В процес 49 Приключени 1823

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Безстопанствени кучета

Начало
27.09.2022
ID:
1919

Ул. Поп Матей и Александър Батемберг има 2 кучета, който са много агресивни и се хвърлят на хора и други кучетада хапят . Невъзможно е спокойното преминаване по тази отсечка през деня , а вечер са още по агресивни. Прочетох в групата на Асеновград, че днес отново са нахапали преминаващи , но този път е било дете.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

По сигнал 1879

Начало
21.09.2022
ID:
1903

Здравейте отново, тъй като не получих отговор успяхте ли да откриете кучето, след като направихте еднократно минаване на адреса и установих те, че го няма.... Още по-малко сте имали възможност да видите агресията му, за да бъдат взети мерки за махането на това животно от тук. Днес точно преди 20 мин. се опитах да изляза с дъщеря си от входната врата, като кучето се спусна към нас и тръгна да ни гони покрай колата ми и пред вратата да лае. Едвам вкараха дъщеря си и излязох отново от вратата сама за да проверя, дали пак ще тръгне, като се засили отново! Та питам, чакам да нахапе някое от децата или мен и да ви докажа агресията му, за да направите нещо ли?

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Агресивно улично куче на ул. Тракия

Начало
12.09.2022
ID:
1879

Здравейте, искам да подам жалба за това куче, което от месеци се е настанило пред вратата на съседите на ул. Тракия 9 с което не позволява на хората да си влязат през този вход вкъщи. Кучето е агресивно, нахапа едно дете преди месеци (мислех, че тогава ще подадат жалба родителите..., но явно не са). Тръгва да лае агресивно към част от живущите на тази улица, включително мен и децата ни под гони вече 2ри път. Като се налага всеки път да заобикалям и минавам от горния край на улицата или да съм с кола за да бъда защитена! Децата също минават със страх, а сега започва и училище, а улицата е постоянно пълна с минаващи деца. Моля да се вземат мерки и да се премахне това куче от тук.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Бездомните кучета

Начало
06.09.2022
ID:
1870

Здравейте! Глутницата от бездомни кучета наброява най-малко 10 екземпляра! Предстои началото на учебната година и ЖП гара Асеновград ще се изпълни с малки и големи деца, които в ранните часове на деня ще пътуват за Пловдив и ще бъдат притеснявани от кучетата. Мерките са наложителни. С ушни марки или без глутницата е факт. Моля вземете мерки!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

12 бездомни кучета на гарата

Начало
05.09.2022
ID:
1868

Моля предприемете действия спрямо безстопанствените кучета, които точно в този момент са 12броя пред гарата.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Бездомни Кучета

Начало
30.08.2022
ID:
1849

Здравейте, бих искал да се оплача от бездомните кучета. Първо са доста агресивни в по-късните часове често подгонват хората когато са пеша сами. Второ, снощи се прибирах от пловдив с кола в 2 сутринта, и имаше около 10 кучета пред хотел сани, по 3-4 кучета през 100 метра легнали на пътя. Предпоставка за катастрофа са, ени лежат на пътя, други бягат по него и пресичат пътя на шофьора. На 3 пъти трябваше да ги избягвам и да спирам внезапно като изкочат на пътя. Коне, кучета, котки по пътя.......Какво се прави по въпроса? Това е непрекъсната опасност за птп.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Бедстващите бездомно куче

Начало
13.08.2022
ID:
1813

Болно,бездомно куче,лежащо зад контейнерите на улицата.Неорентирано ,с кожен проблем.Няма сила да се изправи,не реагира на нищо.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Незаконно отглеждане на домашно куче

Начало
13.08.2022
ID:
1812

На ул.крива 21 се размножават незаконно кучета от единия от собствениците. Кучетата в момента са 8 на брой + голямо куче/майка/ Въпреки несъгласието на останалите 2 собственици Къщата смърди на урина и фекалии по двора,който е общ. Освен това цяла вечер скимтят и лаят и пречат на съня. Моля за незабавна намеса на компетентните органи от общинска администрация и ветеринарните власти за проверка на място. Създава се предпоставка за зараза и неспазване на наредбата за отглеждане на домашни любимци!!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Агресивни кучета

Начало
05.08.2022
ID:
1797

Около района на моя блок-на КЦМ и заведението отсреща- Каризма обикалят 6-7 големи кучета. Вечер като се прибирам са налягали около блока и започват да ръмжат и да лаят като минаваш, нещо ужасно е, особенно когато имаш страх от кучета-който имам аз, моля да се вземат мерки възможно най-скоро.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Бездомни агресивни кучета

Начало
31.07.2022
ID:
1780

Цяла глутница бездомни агресивни кучета обикалят около бензиноностанцията, до денонощния и на кв. Запад и скачат по колите и хората. Страх ни е да се приберем от работа или да разхождаме деца в площадките или по квартала. Нещо страшно е, моля ви вземете мерки, защото скачайки и по колите някое като го смачкаме без да искаме пак ние водачите ще сме виновни. Страшно е

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител