В процес 47 Приключени 1507

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

неработещо осветление

Начало
19.09.2022
ID:
1899

Моля общината да си оправи осветлението и тогава да ми праща имеил да си дам оценката за свършена работа.Става въпрос за ул.княз Борис I с номера 8а,8б и8в.Надявамсе да се оправи по скоро.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

повторно нарушение

Начало
18.09.2022
ID:
1897

След като преди две седмици(на 05.09)пуснах сигнал за неправомерно паркиран автомобил на тротоара на ъгъла на ул.Драгоман с ул.Копринарска, и непоставен пътен знак поради тази причина,че автомобила пречеше затова, служители дойдоха и поставиха знака (знак СТОП) на мястото му, без автомобила да е преместен , така че той(автомобила) остана блокиран на тротоара. Бях удовлетворен от свършеното и реших, че сте решили проблема докато днес (18.09) останах неприятно изненадан, че автомобила си седи абсолютно по същия начин неправомерно на тротоара и (забележете) знака го НЯМА. Това вече е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Знакът го няма. това означава,че или собственикът на автомобила го е премахнал, или е откраднат. И автомобила ОТНОВО е на тротоара. Не е ли време за сериозни санкции. Държа лично да знам .

Статус:  В процес

Шум от селл Коп с.Тополово деннощен

Начало
18.09.2022
ID:
1896

Всеки ден от 8 сутринта до 12-1 вечерта се пие носят си маси столове събират се над 10-15 мъже и пенсионери луят ( като животни ) кракят викат , дори често се бият помежду си, заяждат се с клиентите които преминават или пазаруват псуват ги предлагам им се*с срещу пари и всякакви други глупости , изхвърлят всичко по-земята като сметище е пияни глави пие се постоянно. мястото се намира на селл Коп дори преди 5 минутки си взеха маса от някъде и се настаниха удобно това се случва постоянно няма значение събота неделя или през уикенда е. Преди няколко минутки излязоха някой съседи помолиха за тишина те реагираха с агресия Магазинерката излезе да им почисти боклука те и се заяждат мъжете. Моля да бъде реагирано колкото се може по-скоро. Лека вечер

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Тъмно като в рог - квартал 207

Начало
18.09.2022
ID:
1894

За пореден път след ремонта мястото е пълна тъмница. Рискът някой да пострада сериозно, спъвайки се в бордюрите е напълно реален, а отговорността за това ще бъде на безхаберниците от Община Асеновград.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Детска площадка бл.6

Начало
16.09.2022
ID:
1892

Площадката е цялата с навдигнати плочки, децата се спъват и нараняват безброй пъти на ден! Да не говорим за люлките които се опитваме да поправяме са в окаяно състояние. До кога ще чакаме ремонта който уж бе планиран за 2022, годината мина, а нищо не е предприето!

Статус:  В процес

Осветление

Начало
16.09.2022
ID:
1891

Лампата на кръстовището на улиците княз Ал.Батенберг и Поп Матей . Излизат искри от жицата

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Липсващ контейнери за хартия и пластмаса

Начало
15.09.2022
ID:
1890

Повече от година жълтия контейнер за разделно събиране на отпадъци / хартия и пластмаса/ липсва! Този за стъкло не се почиства системно, т.е е неизползваем! Моля да бъдат възстановени местата за разделно събиране на отпадък за трите блока! Най-близките са на 500 м на ул. Гонда Вода, но и те непрекъснато преливат! Очевидно е че не са достатачни, очевидно е че не се стопанисват, и е крайно време да се вземат мерки.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Непочистени контейнери за разделно събиране на отп

Начало
15.09.2022
ID:
1889

Повече от месец контейнерите за хартия и стъкло са препълнени, а това са единствените на улицата. От преди поне година тези контейнери за блокове 11, 12 и 13 липсват! Говорим за половината квартал Изток, на който или контейнери липсват, или най-близките / на 500 м / преливат. Моля да бъдат взети мерки, и да се осигурят места за разделно събиране на отпадъци, тези са крайно недостатъчни ! Все повече семейства се ориентират да разделят отпадъка, моля не възпрепятствайте това !

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Почистване на улици/Отпадъци

Начало
15.09.2022
ID:
1888

Контейнерите на ул.Иван Вазов , там където се пресича с ул.Сава Катрафилов са в отвратително състояние.Около тях е пълно с боклуци, които не се събират от сметосъбиращата фирма.Около контейнера за пластмаса и хартия са натрупани камари от кашони и кутии, които вече се разпиляват и по улицата. Моля да се вземат мерки по почистване на контейнерите и въобще цялата улица Иван Вазов !

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Ограничаване на скоростта

Начало
14.09.2022
ID:
1887

Относно сигнал #1841 . Мислите ли, че само знак е достатъчно за ограничаване на скоростта? Дали някой ще го спазва? Моля, сложете и легнали полицаи, тогава няма как да минават с 80 км!!

Статус:  В процес