В процес 61 Приключени 2547

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

За чисти паркове

Начало
05.05.2021
ID:
806

Уважаеми съграждани бих искала да споделя тревогата си от това , че парковете, в които играят децата ни са превърнати в обществена тоалетна за кучета. Единици са стопаните, които почистват след любимците си и то само това, което би могло да се почисти. След тях идват малките деца, които доверчиво и естествено сядат по тревата върху изходеното неотдавна. А както виждаме напоследък заразите са многобройни и опасни! И като говорим за защита на беззащитните, не е ли редно да помислим и за децата??!! Предлагам да се обмисли изграждането на парк за кучета, каквито има в другите градове. Така ще опазим чистотата на тревните площи в града за здравето на децата ни.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Затворена пътека към гората

Начало
05.05.2021
ID:
805

Пътеката към гората е преградена от площадка, има паркиран автомобил точно на пътеката. Тази площадка законно ли е изградена? Тя частна собственност ли е? Собственниците имат ли право в бъдеще да я заградят? Има кооперация която в кадастъра не е описата, предполагам че няма акт 16, а видимо там живеят хора. Приложена е кадастрална карта, кооперацията видимо липсва там. Моля проверете случая, и осигурете нормално преминаване на граждани по пътекъта към гората.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Спукан тръбопровод

Начало
04.05.2021
ID:
804

Между плочките на тротоара, срещу ресторант Чинара,"извира" питейна вода! Тротоара и пътното платно са постоянно във вода което създава голяма опасност за участниците в движението! Нека компетентните служби се заемат с отстраняване на проблема незабавно. Разбираме че дните са празнични, но проблема е почти от месец! Първият ми сигнал е подаден на 15 Април чрез друга платформа. Погрижете се за безопасността на гражданите.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Агресивно безстопанствено куче на ул. Хан Аспарух (до бившия хлебозавод)

Начало
03.05.2021
ID:
803

Здравейте, пиша Ви относно агресивно безстопанствено куче, което обикаля целият град, но главно пребивава на ул. Хан Аспарух 22. Кучето е адски агресивно и голямо! Скача на всичко на колела (коли, колелета, мотори, и понякога на МАЙКИ С КОЛИЧКИ). Вече и други хора са подавали сигнал за въпросното куче, а ефекта е НУЛЕВ, никой не е дошъл да го прибере! Трябва ли да се стигне до инцидент за да се предприемат мерки? Моля да се отнесете сериозно към въпросният проблем и да бъдат взети мерки! Кучето е на въпросният адрес през по-голямата част от дена, но главно от сутрин до обяд! Около въпросното куче обикалят още 2-3 безстопанствени такива. На снимките които направих може ясно да видите въпросното куче как напада минаващи автомобили в случая. Очакваме действия в най-кратки ср

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Разпространение на наркотици в общински имот?

Начало
02.05.2021
ID:
798

Защо се продават наркотици в общински имот и защо сте дали този имот на наркодилъри? Как да сме спокойни за внуците и децата си с тези мутри в квартала? Това е скандално! https://trafficnews.bg/krimi/momchil-milev-centrum-crew-e-arestuvaniiat-mnogo-marihuana-209376/

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

НЕРАБОТЕЩО УЛИЧНО ОСВЕТИТЕЛНО ТЯЛО

Начало
29.04.2021
ID:
796

Неработещо осветитвлно тяло на ул. Цар Освободител до номер 32-34.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Агресивно куче

Начало
28.04.2021
ID:
795

Подавам жалба за втори път за това опасно куче! Предишният сигнал беше №734. Бях уведомена, че на 27.04.2021г. ще бъде проведена акция за улавяне на безстопанствени кучета, но уви резултат никакъв. Агресивното бяло куче от миналия сигнал се разхожда по целия квартал, сутрин стои до двор, от който редовно е хранено от възрастен господин на ул" Хан Аспарух" №22. Опитах се да разговарям с въпросният господин, но не получих никакво съдействие от негова страна, даже не благоволява да коментира проблема и продължава да събира бездомни кучета и да ги храни. Като майка на новородено съм притеснена за сигурността не само на мен, но и на детето ми, понеже кучето скача на всичко, което е на колела, минаващо в близост до въпросния адрес. Моля за адекватни мерки!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Относно ул. Странджа

Начало
27.04.2021
ID:
793

"Уважаеми г-н Шопов, няма такъв проект и срок, за какъвто питате. Възстановена е нарушената настилка." Въпросът ми е къде на снимките се вижда възстановена пътна настилка? И до кога ВИК няма да си възстановяват улиците след техните ремонти? Не е ли задължение на общината да изисква това от ВИК в даден срок? По улицата минават деца и възрастни хора, колите които се движат изхвърлят камъни от така "възстановената настилка". Вероятността някой да пострада е голяма.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Безстопанствени кучета

Начало
26.04.2021
ID:
792

Изоставено и агресивно куче.Хвърля се на камиони

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Паркиране

Начало
25.04.2021
ID:
791

Паркиралите коли на ул.Цар Иван Асен II 82 подлежат ли на глоби. Ако да, от кога е тази разпоредба? По какъв начин общината е осигурила място за паркиране на живеещите на посочения адрес?

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител