В процес 111 Приключени 2208

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Загнило дърво

Начало
29.01.2023
ID:
2176

Здравейте! Искам да подам сигнал за разцепено и загнило дърво което застрашава живущите и минаващи хора от там на ул.Захари Стоянов 26 до голямата входна врата.В момента се прави ремонт на улицата и се премахнаха доста дървета ,но въпросното дърво си стои така.Много ви моля да обърнете внимание.Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Спешно

Начало
23.01.2023
ID:
2165

Изкъртена врата на табло улично осветление .открити тоководещи части.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Питане относно хижа Момина сълза

Начало
16.01.2023
ID:
2150

Моля за адекватен отговор какви са намеренията на Община Асеновград , която е стопанин на Хижа "Момина сълза" и бивш лагер "Гонда вода". Двата обекта от години се рушат и видимо Общината не полага грижа за стопанисването им. Положението е такова, че сградите вече са почти срутени и съответно са опасни. Въпросите ми са : 1. Какво ще се предприеме за съхраняването на обектите, които са любимо място за посещение от туристи не само от Асеновград, но и от други градове на България, а и от чужденци също? 2, В какви срокове ще се изпълнят тези намерения? Въпросите ми, а и Вашите отговори ще направя публично достояние на асеновградската общественост, като ги публикувам във ФБ групата на Асеновград. Благодаря

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Некачествен ремонт

Начало
28.12.2022
ID:
2115

Пиша ви във връзка с ремонта на тротоарната настилка в кв. Горни Воден. От снимките, които съм прикачил ясно се вижда, че ремонтът се изпълнява безобразно. Не се изпълняват елементарни изисквания за равномерно и гладко полагане на плочите, фугирането им и т.н.. Въпросът ми е, това ли е "качествения" ремонт, който всички съкварталци повече от 30 години чакаме?!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Компроментиран тротоар

Начало
20.12.2022
ID:
2109

На тротоара откъм оградата на завод Асенова Крепост на ул. Иван Вазов липсват голямо количество плочки. Тротоара е опасен за ползване. Има и изсипани големи камъни на мястото, което затруднява използването. Майка с количка не може да мина със сигурност. Моля да обърнете внимание. Това затруднява целия квартал зад ЖП Гарата!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Не добре закрепена ограда

Начало
12.12.2022
ID:
2102

По пътя за Асенова крепост скоро беше поставена ограда за обезопасяване, но част от ограда не е закрепена добре и не може да изпълнява както трябва предназначението си. Изпратете някой служител на общината просто да докосне оградата и сам да прецени дали е укрепена както трябва.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Автобуснте спирки в Асеновград

Начало
07.12.2022
ID:
2094

Господа,така изглежда автобусната спирка на градския транспорт, намираща се до казармата. Покрива на спирката пострада от градушката през месец юни 2021 година.От тогава измина година и половина. Спирката не може да се ползва по предназначение – не може да предпазва хората от силно слънце или от дъжд. Колко още време трябва да мине за да се отстрани изпочупения покрив? Тази спирка не е единствена, която е в такъв вид .Разходете се из града и обърнете внимание на автобусните спирки. Надяваме се че ще се направи необходимото в най скоро време. Граждани, използващи градския транспорт.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Разбит тротоар невъзможен за преминаване

Начало
07.12.2022
ID:
2093

Тротоара на ъгъла на улица Персенк 6 срещу ресторант Чинара покрай магазина за кучешка радост , хранителния магазин посока пекарна Чинар е тотално разбит . Липсват много тротоарни плочки . Повече от 10 години след ремонти накомуникационни и газови дружества тротоара е негоден за употреба . Пешеходци и майки с колички слизат на шосето което е много опасно за да избегнат разбития тротоар. Над 150 кв. м тротоарна настилка с бордюр са разбити и за смяна. Участъка е опасен за пешеходци. Моля когато общински служител идва на проверка да ме уведоми за час ден преди проверката. Целта ми е да помогна за да насочите фирмата изпълнител на правилното място. По мое наблюдение фирмата буквално работят без точни указания. Очаквам да се поправи разбития тротоар. Тел. 0897473388 Деби Тахтакова

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Орасно стърчащо съоръжение нан пътното платно

Начало
17.11.2022
ID:
2046

След най-новото асфалтиране в града ни, ул. Богомилска, лъснаха проблемни точки. Една от тях е тялото на надстърчащ подземен чугунен пожарен хидрант, който навлиза около 20 см. от тротоара в пътното платно и на около 15 см. над асфалта , новия асфалт . Фирмата , извършила ремонта изобщо не е съобразила, че колите които се движат там, в скоро време ще се срещнат с гуми и джанти с огромния тежък корпус на оставения вероятно от глупост в обхвата на пътното платно метално подземно тяло . Това ако сега може би може да се избегне, шанса да стане при снежна покривка , от шофьори незапознати детайлно с фактическото състоянеу е огромен. Още повече, че на някакви си 10 метра нагоре, има надземет нов хожарен хидрант на тротоара. Съвета ми е, за избягване на злополуки, да се премахне стария хидрант.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасен наклонен тухлен зид.

Начало
02.11.2022
ID:
2002

Съществуващия тухлен зид висок над 2 м на бившия ресторант Москва е компрометиран и наклонен опасно към тротоара и улицата , където ежедневно минават стотици пешеходци. В един момент зида ще падне и ако затисне и убие невинни хора , не ми се мисли за вас , понеже обекта е общинска собственост.

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител