В процес 148 Приключени 2632

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Нарушение с градската среда

Начало
28.11.2021
ID:
1294

Здравейте искам да попитам как е възможно градинката зад ловно рибарско дружество хората ползват за гараж а сега взеха да си слагат сами колчета и да присвояват незаконно парко места. Пълно безумие има коли които не се движат не се махат и не се глобяват но сами да си присвояват парко места слагайки си ограничители колчета без разрешение е престъпление. Вече и градинката и тротоара е невъзможно да се минава и там си набиват колчета присвояваики си назаконо места за колите. Надявам се управата съвместно с паркинги и гаражи да извърши проверка и да санкционира нарушителите

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Обявихте сигнал 1262 за приключен, но лампите на кръстовището не светят.

Начало
26.11.2021
ID:
1293

Две от трите лампи над пешеходните пътеки не светят.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасна пешеходна пътека

Начало
26.11.2021
ID:
1292

Отправям молба и призив да се вземат навременни мерки за обезопасяване на пешеходната пътека на кръстовището на ул. "княз Борис I" с ул. "Градешница" и ул. "Първомайска"! Ежедневно се шофира с много висока скорост, ежедневно там пресичат стотици деца и възрастни хора, майки с колички и многократно ставам свидетел на ситуации, в които "на косъм" се разминават инциденти, някои от които могат да завършат и трагично (лично аз преди броени дни се разминах от подобна ситуация на косъм). МОЛЯ, вземете навременни мерки, особено сега, когато кръстовището е разкопано и има ремонтни дейности и е особено подходящо да се изгради "легнал полицай". Нека повод за тези мерки не стане отнет човешки живот, а това да бъде този и други подобни сигнали от жителите на Асеновград!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Улично осветление

Начало
25.11.2021
ID:
1291

Лед осветлението пред блоковете на КЦМ, Карабитна фабрика блока на Явор и блока на Съвета нямат ток вече повече от две седмици.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Отпадъци

Начало
25.11.2021
ID:
1290

В един бързо разрастващ се квартал "Баделема"2 има само един контейнер за смет ,който е с счупени колела и почти винаги пълен.Поради лошата инфраструктура може би и КМД минават по- рядко.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Пътен участък Асеновград - Тополово

Начало
24.11.2021
ID:
1288

Във връзка с провежданите ремонтни дейности на пътя Асеновград - Тополово, моля да бъде взето под внимание, че поставените тротоарни бордюри са много над допустимите норми, което е предпоставка за ПТП. Като доказателство предоставям последния случай на подобно ПТП, където именно бордюрът е отговорен за спукването на гумите на превозното средство :https://m.24chasa.bg/novini/article/10431205. Неясно е още колко време ще продължават довършителните дейности, като платното буквално се извисява с над 20 см във въздуха, без възможност за отбиване, нито в лявата, нито в дясната лента. Няма поставени и достатъчно ограничителни знаци и повечето водачи шофират с несъобразена скорост, което е допълнителна предпоставка за ПТП. Моля да уведомите контролни органи за съдействие до края на ремонта.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 2 потребителя

Ковид статистика

Начало
24.11.2021
ID:
1287

Здравейте! Къде се качва като информация заболеваемостта в Община Асеновград? Тъй като връщането на децата в училище без тестове е пряко свързана с броя заболели за последните 14 дни, ни е нужна прозрачност в тази посока. Не питам за сводките на ПР на общината, а за организиран, официален регистър в който по дни може да се проследи броя на заболелите. Моля и за информация кой поддържа статистиката от името на общината, за да знаем към кого да се обръщаме с въпроси. Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Поредната безстопанствена кола

Начало
24.11.2021
ID:
1286

Здравейте, подавам сигнал за поредната безстопанствена кола, позиционирана на ул.,,Рилска'' 5 с рег. No РВ 6858 ВН сиво ауди, което очевидно не е в движение. Очаквам адекватната Ви реакция по проблема.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Некачествена кастрация на бездомни куче.

Начало
23.11.2021
ID:
1284

Некадърност, касапска кастрация извършена от приюта в Пловдив. Кучето е взето на 17.11.21 ,върнато е на 22.11.с отворена кървава и гнояща рана.кучето е ушна марка 508.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

ЛИПСВАЩО ОСВЕТЛЕНИЕ

Начало
22.11.2021
ID:
1283

Във връзка със СИГНАЛ №1270 нищо не е направено. Приключили сте сигнала без никакви действия. Улично осветление няма и всичко е тъмно. На ул. Искра да, но при нас няма никакви улични лампи. Моля да вземете на сериозно молбата за осветление. Дали на Вас ще Ви е приятно да живеете на такова място!?

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител