В процес 89 Приключени 1953

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Постоянно течаща вода на Горно Воденско шосе

Начало
09.03.2023
ID:
2268

Бих искал да ви уведомя за постоянен теч на вода на маркироното място, който е с различен дебит и фекална миризма. Въпросният теч започва от около дом "Благоденствие" и стига до началото на Долно Воден и училище "Кирил и Методий". Благодаря предварително за вниманието! Хубев ден!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Обратни води на Горноводенско шосе от Горноводенско шосе №8

Начало
09.03.2023
ID:
2267

Теч на вода най-вероятно обратна с характерен цвят и мирис от описаното място...по –точно в долният участък на упоменатия имот с дебит достадъчен че да достига до средата на долноводенско шосе и по посока ущ .Кирил и Методий

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Отпадъци

Начало
09.03.2023
ID:
2266

Нормално ли е, колата за отпадъци в село Нови извор да минава на два месеца веднъж? Моля вземете мерки!!! Плащаме данъци!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Улично осветление

Начало
06.03.2023
ID:
2264

Здравейте!Молим за вашето съдействие относно осветлението на пазара пред супермаркет БББ.Ако може да се включат 10-15 минути по-рано, тъй като за работещите там е тъмно и стоката не се вижда.Лампите светват последно на пазара, когато той затваря и после светят цяла нощ.Благпдарим за съдействието.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

запушена шахта

Начало
06.03.2023
ID:
2263

Здравейте, това е 5ти поред сигнал - отново: искам да обърна внимание на една шахта на ул. Драгоман 13, която след ремонта на улицата през лятото на 2022 се запушва и при най-малкия дъжд и достига до нивото на магазина ни. Отворихме шахтата и тя е напълно запушена, няма цедка, а само кал и боклуци и така е от самото начало от края на ремонта - водата не изтича. Също така при смяната на бетонната настилка с плочките има огромни фуги между плочките и там където свършват плочките и започва бетонната настилка, както и липсата на хидроизолацияя води до резултат, че при дъжд водата се просмуква и избива в нашия склад, който се намира под земята на съответната улица. Разочаровани сме от бездействието, тъй като е въпрос на време да ни наводните и пускаме сигнали към всички национални телевизии.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

НЕ ПОЧИСТЕНИ БИТОВИ ОТПАДЪЦИ

Начало
06.03.2023
ID:
2262

Искам да подам сигнал, че графика за почистване на битовите отпадъци на ул." Матей Преображенски " ( от към новия кв.Баделема 2) не се спазва !!! Съвсем скоро новия кв.Баделема 2 ще се превърне в нерегламентирано сметище. При положение, че общината НЕ МОЖЕ да осъществи контол над фирмата-изпълнител да спазва графика три пъти седмично да обслужва контейнерите. Искам да отправя предложение:-). Не е ли по-добре да се поставят локални контейнери (както е в кв.Долно Воден) , пред жилищните сгради в новия квартал които са въведени в експлотация?

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Неработещо осветление в кв. Запад

Начало
05.03.2023
ID:
2261

Уличното осветление пред блок "Възход", ул. "Лозница" 2 не работи.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

ТЕХНИК АСАНСЬОР -МОШЕННИКЪТ

Начало
05.03.2023
ID:
2260

Здравейте Техникът на асансьора събира такса без да идва всеки месец на профилактика.Миналата година 5 пъти е дошъл общо в рамките на 1 година и то с моето настояване.Ето тази година вдигна таксата за месечна подръжка от 60 лв. на 85 лв."ЩОМ ВДИГНА ТАКСАТА,ВЕЧЕ НЯМА ДА ПРОПУСКАШ НИТО МЕСЕЦ" му казах.И така си седна на г..Дотук ОК.Сега пък искал ние да му купуваме МАСЛОТО ЗА СМАЗВАНЕ НА РЕЛСАТА на асансьора!!Щом си професионална фирма си длъжен ти сам да си осигуряваш консумативите!.Откъде накъде! Той е техника..Моля да санкционирате фирма РЕВЕРС 2014 ЕООД и да му отнемете правата на техник.Защото той масово събира такси без да прави ежемесечни профилактики по сградите.Профилактика на хартия!Ако стане злополука кой носи отговорност?!

Статус:  Приключен
Оценка: 3.5 от 2 потребителя

Ужасна улица - Матей Преображенски

Начало
02.03.2023
ID:
2259

Добър вечер уважаеми управляващи на град Асеновград . Бих искала да сигнализирам за една улица : улицата е “ Матей Преображенски която е в окаяно състояние . Изпочупих си колата заради състоянието на разрушената улица . Това е толкова централна улица и трафика на коли и на пешеходци е доста засилен вече . Не смятате ли че е крайно време да се помисли за асфалт , и за функционални третоари за да може колите и пещеходците да се движат нормално ,не може така да се продължава , хората си плащат данъците , а не получават елементарното . Не е справедливо - скоро се направи основен ремон на улица - Княз Александър Батенберг при положение че там си имаше и третоари и асфалт и беше в доста добър функционален вид . Никак не е справедливо , моля да се помисли и за тази улица ……..

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неработещо улично осветление

Начало
02.03.2023
ID:
2258

Неработещо улично осветление, мигащо,отделно има опасна дупка на асфалта непосредствено близо до училището!

Статус:  В процес