В процес 186 Приключени 2716

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Опасен електрически стълб

Начало
18.11.2023
ID:
2962

Електрическият стълб разположен върху тротоарната част пред къщата на улица "Искра" 9 е пред падане! Арматурата е оголена и ръждясала. В нормално положение е наклонен като кулата в Пиза. Крепят го единствено хилядите кабели на оператори и жиците от съседните стълбове. В дни със средно силни ветрове като днешния се вижда как се клати. Улицата е оживена и е въпрос на време да се случи белята! Задължително трябва да се огледа от компетентно лице и ако е необходимо да се изгради план за неговата смяна!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасност в Асенова крепост

Начало
27.10.2023
ID:
2938

Здравейте, Аз съм екскурзоводът, който най-често води чуждестранни туристи в Асенова крепост и искам да споделя с вас 5 неща, които спешно трябва да се подобрят в обекта: 1. Гълъбите влизат в горното ниво на църквата от години и разрушават с екскрементите си ценните стенописи, което е много жалко. Решението е елементарно и не изисква много средства. Слага се обикновен комарник + табела на български и английски за туристите да знаят всеки да затваря комарника зад себе си. И проблемът приключва. Тези ресни, които на половина липсват, както и пластмасовите гарвани НЕ вършат никаква работа и само отварят повече работа на жената да чисти пода след гълъбите. Освен това някой път гълъбите стряскат/плашат и туристите като се разлетят изненадващо. 2. Едно от металните стъпала, водещи към най-

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасно изсъхнало дърво.

Начало
23.09.2023
ID:
2852

Опасно изсъхнало дърво което се намира в непосредствена близост до тротоара който е основна пешеходна зона за училище Никола Вапцаров.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Разтревожени родители

Начало
21.09.2023
ID:
2845

Защо не поставяте изкуствени неравности по този стръмен и опасен път??? Хората се притесняват повече за колите си отколкото за живота на хората. Приканвам ваш представител да дойде на въпросната улица между седем и осем часа сутринта, да види за какво става въпрос? Този смешен знак с ограничение 30 км никой не го спазва, а след започване на учебната година по тази стръмна и тясна улица се стича поток от деца и в двете посоки!!! Ако недай Боже се случи инцидент, вие ще носите отговорност, заради вашето безхаберие и затова, че не сте взели нужните мерки за намаляне на скоростта. ЕТО СЕГА ВЕЧЕ ИМА И ПОДАДЕН СИГНАЛ, ЗА ДА НЕ СЕ ОПРАВДАВАТЕ, че не сте разбрали за проблема.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Нарушения на ЗУТ и наредба 7 при преустройство на сграда.

Начало
14.09.2023
ID:
2822

Изграждат се кули в нарушение на чл.24 от ЗУТ във връзка с чл.92 ал.1 и чл.93 ал.2 от наредба 7 за правила и нормативи за устройство на отделните видове територии и устройствени зони, с което създават неудобство за собственика на трети жилищен етаж. Не ми е известно ( не съм уведомен) дали е има одобрен проект за текущото преустройство. Моля за отговор за взетите мерки от Ваша страна.

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 2 потребителя

Опасна решетка

Начало
24.08.2023
ID:
2768

Опасна решетка.в която по чудо не си счупих крака след като ми пропадна

Статус:  Приключен
Оценка: 2.5 от 2 потребителя

Опасни /счупени/ съоръжения на детската площадка в кв. "Баделема"

Начало
21.08.2023
ID:
2763

Състоянието на детската площадка, намираща се до бл. 14 в кв. "Баделема", е под всякаква критика. Детските съоръжения са изпочупени и опасни. Моля да обърнете внимание и да вземете мерки.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Внимание

Начало
12.08.2023
ID:
2732

Много опасно. Да се премахне

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасна дъждоприемна шахта на бус лента

Начало
03.08.2023
ID:
2707

Здравейте! Моля да предприемете спешни мерки за обезопасяването на опасна дъждоприемна шахта. От вчера капакът ѝ е изкъртен и стърчи почти вертилно. Намира се върху бус лентата на автобусната спирка за Пловдив срещу квартал "Запад". Създава рискове както за автобуси, така и за немалкото движещи се плътно вдясно велосипедисти.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Липсваш капак на захранването на улична лампа

Начало
21.07.2023
ID:
2656

Липсва капак на захранването на улична лампа, опасни кабели

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител