В процес 193 Приключени 2657

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Не извозване на отпадъка за рециклиране

Начало
04.11.2021
ID:
1239

В ЖК "Баделема" до блок 11 от близо два месеца стоят препълнени контейнерите с отпадъците за рециклиране - хартия, пластмаса, метал и стъкло. Във време на недостиг на суровини е престъпление подобно несериозно отношение към разделното събиране на боклука и извозването му навреме.

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Във връзка със сигнал 1028

Начало
04.11.2021
ID:
1237

На 30.07.2021г. ви подадох сигнал за път,който ще пропадне.Какво направихте вие-НИЩО! Сигналът е все още в "процес на обработка", а пътя вече пропадна. Изобщо някой работи ли в тази община? Този път сигнала ще се изпрати препорачително и на кмета!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Безстопанствено агресивно куче жк Изток бл.11

Начало
04.11.2021
ID:
1236

ОТНОВО Моля за спешна намеса от общината!Кучето напада, оголва зъби и нахапа вече няколко човека! Нападна ме с двумесечната ми дъщеря в ръце, невъзможно е да мина с количката покрай него сама, живеем в тормоз сума хора, въпреки че подаваме сигнали многократно! Кучето е маркирано, но поради грешна преценка на общинските органи е върнато отново, вместо да се настани в приют! От тук се извежда виновното неизпълнение на нормативно установеното задължение на общината чрез нейните служители да осигурява безпрепятствено движение на хора по улиците , незаплашвани от агресивти бездомни кучета!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неработещо осветление на улица Лозница

Начало
31.10.2021
ID:
1233

Здравейте, Към момента на улица Лозница почти цялото улично осветление е неработещо. Има ли постъпили сигнали за това и какви стъпки са предприети в тази посока? Благодаря предварително!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

с.Мостово

Начало
29.10.2021
ID:
1232

В тежката ситуация предвид covid 19 мисля, че не трябва да подминаваме тези големи жестове от още по големи Българи . Става въпрос за анонимен подарък поднесен към с. Мостово селото се намира в центъра на най големият енергиен триъгълник Кръстова гора/ Караджов камък/ Белинташ.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Пешеходна пътека на високорисков пътен участък

Начало
28.10.2021
ID:
1231

Пешеходната пътека до кръстовището на ул. "княз Борис I" с ул. "Градешница" и ул. "Първомайска", е вероятно една от най-опасните в града. Причина за това е сравнително правата отсечка от светофара на "Зъбчето" до "месокомбината" и околовръстния път – шофирането със превишена и несъобразена скорост е нещо обичайно и неведнъж животът на пресичащите там е бил застрашаван, а автомобилите (а и тежкотоварни превозни средства) едва са успявали да спрат на сантиметри от хора. Предлагам да се изградят изкуствени неравности (тип "легнал полицай" от асфалт, а не тип "кръгъл ограничител на скоростта" с далеч по-малка устойчивост във времето, както може да се види в близост до ОУ "Петко Каравелов"), които трайно да убият скоростта, преди някой да е пострадал тежко. Призовавам за своевременни мерки!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасни дупки

Начало
28.10.2021
ID:
1230

Здравейте! На улица “Струма” се заформят няколко дупки, които в есенно- зимният ще станат доста дълбоки! Поздрави! / в опита ми да кача снимки jpg формат 1мб ми дава проблем за формата/

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Вик авария

Начало
27.10.2021
ID:
1228

От доста време тече вода на улица Книжна фабрика където е цеха за банички.Толкова никой ли не може да види и да сигнализира?

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Строеж на гараж на зелена площ

Начало
26.10.2021
ID:
1227

Здравейте, на 25.10.2021 г. забелязах, че на тревната площ е налят бетон. Обадих се в Общината и оттам г-жа Катя /не й знам фамилията/ каза, че там има гаражи на посоченото място. Искам да заявя, че на това място няма такива от 8 години и е тревна площ. Закупих апартамент на ул. Рилска 15 през 2021 г., като единият гараж "уж" беше мой и аз го премахнах. До него беше на вече покойния Тома Паскалев и този гараж също е премахнат. На това място, подчертавам, няма гаражи, а само тревна площ. Имаше и дърво, което отрязаха, за да направят гаража. При необходимост мога да представя снимки.

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Неработещо улично осветление

Начало
25.10.2021
ID:
1225

Здравейте. От няколко седмици улица Тракия е с неработещо улично осветление. Участъкът е трудно проходим вечерно време. Цяла вечер една лампа не свети, а през деня всички работят безотказно. Моля, проблема да бъде разрешен, като лампите светят през нощта, защото през деня е достатъчно светло и няма нужда от допълнителна светлина!

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител