В процес 194 Приключени 2653

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Жълт контейнер за отпадъци

Начало
08.11.2021
ID:
1246

Преди около половин месец на нашата улица се появи жълт контейнер за хартиени, метални и пластмасови отпадъци. Много се зарадвахме, ще събираме РАЗДЕЛНО. Оттогава този контейнер(напълнен за няколко часа) стои препълнен и не се изпразва изобщо. Какво става? Кой ще го изпразва?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Безстопанствени кучета

Начало
08.11.2021
ID:
1245

Днес бях нападната от три големи кучета.Искам да попитам този път само от автомобил ли ще се използва?Защо хората не могат да се движат свободно? А трбява да развиваме фобии,паника,страх ?По този път вървят и нашите деца ходейки на училище и хора които ходят на работа? Искам да попитам колко хора трябва да са нападнати и ухапани за да се реагира когато вече е твърде късно? Възмутена съм че ходя по този път със страх!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Изоставен автомобил

Начало
08.11.2021
ID:
1244

Изоставен автомобил с номер РВ6186ВК

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Opasno dirvo

Начало
05.11.2021
ID:
1243

Zdraveyte bqh podal signal za edno opasno dirvo koito bqhte kazali che shte se podkastri tazi godina prez mesec oktomvri no za sega ne sa vzeti merki koga shte se podkastri darvoto moje li dami kajete

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Регулиране на светофар

Начало
05.11.2021
ID:
1242

Бих искала да направя предложение да се регулира светофара до площад Зъбчето, на ул. Цар Асен II в Асеновград. На пръв поглед кръстовището е сложно, защото работи с двойни светофари от едната страна. При движение от центъра на града към периферията не се разбира ясно цифрата на брояча на зеления цвят и това затруднява преценката на водача на МПС. Да се забрани спирането на коли в близост до кръстовището в посока към околвръстния път на града. Да се удължи времето за движещи се направо, за да имат повече време, да се изтеглят колите сутрин, тези които завиват наляво да имат повече време, а не да се трупат и да бързат да излязат от кръстовището по най-бързия начин. Освен това там няма допълнтелни светлини, за да се виждат пешеходните пътеки. Разходете се и вижте сами.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Пътят между гр. Асеновград и с.Козаново с много по-големи дупки

Начало
05.11.2021
ID:
1241

Пътят между гр. Асеновград и с. Козаново е идеалното място, където можете да повишите жизнените си показатели като кръвно налягне, кръвна захар и адреналин от безобразното му състояние. Всеки ден минавам по него по два пъти и е същинска руска рулетка да не уцеля някоя яма или дупка, където да си счупя колата. Разбрете, че когато вали и през тъмната част от денонощието е гарантирано да се случо инцидент и да има материални щети и жертви. Не ми е ясно какъв е проблема да се оправи като се намира съвсем близо до гр. Асеновград и има много пътуващи ежедневно по него? Толкова години по 500 метра да бяха слагали АПИ до сега щеше да е като нов. Къде е табелата за ремонта, която беше забита в началото на въпросната отсечка? Моля, да вземете мерки по този върос. Ще изпратя сигнал и на АПИ.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Излезли от употреба МПС

Начало
05.11.2021
ID:
1240

Здравейте, подавам пореден сигнал за МПС-та, който са излезли от употреба, без застраховка, преглед и данък, във видимо изоставено състояние. Автомобилите са Опел Вектра, до нея Мерцедес С клас, Опел Фронтера. Тези автомобили стоят от години на паркинга пред блок Асенова крепост, на ул.Книжна фабрика 15. Живущите в блока молим да вземете мерки за отстраняване на опасните, излезли от употреба МПС-та. и спазите наредбата на общината за излезли от употреба МПС. Предварително благодарим.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Не извозване на отпадъка за рециклиране

Начало
04.11.2021
ID:
1239

В ЖК "Баделема" до блок 11 от близо два месеца стоят препълнени контейнерите с отпадъците за рециклиране - хартия, пластмаса, метал и стъкло. Във време на недостиг на суровини е престъпление подобно несериозно отношение към разделното събиране на боклука и извозването му навреме.

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Във връзка със сигнал 1028

Начало
04.11.2021
ID:
1237

На 30.07.2021г. ви подадох сигнал за път,който ще пропадне.Какво направихте вие-НИЩО! Сигналът е все още в "процес на обработка", а пътя вече пропадна. Изобщо някой работи ли в тази община? Този път сигнала ще се изпрати препорачително и на кмета!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Безстопанствено агресивно куче жк Изток бл.11

Начало
04.11.2021
ID:
1236

ОТНОВО Моля за спешна намеса от общината!Кучето напада, оголва зъби и нахапа вече няколко човека! Нападна ме с двумесечната ми дъщеря в ръце, невъзможно е да мина с количката покрай него сама, живеем в тормоз сума хора, въпреки че подаваме сигнали многократно! Кучето е маркирано, но поради грешна преценка на общинските органи е върнато отново, вместо да се настани в приют! От тук се извежда виновното неизпълнение на нормативно установеното задължение на общината чрез нейните служители да осигурява безпрепятствено движение на хора по улиците , незаплашвани от агресивти бездомни кучета!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител