В процес 47 Приключени 1827

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Път Асеновград-Първомай

Начало
13.10.2021
ID:
1199

Пиша ви във връзка с пътя Асеновград-Първомай. На много хора им се налага ежедневно да пътуват по този път. Колите се разминават на сантиметри една от друга в опит да избегнат дупките. С настъпването на студените месеци и дъждовете състоянието на пътя продължава да се влошава. Дупките са на всеки метър и това, че започната разчистването на пътя допълнително усложни ситуацията. Моля да предприемете действия преди да има непоправими последствия.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Много лошо състояние на пътя Асеновград - с. Патриарх Евтимово

Начало
01.10.2021
ID:
1165

Пътят Асеновград - Първомай е в окаяно състояние. Вече не броя парите, които похарихме за гуми и ремонт на предница на колата. Плащаме си данъците и винетки в срокове, а караме по разбит и вече отчайвайщо стеснен път(след т. нар. уж подготовка за ремонт не стига че го разбиха допълнително, но и го стесниха до такава степен, че две коли се разминават на сантиметри). Наш познат се наложи дори да остави колата на пътя, защото щетата от влизането в поредната дупка не подлежеше на бърз ремонт. Нека някой обърне внимание на състоянието на пътя преди да станем свидетели на поредния пътен инцидент, защото на всички пътуващи ни се налага да караме дори и в насрещното движение, за да избягаме от някоя яма. А какво ще се случи, когато започнат дъждовете и мъглите. Няма маркировка, караме на сляпо.

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Ул. Матей Преображенски

Начало
07.06.2021
ID:
880

Наскоро чикалирана улица Матей Преображенски, след проливните дъждове се образуваха дупки и неравности по пътя ,няма и стълбище към баделема. Всеки ден минават деца за училище и възрастни хора.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Здравейте

Начало
31.05.2021
ID:
854

Здравейте,като една европейска страна и най красивият град в България живеем в нечовешки условия в един чисто нов квартал който са ивестирани милиони от граждани,който си построихме къщи,става въпрос за квартал баделема от към страната на квартал изток Матей Преображенски,газим в калта когато завали и дишаме прах когато е сухо,плащаме данъци за къщите и колите си,та въпросът ми е толкова ли няма общината 1000 лв да изсипе поне най малкото което е чакъл в определен участък,където минават почти всички жители на квартала,хората от квартала започнаха да се организират за протест моля да се направи нещо по въпроса.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Пропадане на околовръстен път

Начало
09.04.2021
ID:
760

Във връзка с отговор на сигнал №677 : (ОТГОВОР ОТ ВАС НА ПЪРВИЯТ СИГНАЛ: "Уважаеми г-н Атанасов, община Асеновград няма правомощията да налага забрани за преминаване на моторни превозни средства (МПС) през пътни или други участъци." ) Никъде в сигнала не съм изразил желание да се ограничи преминаването на автомобили по околовръстния път! Поради пропадането на пътя товарните автомобили заобикалят участъка и навлизат в насрещното платно и е въпрос на време да възникне инцидент! Моля Общината да вземе мерки и да реагира адекватно и отговорно,а не да отговарят безхаберно .Както и моля сигналите да бъдат преглеждани от специалисти,а не от "Калинки"!!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Пропадане на околовръстен път

Начало
28.02.2021
ID:
677

Поради изграждане на пътя Асеновград-Пловдив инертните материали се извозват по този път.Стотици тежко товарни коли ежедневно минават от там.Чакате да стане инцидент и тогава да вземете мерки? Пропадането е от поне година и половина. От Общината никой ли не минава от там?

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Пътя до село Новаково

Начало
08.01.2021
ID:
580

Пътя от Асеновград до село Новаково се руши, има дупки и става опасен. Кога ще бъде асвалтиран?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Пътен участък

Начало
03.12.2020
ID:
527

Компрометиран пътен участък!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Пробанаднала плочки до децката площадка

Начало
02.09.2020
ID:
400

Пробанаднала плочки до децката площадка имам опасност да пробанадна децата по нататък имам пробанаднал участник

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Разбит главен път

Начало
08.08.2020
ID:
354

След поредния дъжд главният път е в ужасно състояние. За съжаление това продължава от началото на март. До кога ще търпим това безумие и ще си разбираме колите? Моля вече обърнете сериозно внимание!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител