В процес 57 Приключени 2546

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Липсваща пътна вертикална и хоризонтална маткировка на ключови кръгови кръстовища в града.

Начало
15.11.2021
ID:
1264

Според плановете за организация на движението в града на повечето кръгови кръстовища има по една вливаща се лента. Но това вероятно умишлено не е показано с пътни знаци и маркировка и преди кръстовищата се тъпчат по две ленти с коли. Но ширината на пътя в кръстовищата е нарочно стеснена за да е подходяща за еднолентово движение. Или трябва се разшири и позволи официално движението в две ленти, като се посочи и конкретно от коя лента накъде е разрешено да се движат водачите. Или да се поставят правилните знаци и маркировка, че в кръстовището се навлиза по една лента. В момента 99.99% от преминаващите са в нарушение. Ширината на пътното платно е предпоставка за ПТП и не е ясно при евентуално произшествие, кой е крив и кой е прав.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Повреден път

Начало
15.11.2021
ID:
1263

Асфалта по околовръстния път е повреден от множество разсипани парченца асфалт, които са полепнали и образували множество бабунки. Увредени са няколко стотин метра от пътя и в момента при движение по пътя друса.

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Тъмно кръстовище!

Начало
15.11.2021
ID:
1262

Две от трите пешеходни пътеки на кръстовището са в тъмнина и трудни за пресичане. Осветлението има нужда от ремонт.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Неработещо осветление

Начало
15.11.2021
ID:
1261

Повече от две седмици осветлението в парка пред блока на съвета в кв. Запад не работи. Не светят и половината лампи на пътеката зад Винпром.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Изчезнал жълт контейнер

Начало
14.11.2021
ID:
1260

Преди два дни изчезна жълтият контейнер, в който разделно се събираха хартия и пластмаса. Стъклото не се извозва от месеци.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Нарушен график на междуградския транспорт

Начало
13.11.2021
ID:
1259

От 10.11.21г. сутрин автобуса 7.50 от Асеновград за Пловдив липсва. Оправдението на диспечера на Хебросбус е колата се развали. Три дни поред? Или лъжите им са плитки, или монтьорите некадърни! Само в 7.50 пристига автобус на същата фирма от но чака до 8.20. Вчастен разговор с шофьор от фирмата разбах, че има отпаднал маршрут на работнически автобус иот там липса на интерес от превозвача. Не ели мястото на общината да контролира спазването на графика? Няма ли заменямост на превозвача? Или просто гражданите ще пренастройваме живота си по прищевките на самозабравил се дерибей?

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

Призрачен град

Начало
11.11.2021
ID:
1258

Всеки ден се придвижвам с автомобил в 17.30 ч. по бул. България. Защо уличното осветление НЕ РАБОТИ????? Тъмно е, нищо не се вижда. Кой отговаря за този проблем? ИЗИСКВАМ незабавен и адекватен отговор от Община Асеновград във възможно най-кратък срок!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

НЕ ТЪРПИ ОТЛАГАНЕ!

Начало
11.11.2021
ID:
1257

Изключително възмутена съм от безотговорността на Община Асеновград, относно чистотата на ул. " Свети Димитър". Тревата, храстите и храсталаците са по-високи от мен. Необходимо ли е непрекъснато да пиша жалби и сигнали, за да може най-накрая НЯКОЙ, да си свърши задълженията, за които, ние - данъкоплатците, плащаме! Направете най-накрая график за почистване! Скандално е да плащам най-високия данък в града за имот и сметосъбиране и улицата да е по-гнусна от ромско гето! Вземете мерки незабавно! Гнус ме е да ходя по асфалта, който на всичкото отгоре е осеян с кратери! Около контейнерите за смет се навъртат котки, които наред с ромите, разпръскват битовите отпадъци на всички обитатели на улицата. ВЪЗМУТИТЕЛНО!!! Погрижете се за бездомните животни и за ТЕЗИ, които ровят и изхвърлят навън!!!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неспазване на срокове

Начало
11.11.2021
ID:
1256

Преди няколко месеца се спука ВиК тръба на ул. "Св. Димитър" . ВиК оправиха теча, засипаха с чакъл, който повече от половин година си стои. Изникна прекрасна зелена трева. При въпрос към Вик, защо още никой не е дошъл да асфалтира, ми беше обяснено, че те многократно са приканвали наетата фирма да си свърши работата. Срокът за асфалтиране след копаене по закон е 30 дни, за да слегне пръстта. Айде някой в Общината да се размърда и да си свърши работата. Защо трябва да подам сигнал за това някой да бъде ПРИКАНЕН да си свърши работата, за която е нает? Какви измислени фирми използвате?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Бобър за смет със счупени колеца на ул."Княгиня Евдокия" срещу №13.

Начало
11.11.2021
ID:
1255

Здравейте! На ул."Княгиня Евдокия" срещу номер 13, на кръстовището с ул."Славанска" имам добър за смет, чиито колца са счупени и в следствие на това бобрът се обръща и боклуците разливат и изсипват по пътя и тротоара!

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител