В процес 148 Приключени 2632

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Липса на улично осветление

Начало
09.11.2021
ID:
1250

Здравейте.Пиша ви понеже вече втора седмица на улица Тракия няма улично осветление!Надявам се да обърнете внимание,понеже липсата на осветление създава предпоставки както за ПТП така и за битова престъпност!Хубава вечер.Бъдете здрави

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Липсващо улично осветление

Начало
09.11.2021
ID:
1249

Здравейте. За пореден път, част от улица "Тракия" остава неосветена в тъмната част на денонощието вече пети ден. Лампите светят през деня, а в 17:30 часа осветлението вече липсва. Моля, решете проблема по начин, по който да не се създават постоянни неудобства на гражданите, както и подаване на сигнали за едно и също нещо по няколко пъти. Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Теч на фекални води

Начало
08.11.2021
ID:
1247

Здравейте, подадох сигнал, след който нямаше никакъв резултат. Съседът си мие всяка вечер изпражненията от огромното куче и водата си тече отново по цялата улица. Пред нашата къща Отон Иванов 90 и отсреща Отон Иванов 34 стоят фекалните води, които трябва да са в канализацията на съседа. Не взимате под внимание сигналът ми, ще подам жалба в общината, ако трябва и при кмета ще отида.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Жълт контейнер за отпадъци

Начало
08.11.2021
ID:
1246

Преди около половин месец на нашата улица се появи жълт контейнер за хартиени, метални и пластмасови отпадъци. Много се зарадвахме, ще събираме РАЗДЕЛНО. Оттогава този контейнер(напълнен за няколко часа) стои препълнен и не се изпразва изобщо. Какво става? Кой ще го изпразва?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Безстопанствени кучета

Начало
08.11.2021
ID:
1245

Днес бях нападната от три големи кучета.Искам да попитам този път само от автомобил ли ще се използва?Защо хората не могат да се движат свободно? А трбява да развиваме фобии,паника,страх ?По този път вървят и нашите деца ходейки на училище и хора които ходят на работа? Искам да попитам колко хора трябва да са нападнати и ухапани за да се реагира когато вече е твърде късно? Възмутена съм че ходя по този път със страх!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Изоставен автомобил

Начало
08.11.2021
ID:
1244

Изоставен автомобил с номер РВ6186ВК

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Opasno dirvo

Начало
05.11.2021
ID:
1243

Zdraveyte bqh podal signal za edno opasno dirvo koito bqhte kazali che shte se podkastri tazi godina prez mesec oktomvri no za sega ne sa vzeti merki koga shte se podkastri darvoto moje li dami kajete

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Регулиране на светофар

Начало
05.11.2021
ID:
1242

Бих искала да направя предложение да се регулира светофара до площад Зъбчето, на ул. Цар Асен II в Асеновград. На пръв поглед кръстовището е сложно, защото работи с двойни светофари от едната страна. При движение от центъра на града към периферията не се разбира ясно цифрата на брояча на зеления цвят и това затруднява преценката на водача на МПС. Да се забрани спирането на коли в близост до кръстовището в посока към околвръстния път на града. Да се удължи времето за движещи се направо, за да имат повече време, да се изтеглят колите сутрин, тези които завиват наляво да имат повече време, а не да се трупат и да бързат да излязат от кръстовището по най-бързия начин. Освен това там няма допълнтелни светлини, за да се виждат пешеходните пътеки. Разходете се и вижте сами.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Пътят между гр. Асеновград и с.Козаново с много по-големи дупки

Начало
05.11.2021
ID:
1241

Пътят между гр. Асеновград и с. Козаново е идеалното място, където можете да повишите жизнените си показатели като кръвно налягне, кръвна захар и адреналин от безобразното му състояние. Всеки ден минавам по него по два пъти и е същинска руска рулетка да не уцеля някоя яма или дупка, където да си счупя колата. Разбрете, че когато вали и през тъмната част от денонощието е гарантирано да се случо инцидент и да има материални щети и жертви. Не ми е ясно какъв е проблема да се оправи като се намира съвсем близо до гр. Асеновград и има много пътуващи ежедневно по него? Толкова години по 500 метра да бяха слагали АПИ до сега щеше да е като нов. Къде е табелата за ремонта, която беше забита в началото на въпросната отсечка? Моля, да вземете мерки по този върос. Ще изпратя сигнал и на АПИ.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Излезли от употреба МПС

Начало
05.11.2021
ID:
1240

Здравейте, подавам пореден сигнал за МПС-та, който са излезли от употреба, без застраховка, преглед и данък, във видимо изоставено състояние. Автомобилите са Опел Вектра, до нея Мерцедес С клас, Опел Фронтера. Тези автомобили стоят от години на паркинга пред блок Асенова крепост, на ул.Книжна фабрика 15. Живущите в блока молим да вземете мерки за отстраняване на опасните, излезли от употреба МПС-та. и спазите наредбата на общината за излезли от употреба МПС. Предварително благодарим.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител