В процес 89 Приключени 1953

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Теч на вода на ул. Стара планина

Начало
30.05.2023
ID:
2485

Има теч от спирателен кран на ВиК пред къща на ул. Стара планина 31. Вече са подадени няколко сигнала на телефона за аварии на ВиК от мен и съседи. Всеки път чуваме заучената реплика: Ще изпратим екип да провери. Явно екипът идва от чужбина за толкова време. Първият сигнал е подаден на 28 април. Сега е краят на май месец. Водата е питейна и вече си тече и по пътя. Не коментирам затруднението на пешеходците, които заобикалят, също и това, че плочките се надигнаха. Но поне са в унисон с останалата тротоарна настилка на улицата. P.S. Преди няколко дни писах на този сайт, но не виждам сигнала, въпреки че на мейла си получих линк, който потвърдих.

Статус:  В процес

Огромни дупки

Начало
30.05.2023
ID:
2484

Огромна дупка , която става все по-голяма и дълбока повече от 15см.намира се точно на завоя до бл.2 в кв.Баделема и затруднява движението ,rкакто създава предпоставка за повреждане на МПС

Статус:  В процес

Легнал полицай

Начало
30.05.2023
ID:
2483

Здравейте, моля за следното : Да бъде поставен легнал полицай на ул Никола Вапцаров 1. Направихте няколко пешеходни пътеки, които не вършат никаква работа. Всички пикльовци продължават да се форсират и е ужасно. През деня се търпи, но през ноща няма как. Идва лято, спи се на отворени прозорци,имаме малки деца и някакси е неприятно в 3 през ноща някой да мине с мръсна газ през вас, за да се прави на "мъж". Нека г-н Грудев да седне за половин час при приятелите си на ловното и да се убеди сам. Миналото лято ви писах , моля този път вземете мерки. Благодаря.

Статус:  В процес

Шум от стоянките на такситата

Начало
30.05.2023
ID:
2482

Времето вече е топло, което позволява да стоим и спим на отворени прозорци. Но около блок "Възход" това е невъзможно. През деня, без да се съобразяват с часовете за обедна почивка, крещят деца от площадката зад блока. Вечер, таксиметровите шофьори говорят и се смеят силно. Няколко пъти вече им правех забележка, но на следващата вечер се повтаря отново. Моля, да бъдат поставени табели на детската площадка, в които да се съобщава, че е необходимо да се пази тишина от 14:00ч. до 16:00ч! Както и да бъдат предупредени таксиметровите фирми официално, със заповед!

Статус:  В процес

Замърсямане на тротоар в кв. Изток, Асеновград

Начало
30.05.2023
ID:
2481

Български граждани от турски произход се събират след работно време и в почивните дни на паркинга между блоковете 1 и 4 в кв. Изток, Асеновград, ядат слънчоглед и плюят люспите на тротоара. Това става почти всеки ден и тротоарът е побелял от шлюпки. На зебележките на минаващите замърсяващите остават безразлични. Моля да бъдат вразумени, за да не се стигне до саморазправа и се стигне до етнически конфликт. Този сигнал изпращам за втори път – поне извършете проверка или уведомете полицията.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Незаконен автосервиз в жилищни сгради

Начало
29.05.2023
ID:
2480

В задния двор на сградата на ул Княгиня Евдокия 10 е ситуиран незаконно действащ автосервиз . Това е в противоречие на наредба на общината ,че такъв вид дейности не могат да се извършват в жилищни райони . Това е свързано със шум от машини ,което безпокой не само мен ,но и всички живеещи в жилищните сгради наоколо . Направих забележка за това ,но това не се прекрати . Затова изпращам сигнала и моля службите към общината ,които работят за спазване на наредбите да отстранят тази нередност и нарушение .

Статус:  В процес

Своеволията на Кирил Киров

Начало
29.05.2023
ID:
2477

Лицето Кирил Кирев живеещ на ЕТ 2 в същата жилищна сграда е нарисувал номера на автомобила си,знака забранено паркиране и престой (В27), както и послание за гражданите върху тротоара непосредствено до входа на кооперацията в която живее и моето семейство.Цялата улица Драгоман бе основно ремонтирана през лятото на 22 г. и затова ще помоля компетентните за това органи на местна власт да вземат отношение и да заставят лицето Кирев да възстанови първоначалният вид на площадката пред кооперацията на Драгоман 20.Така нарисувана тази част от тротоара е нелицеприятна.Аки всеки един започне да рисува така върху току що поставената настилка с парите на всички нас данъкоплатци,къде ще му се види краят!Ако същият реши да паркира там има начин и ред по който следва да го направи!!!

Статус:  В процес

Поставяне на врати в партера

Начало
29.05.2023
ID:
2476

Лицето Кирил Кирилов,живееш в същата сграда (ЕТ. 2) постави две врати в партера на кооперацията която живеем въпреки,че никой не му е делигирал подобни права.Това са общи части и се явяват половина от партерния етаж .Така правото на свободно преминаване на моето семейство е погазено!Това е самоуправство.Ще помоля компетентните органи на местната власт да направят необходимото за да бъдат премахнати тези незаконно поставени преградни съоражения!

Статус:  В процес

Разбита улица и счупена шахта

Начало
28.05.2023
ID:
2475

Здравейте, Улица "Садовска" е е една от най-късите в града, но за сметка на това не може да се оплаче от липса на дупки. Ако човек не успее да си разбие колата в някоя от тях, може да го направи в счупената линейна шахта на кръстовището с ул. "Хан Крум". Улицата е идеална за предизбоно асфалтиране - къса е, но ще се отчете като бройка реставрирани улици. Но да си дойдем на думата - тъй като сме скромни, моля поне да се запълнят дупките и да се смени шахтата (стои счупена от 2 месеца, без някое отговорно лице да се трогне и да вземе мерки).

Статус:  В процес

Изтичане на вода

Начало
28.05.2023
ID:
2473

От месец има теч от спирателен кран на ВиК на ул. Стара планина 31. Подадени са няколко сигнала на телефона за аварии. Досега нищо не се случва. Водата пропива в изградените огради, плочките на тротоара се "разлепват"... (Тротоарите на ул. Стара планина и без друго са в окаяно състояние от години), водата образува локва и се стича към улицата. Освен че поврежда личната и общинска собственост (в случая тротоара), се изтича питейна вода, чиято загуба плащаме споделено.

Статус:  В процес