В процес 193 Приключени 2657

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Плоча на стадион шипка

Начало
30.05.2024
ID:
3421

Паднала е плочата на стадион Шипка вляво ор входа

Статус:  В процес

Изоставени автомобили

Начало
29.05.2024
ID:
3418

Изоставени два автомобила Ситроен и Фолксваген.Моля да бъдат предприети мерки за премахването им.

Статус:  В процес

Разбит тротоар

Начало
29.05.2024
ID:
3417

Преди ОУ "Христо Ботев" в гр. Асеновград тротоара е повдигнат и има много неравности,което е предпоставка за инциденти. Проблемния участък се намира точно пред заложна къща "Шанс 2012". Преди години там имаше дърво,което беше отсечено,защото падна и оттам се получи тази неравност. Движението по него е затруднено,особено на майки с колички. Там се намира детската млечна кухня. Моля за вашата бърза намеса.

Статус:  В процес

Дърво, затрудняващо движението

Начало
27.05.2024
ID:
3411

След "осакатяването" на дървото от ЕВН, които се интересуват само от състоянието на кабелите си, към момента ти изглежда по този начин. Израстъците му пречат на видимостта и движението и затрудняват преминаването на пешеходците. Надявам се да вземете необходимите мерки за предотвратяване на горното, като оформите, но запазите липата. Дървото се намира на кръстовището на ул. Ген. Колев и ул. Полк. Дрангов. Благодаря предварително!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Труп на куче

Начало
27.05.2024
ID:
3409

Труп на умряло куче лежи на пътното платно.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Дърветата в града имат нужда от подкастряне.

Начало
22.05.2024
ID:
3399

Почти е невъзможно да се намери тротоар в града, по който може да се мине, без средно висок човек да трябва да се наведе заради ниски клони на дърветата. Много добър пример са короните на орехите на ул. Васил Левски до пожарната. В продължение на десетки метри има клони на около метър и малко от земята. Това е само един пример, подобни корони на дървета има в целия град. Има нужда от спешно подкастряне сега навсякъде и редовна своевременна поддръжка след това.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Тротоара прет магазин " Т Маркет"

Начало
17.05.2024
ID:
3385

Пред магазин " Т Маркет" става все по трудно преминаването по тротоара, заради хората които продават зеленчуци! Преди магазина от павилионите се минава трудно, защото почти не остана тротоар за пешеходците, сега и пред магазина едвам се разминават хората! Почти е невъзможно да минат майки с колички или хора в неравностойно положение на тези две места! Моля да се проучат нещата и да се направи място за пешеходците!

Статус:  В процес

Окосяване и дезакаризация

Начало
12.05.2024
ID:
3379

Отговорът на предишният ни въпрос го знаем много добре, знаем на коя дата уж се е окосявало и е правена дезакаризация в района кв. Изток! Тук въпросът е друг, това е правено само в отделни части на квартала, по главните и видни улици, по детските площадки ! Сигнализираме ви, за да си изпращате наблюдател, за да следи за качественото изпълнение на задачите! Ние от бл. 2 ви сигнализираме, че тук, около и до този блок , не е окосявано и пръскано тази година! Същото е състоянието и около близките 4-5 блока! Работата се върши "през пръсти". Сами трябва да се грижим за това, за да защитим децата си и нас самите! В предни години това се правеше поне веднъж, а в още по-минали години всеки месец!!!!!!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Паркиране на тротоар до разпределителни кутии овергаз

Начало
08.05.2024
ID:
3372

От известно време тротоарът между вх А и вх Б се изпозлва за паркинг от собственик на автомобил с рег.номер РВ 8555 НВ. Проблемът е, освен,че общинския тротоар не може да използва попредназначение и плочките се разбиват от гореописяният автомобил, той бива паркиран точно до разпределитените кутии на Овергаз. При изтичане на газ може да стане изключително голям проблем и да бъдат застрашени живущите и преминаващите граждани. Моля да вземете навременни мерки за предотвратяване на този риск.

Статус:  В процес

Ремонт

Начало
08.05.2024
ID:
3368

Здравейте! Покривът на автобусната спирка до училище "Отец Паисий" е цялия в дупки от градушката преди 2 -3 г. Ние работещите от квартала, няма как да се скрием при дъжд, чакайки превоз. Моля, поправете го!

Статус:  В процес