В процес 33 Приключени 1656

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Опасно дърво

Начало
03.07.2022
ID:
1707

Пред входа има изсъхнала бреза.Клоните й са над тротоара и пътеката към входа на блока.Това създава опасност за преминаващите граждани.Също така до дървото в градинката има шахта за обратна вода която може да бъде разрушена при падане на дървото.Моля при ваши действия по възможност да пазите обособената от живущите във входа ГРАДИНКА.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

опасен кабел

Начало
30.05.2022
ID:
1637

кабел на уличното платно опасен

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Замърсяващо Съоръжение

Начало
26.05.2022
ID:
1630

Уважаеми, моля за разглеждане на случая и адекватни мерки , имаме закупен имот до въпросния адрес(ресторанта).Като снимков материал съм изпратил всекидневно на какво се наглеждаме и усещаме като миризма, комина на ресторанта работи непрестанно от сутрин до късно през ноща, разбирам че трябва да работи но и хората който живеят на адреса трябва да дишат нормален въздух.няма как да си отворим прозорец или да се излезне на терасата защото миризмата и пушека от пърженето и готвенето е страшно.Комина се намира на около 5 метра от терасата ни.Разговаряхме с собственика да изведе комина на достатъчно разстояние да не се усеща, но така обещано остана месеци,нищо не е предприето.Моля за съдействие,опитахме по културен начин явно не става,нямаме против работата им просто да го преместят.Благодарим

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Обрасъл тротоар на улица Иван Вазов

Начало
19.05.2022
ID:
1612

Тротоарите по улица Иван Вазов в района на Завод Асенова Крепост са обрасли с треви и храсти, които възпрепятстват преминаването по тях. Същите са в много лошо състояние, плочките са криви, изкъртени и е трудно да се ходи по тях, има предпоставка за контузии, което принуждава живущите в района да ходят по пътното платно, а движението по ул. Иван Вазов е силно натоварено. По същите тротоари е невъзможно преминаването на детска или инвалидна количка. Тези тротоари имат спешна нужда от косене и ремонт на настилката!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасни заграждения на тревни площи

Начало
15.05.2022
ID:
1602

Тревните площи пред този адрес 3-4 на брой, са заградени с много ниски опънати бодливи ръждясали телове. Това е адски опасно за всеки който преминава в близост до тревните площи, защото са на нивото малко над глезена на възрастен човек и трудно се забелязват. Представете си тичащи и играещи деца как биха могли да пострадат от тези опасни телове! Моля да се намесите и да бъдат отстранени преди някой да пострада!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Разкопани ул. Васил Левски и ул. Иларион Макриополски

Начало
14.04.2022
ID:
1560

След напречно разкопаване за свързане на новострояща сграда на ул. Васил Левски, бившият парк на ЖП Гарата, срещу ресторант “Рома”, изкопите останаха запълнени с едър чакъл, който се е пръснал из цялата улица, колите разнасян чакъла и камъните изхвърчат по пешеходците. Отделно изкопите са толкова зле запълнени, че е изключително трудно да се премине през тях. Всичко това е предпоставка за инциденти. Същото е положението на ул. Иларион Макриополски , срещу входа на “Автогарата” има отново напречен изкоп , който не е запълнен и затруднява движението и е предпоставка спукани гуми и ПТП. И двете места се нуждаят от спешно асфалтиране!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Тераса, която се руши и застрашава минувачите на ул. Атанас Свещаров, номер 3

Начало
13.04.2022
ID:
1553

Мазилката на терасата на ъгловата къща на ул. Атанас Свещаров се руши, парчетата падат върху главите на минувачите.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

дървета на неподходящи места

Начало
15.03.2022
ID:
1499

Моля, да ми посочите как да премина с детскта количка от тези места

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасна падаща стена

Начало
08.02.2022
ID:
1445

Опастност от падаща стена в ОУ "Ангел Кънчев". От десния край срещу училището граничеща с пътя има опастнос от срутване на подпорната стена на училището. Моля да се вземат предпазни мерки, защото от там минават много деца.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Падащи камъни и поддала подпорна стена

Начало
04.02.2022
ID:
1432

Искам да подам сигнал за опасно падащи камъни всекидневно на главният път в кв.Горни Воден (ул.Свети Кирик). Ежедневно има паднали камъни на пътното платно. Въпрос на време е, някой камък да падне върху преминаваща кола, автобус на градския транспорт или пешеходец! Моля общината да вземе мерки и да постави, ако е необходимо предпазни мрежи. Също така, за пореден път сигнализираме, че подпорната стена, отстрани на ул.Свети Кирик, е поддала и при някой от следващите проливни дъждове е възможно да се срути, както вече веднъж се е случвало! Жителите на квартала очакват някакво решение в най-кратки срокове, преди да е станала някоя беля или по-лошо да се загуби човешки живот!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител