключени?

Начало
31.01.2023
ID:
2180

Как се обработва обратната връзка от подените сигнали? Как маркирате сигналите като "приключени" ? - Уличното осветление, за което подавам сигнали постоянно не работи ,а сигнала е "приключен" ? Пак ли трябва да пусна сигнал за пореден път? Имате данните на хората, които пускат сигналите, какъв е проблема да се свържете директно с тях, за да разберете какъв е проблема, ако оценката е 1 например? Не е ли идеята на цялата система да направим Асеновград по-добро място за живеене?

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Еко ициативи

Начало
14.01.2023
ID:
2147

Здравейте! Искам да попитам кога отново ще има еко инициативи като например за рециклиране на хартия, непотребна техника или текстил? Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

обяви от частни лица и кредитни институции

Начало
09.01.2023
ID:
2141

Драга ми община Асеновград, отговорът ви на моя въпрос 19 52 е меко казано смешен. Не става въпрос за политически партии. Става въпрос за обяви от частни лица един реже дърва друг оправя покриви трети си търси кучето четвърти търси болногледачка или дава под наем а най-сладки са тези с кредитите плъзнали са по целия град та въпросът ми е не увреждат ли тези господа общинска собственост кой ще почисти след тях как ще бъдат наказани та те дори са си оставили телефонните номера има начин за справяне с проблема явно няма воля от ваша страна благодаря ви

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Кога ще приключи ремонта от страна на ВиК в с. Патриарх Евтимово

Начало
20.12.2022
ID:
2108

През месец април започна ремонт на отсечката Първомай-Асеновград, като в с. ПАТРИАРХ ЕВТИМОВО се налага и смяна на тръби от В и К. Към момента целия участък е асфалтиран, с изключение в самото село и причината е,че В и К не са приключили с поставянето на тръбите. По пътя се минава изключително трудно, има изкопи от двата края на главния път, които са необезопасени. Кога ще се завърши тази част от пътя и дали община Асеновград може да съдейства на жителите на с. Патриарх Евтимово като направи връзка с В и К?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Кога ще бъде ремонтирана ул. Кочо Честименски

Начало
14.12.2022
ID:
2103

Бяхме внесли подписка с 67 подписа за цялостен ремонт на ул. Кочо Честименски и ул. Дунав. Двете улици са в трагично състояние. Тротоарите са пропаднали, плочките са 95% счупени. Асвалтовата настилка е в трагично състояние, принудихме се да бетонираме дупките със собствен и средства, за да не си трошом колите. Ние също плащаме данаци към общината. Ремонтират се улици, който не са в толкова лошо състояние.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител