В процес 79 Приключени 2382

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Недостатъчни контейнери за боклук

Начало
06.09.2023
ID:
2799

Управител съм на фирма "Петър Щерев" ООД. Ползваме под наем сграда, която е собственост на фирма "Диков-92" ООД. Въпреки големия размер на данък сграда и такса смет, който плащаме за съжаление не разполагаме с контейнер за събиране на боклука. На цялата улица "Бялата воденица" има 1 контейнер, който е за всички живеещи на улицата и за сградата, в която се помещаваме. Въпреки многократните обаждания по телефона вече много години нищо не се променя. Настоявам за отговор и по-важното за предоставянето на още контейнери. Считам, че това не изисква време и подлежи на незабавно изпълнение. С уважение: Таня Бочева

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Чистене на реката

Начало
05.09.2023
ID:
2798

Здравейте, През цялото лято коритото на река Чая е непочистено от боклуци, дървета, храсти и всякаква друга растителност. Моля, обърнете спешно внимание за да се предотвратят по-големи бедствия подобни на тези, които се случват в момента на Черноморието ни!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Сигнал 2661

Начало
05.09.2023
ID:
2797

По сигнал 2661 получих съобщение,че проблема е отстранен. За сложените улични лампи съм съгласна. По отношение на стърчащите арматури по бетоновите стени нищо не е направено. Мисля,че проблема е частично отстранен. Моля, отговорните лица да си свършат докрай работата. Около блоковете играят нашите деца и тези арматури може да са причина за лоши инциденти.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Липсваща транспортна линия с. Болярци

Начало
04.09.2023
ID:
2796

Липсва всякакъв вид транспорт по линията Асеновград - с. Болярци, което поставя в крайно затруднение пътуващите към и о града. По-голямата част от децата в с. Болярци учат в Асеновград и изпитват невъзможност за на временно явявяне в училище.

Статус:  В процес

Изоставени котета

Начало
02.09.2023
ID:
2795

Днес,малко след 19 ч. кола с регистрационен номер РВ 7095 ВХ, тъмносиня на цвят, остави кашон с две котета вътре, до контейнерите до задния вход на ДГ " Бако Динчо". Уведомила съм и полицията, но моля, да вземете и Вие мерки за глобяване на шофьора, който беше придружен и от една жена.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Куче без намордник

Начало
01.09.2023
ID:
2794

Собственик на куче порода Дого Аржентино го разхожда без намордник,живущ на ул. Градешница N31

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Счупени надгробни плочи на гроб на новите гробища

Начало
01.09.2023
ID:
2793

Здравейте. При посещение на гроб на новите гробища на 18.08.2023г. , се оказа, че са извършвани дейности по съседен гроб от ЕТ"Георги Авков - 32". В следствие на тези действия от работещите на съседния гроб, са спукани две надгробни мраморни плочи на гроба на майка ми и баба ми. Охраната на гробищата не извършва никакъв контрол и отсъства от обекта, в следствие на което се извършват действия, може би и умишлени.Моля за извършване на проверка и действия от Ваша страна.

Статус:  В процес

Детска площадка на ж.к Запад е в много лошо състояние! до болк 109 и входа на 107 се намира

Начало
31.08.2023
ID:
2792

Детската площадка която се намира отстрани на блок 109 и срещу входа на блок 107 е в ужасно състояние не се поддържа изобщо до като не е станал някакъв инцидент молим да се вземат необходимите мерки. Нашите деца и бъдещето на Асеновград си игрят там всеки ден не искаме да има инциденти. Молим да се проверят не само тази детска площадтка а всички в квартал Ж.К ЗАПАД.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Достъп до тротоар

Начало
31.08.2023
ID:
2791

Здравейте, Участъка мужду кв.Запад и кв.Д.Воден няма тротоар,тъй като е обзет от храсти,саморасли дървета.Има саморасла черница,която вече е завзела цялостно тротоара,а до колкото ми е известно точно там минава кабел за високо напрежение на ЕВН. Отсечката е изключително натоварена от пешеходци (майки с колички,деца,а сега от 15 септември и от много ученици). Имаше знак за ограничаване на скоростта,но вече го няма,но дори и при неговото наличие МПС карат с бясна скорост,стават гонки на коли и мотори. Моля за реакция от ваша страна.

Статус:  В процес