В процес 72 Приключени 2381

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Тротоари

Начало
10.12.2022
ID:
2100

Тротоарите около храм "Св.Атанас" са в окаяно състояние, наистина окаяно. От пожарната до храма и на отсрещния тротоар до Ресторант "Снежанка" положението е трагично. Минавайки ежедневно от там с бебешка количка виждам как всяка една плочка се руши с всеки изминал ден. Преминаването от там с количка е бих казала дори опасно. Ежедневно стари хора падат спъвайки се.. Моля, вземете мерки скоро, защото от там минава голям поток от пешеходци. Опасен е!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

наводняване поради задръстена отводнителна тръба в с.Конуш

Начало
06.12.2022
ID:
2089

Съсобственик съм на имот в с.Конуш, общ.Асеновград ул. Стамболийски № 12, с идентификатор 38385.210.296. Отводнителната тръба на уличната канализация , минаваща под улицата имота ми отдавна е задръстена, поради липса на шахта и решетка, и от двете страни на улицата. Това предизвиква постоянен проблем при проливен дъжд, като водата вместо да се оттича тръбата, наводнява моя и съседните два имота.Образуват се огромни езера в дворовете на имотите ни, водата подкопава стените на къщите, търпим щети върху имотите, и е невъзможно те да бъдат ползвани по предназначение. Моля Ви да предприемете необходимото : за неотложно отпушване и прочистване на въпросната задръстена тръба, която минава под уличната настилка,за изграждане на шахти и решетки ,които да предпазват от ново запушване.

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Ремонт след ремонт

Начало
03.12.2022
ID:
2081

Здравейте, На скоро ул.Борова беше ремонтирана-тротоари и пътна настилка и няма и седмица тротоарите се оказаха пак разкопани от EVN,пак кал.Няма ли как институциите да си съдействате и ремонтните дейности да се случват наведнъж?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Проблеми с градския транспорт

Начало
01.12.2022
ID:
2074

От 1 месец, автобусна линия 4 е нередовна и това създава огромен проблем на работещи, ученици и родителите! Децата закъсняват ежедневно за училище/3 закъснения - 1 отсъствие/- не се извинява! Такси е интервала 07.00 до 08.00 е почти невъзможно да се поръча. Закуват се карти за линия 4, които не се ползват. Как Община Асеновград ще реши проблема не ни интересува важното е линия номер 4 отново да стане редовна, както винаги е била! Ако Общината не обърне внимание ще стартираме подписка и ще преминем към гражданско неподчинение!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасност на пътното платно

Начало
30.11.2022
ID:
2071

Тази сутрин щях да се блъсна в палет с (предполагам) тротоарни плочки, намиращи се на пътното платно. Липсва каквато и да е сигнализация (знак, лента, маркировка). Пълна безотговорност от някого! Не само да се вземат мерки, но и някой да понесе наказание за тази немърливост.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Продават масово райски газ под носа на Община Асеновград!

Начало
29.11.2022
ID:
2070

Под носа на община Асеновград в ресторант ТЕСТИ продават масово райски газ, младежите, бъдещте родители не знят къде се намират след това започват да буйстват, карат пияни и напушени с райски газ, и на не пълнолетни продават! ЩО ЗА БЕЗОБРАЗИЕ Е ТОВА! Моля да се вземат необходимите мерки!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Сигнал за опасен разбит тротоар, който принуждава пешеходците да се движат по пътното платно

Начало
26.11.2022
ID:
2067

На ъгъла срещу параклис Св. 40 мъченици ул "Персенк" 6 тротоара е разбит. Газови и комуникационни дружества години наред периодично разкопават тротоара, след което връщат обратно разчупените на парчета плочки с обяснение пред гражданите че всички тези ремонти са с разрешение и контрол на общината. Всеки ден, десетки възрастни хора тръгнали до магазина или фурната, деца, майки с колички за да шзбягнат разбития участък от тротоара, единствената алтернатива е да слезнат на пътното платно. Този участък е на ъгъла на Персенк 6 ,няма видимост за шофьорите и прави преминаването на пешеходци и автомобили много опасно. От страната на параклиса тротоар за пешеходци няма. Моля спешно да обърнете внимание на тротоара и осигорите спокойно преминаване на пешеходците. Участъка е натоварин Благода

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Асфалтиране, кофи са смет и осветление

Начало
24.11.2022
ID:
2065

Здравейте, живея на ул. Гонда вода 7В ж.к. Изток, сградата е в екплоатация от Декември месец 2021г. кооперацията се намира на НЕравно място и пред нея не е асфалтирано, почвата е пръст и чакъл, следователно след всеки дъжд има свличане на чакъл и пръст, вследствие на което доста от живущите не можем да се изкачим с лека кола. Кооперацията ни е слепена с още една, която е в експлоатация даста преди нашата. Също така в близост има само 1 кофа за смет, а сме 5 кооперации с по 25 семейства средно, и още на обед кофата прелива. От голямо значение е също и, че нямаме осветление пред ул.Гонда Вода 7В и тази кооперация която е залепена за нашата, вечер когато си паркирам колата на долната улица понеже след дъжд не мога да се изкача (въпреки че си имам гараж) си светя с телефон в краката,

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Качество на ремонта на парка

Начало
22.11.2022
ID:
2057

Образува се ново езеро.... или теч или некачествено полагане на асфалта, изкривен стълб от осветлението... некачесвено изпълнение с монтажа на шахтата .... повредена склуптура от 15 години.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Предложение

Начало
20.11.2022
ID:
2050

Какъв е статутът на тази рушаща се сграда? Моето предложение и да бъде реновира на, и да бъдат обособени кабинети, които да се ползват от деца за извънкласни дейности по интереси. Моля за отговор, какви действия се предвиждат от страна на общината и в какви срокове!.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител