В процес 148 Приключени 2632

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Ул. Асен Карастоянов- тежък трафик

Начало
11.01.2022
ID:
1370

Здравейте, обръщам се към вас с проблема за трафика на ул. Асен Карастоянов по време на училищната учебна година. Тъй като родителите взимат децата си с автомобили особено в зимния сезон когато вали и е студено, придвижването по улицата става невъзможно за два автомобила. Допълнително усложнява обстановката и хранителния супермаркет по надолу по улицата посока градския плаж. За нас живущите на ул. Асен Карастоянов ситуацията е неприятна и смятаме че най- справедливото решение е улицата да стане еднопосочна, по пример на съседната ул. Любен Каравелов ( между ОУ " Петко Каравелов' и болницата). Вярваме че ще обърнете внимание на проблема. С уважение.

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Препълнение контейнери за разделно събиране на отпадъци

Начало
10.01.2022
ID:
1369

Контейнерите за разделно събиране на отпадъци, намиращи се на ул.Иван Вазов /жълтия и зеления/ са толкова препълнени, че боклука вече пада отвън и замърсява улицата.Никаква фирма не минава да ги изпразва ! Докога ще ги чакаме да си приберат отпадъците, които съвестните граждани събират и изхвърлят разделно ??? Отделно сметосъбиращата фирма, изобщо не си почистват около контейнерите . Навсякъде се въргалят боклуци !

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Спешно

Начало
10.01.2022
ID:
1368

Паднала врата на табло улично осветление,таблото е под напрежение!

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Няма улично осветление

Начало
10.01.2022
ID:
1367

От извесно време няма улично осветление на ул. Ангел Кънчев в кв. Долни воден

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Проблем с чистотата

Начало
09.01.2022
ID:
1365

Г-н кмете,молим Ви сменете мястото на двата контейнера,които сега се намират точно пред прозорците ни ,на ул Княз Александър Батенберг 78.Мръсотията около тях е неописуема. Всяка сутрин около 5ч. се будим от шума на камиона ,който събира отпадъците. Поглеждайки през прозорците си ,денонощно гледката е една и съща -роми ,ровещи в контейнерите и разпръскващи отпадъците наоколо.Бусове,коли и каруци идвайки от къде ли не струпват тонове боклуци около казаните. Там ли е мястото на тези контейнери!? Точно под прозорците ни? Моля Ви махнете ги,защото наистина не се издържа!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

препълнени контейнери за разделно събиране на отпадъци

Начало
09.01.2022
ID:
1364

Преди няколко месеца подадох сигнал за препълнени контейнери за разделно събиране на ул. В.Петлешков. В резултат контейнерите бяха изпразнени - еднократно. В момента те са пак препълнени и мястото около тях се превръща в сметище. Забелязвам, че така е на много места в Асеновград. Трябва ли периодично да се подават сигнали от гражданите, за да си върши работата фирмата, която е сключила договор с общината?! Би трябвало да има контрол по договора и ако фирмата не си изпълнява задълженията по него, да има съответни действия от страна на общината.

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Няма улично осветление

Начало
08.01.2022
ID:
1363

От месеци нямаме улично осветление. Пълен мрак е.Няколко пъти се обаждах до общината.Приемаха ми сигнала и казваха,че проблема ще бъде отстранен,но уви.....И така месеци наред!Никой не го интересува и никой не решава проблема!А вечер като се прибирам след работа и нищо не се вижда си е "мой"проблем.Още пет улични стълба след нас не работят!Срамота!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Нерегламентирано сметище

Начало
08.01.2022
ID:
1361

Нерегламентирано сметище на Ул.Миньор 50.Проблемът е от години.Точно срещу входната ми врата има тонове боклуци,които явно не правят впечатление на никой!В кой век живеем, за да сме свидетели на такава мизерия...Цялата махала и половината град идват,за да изхвърлят боклука. Подавани множество сигнали,но без резултат. И това е главен път,път по който трябва да минат хората,за да стигнат до гробищата. Да не говорим и за глутниците кучета,които пак заради същия боклук са постоянно там.Безобразие и мизерия....,нямам думи....

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Улично осветление ул.Христо Ботев 46

Начало
07.01.2022
ID:
1360

Уличното осветление между сградите на ул.Христо Ботев№ 44 и №46 НЕ работи от 6 месеца !!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

кв.Дони Воден ул. Крайречна 2 - вече 2 месеца без улично осветление !

Начало
07.01.2022
ID:
1359

Вече от два месеца няма улично осветление. При всяко обаждане на общината (5 ПЪТИ ) ни се праща екип на ЕВН. След като пристигне екипа започва да се кара защо сме ги извикали и 5 ПЪТИ ни се обяснява че това е проблем на общината ! Аз 5 пъти се чеша по главата и ВИНОВНО отговарям че не съм ги извикал а са ги извикали от общината ! и така вече 5 ПЪТИ ! А улично осветление НЯМА !

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител