В процес 192 Приключени 2653

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Невъзможен достъп до гаражи

Начало
08.09.2021
ID:
1116

Имаме неудобство, заради паркирани лични автомобили пред собствените гаражи, които гаражи се ползват за склад, за работилница, за прибиране на дърва, само не и на автомобил. Така се затруднява прибирането и изваждането на автомобилите на малкото хора, които ползваме гараж по предназначение. Нито един от гаражите не е с променен статут за хранителен склад, или работилница, но като помоиш да си измести колата, казва "аз съм си пред гаража". А, за да извадя, или прибера моята кола ( налагало се е по 6 пъти на ден), аз трябва да стоя и да чакам, да измести някой колата си, та да мога аз да си отворя вратите на гаража и да прибера моята. Да, наистина си седят пред гаражите, но ние не можем да достъпим нашите, заради тясно пространство! Моля, за намеса от съответните органи!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасно за пресичане

Начало
04.09.2021
ID:
1114

Надявам се по целия нов асфалтиран път на кв. Запад по посока Долни Воден, в най-скоро време да бъдат поставени легнали полицаи,светещи табели, ограничителни знаци, или каквото е там необходимо, за да спрат да карат с 200.Пресичането стана опасно и невъзможно понякога, няма и достатъчно пешеходни пътеки,(на които също не спират).Скоро децата ни ще тръгнат на училище.Моля да се вземат адекватни мерки.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Джамия

Начало
04.09.2021
ID:
1111

Уважаеми Господин Кмете! Обръщам се към вас с молба да се разпоредите: ходжата в Долно Воден да спре да пее на микрофон !!!!Аз съм живяла 20 години извън България и съм човек толериращ всякакви религии, но за мен е нарушаване на правата ми когато спя в 23 часа и сутрин в 5 да ме събужда ходжата с маанетата си!!!!! Е, все пак Долно Воден е в България, а не в Кабул !!!! Благодаря ви ! С уважение и силна надежда за помощ ! Блага Иванова

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Липсващи елементи от светофарна уредба

Начало
03.09.2021
ID:
1109

От Светофарната уредба липсва показателя отнасящ се за пешеходците ( показва колко минути остават до и за преминаване ), както и звуковия сигнал. Светофара се намира на кръстовището на Ул. Цар Иван Асен 2 и ул. Княз Борис 1 от "Зъбчето" към блока.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Опасни дървета

Начало
03.09.2021
ID:
1108

Опасни дървета които са сериозно обрасли със замотани кабели във тях и също пречат при преминаване по стълбите които свърваз ул.Георги Бенковски 24 със ул.Патриарх Евтимии !

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

знак

Начало
03.09.2021
ID:
1106

Здравейте. Има поставена табела за край на Асеновград в локалното платно точно преди бензиностанция МУСЧО. До там ли са границите на града в посока Пловдив? Благодаря

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Относно ул. Странджа и ул.Богомилска

Начало
03.09.2021
ID:
1105

Искам да попитам, кога ще бъде почистена от строителните остатъци л. Странджа и ул.Богомилска - разклона между двете. Останал чакъл, свлечен пясък, изоставено колче от знак... Всичко това пречи на движението и освен това запрашва допълнително околната среда.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Събиране на пласмасови отпадъци

Начало
02.09.2021
ID:
1104

Жълтите контейнери за разделно събиране на пластмасови отпадъци са препълнени вече втора седмица. Става въпрос за контейнерите на две от спирките на ул. Княз Борис, както и за още няколко в района. За съжаление ми се налага да оставям торбата с отпадъци отстрани на контейнера. Не ни е дадена възможността да пазим града си чист.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Нарушена тротоарна настилка след ремонтни дейности

Начало
31.08.2021
ID:
1102

След ремонтни дейности (по думите на работниците "за прекарване на оптични кабели") и последващо пренареждане паветата на тротоарната настилка пред жилищната сграда на ул. "Градешница" №14 (и част от ул. "Полковник Дрангов") са налице множество счупени бордюри както и некачествео пренаредени павета – липса на нивелация, фуга между част от плочите. Текущият вид на тротоарната настилка е предпоставка за бъдещи проблеми, които няма да закъснеят след дъждовния сезон и по-ниските температури, още повече, че върху тази настилка преминават ежедневно автомобили (заради гаражите в сградата). Последно, но не и по важност, живущите не бяха уведомени за предстоящите ремонтни дейности по никакъв начин. За тях се разбра при свършен факта, а в обедните часове (14-16ч) не винаги се спазваше тишина.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

5и вероятно не само избите, а и приземните етажи. Кой ще носи отговорност за евентуалните щети на имуществото, при положение че Общината своевременно е уведомени??

Начало
31.08.2021
ID:
1101

и вероятно не само избите, а и приземните етажи. Кой ще носи отговорност за евентуалните щети на имуществото, при положение че Общината своевременно е уведомени??

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител