В процес 186 Приключени 2716

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Замърсяващо Съоръжение

Начало
26.05.2022
ID:
1630

Уважаеми, моля за разглеждане на случая и адекватни мерки , имаме закупен имот до въпросния адрес(ресторанта).Като снимков материал съм изпратил всекидневно на какво се наглеждаме и усещаме като миризма, комина на ресторанта работи непрестанно от сутрин до късно през ноща, разбирам че трябва да работи но и хората който живеят на адреса трябва да дишат нормален въздух.няма как да си отворим прозорец или да се излезне на терасата защото миризмата и пушека от пърженето и готвенето е страшно.Комина се намира на около 5 метра от терасата ни.Разговаряхме с собственика да изведе комина на достатъчно разстояние да не се усеща, но така обещано остана месеци,нищо не е предприето.Моля за съдействие,опитахме по културен начин явно не става,нямаме против работата им просто да го преместят.Благодарим

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неизправност в светофарната уредба

Начало
26.05.2022
ID:
1629

Добър ден! Светофара на кв. Зъбчето посока Център - с. Болярци се нуждае от ремонт. Козерката на червената светлина липсва и при слънчево време не се вижда добре, поради което много шофьори минават на червено. Също така светлинната индикация за пешеходците не се вижда добре. Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Отпадък

Начало
26.05.2022
ID:
1628

Бетонен блок запречващ тротоара-останал от полагане на кабели на А1

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Осветително тяло

Начало
26.05.2022
ID:
1627

Осветителното тяло работи 30-40 сек и след това загасва за около минута. Това се повтаря през целия период, в който уличното осветление работи. Това е от началото на април месец, явно никой не проверява.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Почистване

Начало
25.05.2022
ID:
1626

Улица "Иван Вазов" в района на завод " Асенова крепост" е като тропическа джунгла, с израстнали до кръста треви и храсти. Майките с бебешки колички слизат на улицата между паркираните автомобили , защото е невъзможно да се движат по тротоара.Защо общината не си следи регулярно състоянието на улиците в града, а разчита на сигнали от недоволни граждани , за да разчитят и приведат в приличен вид улиците. Около контейнерите е мръсно с разхвърляни по земята боклуци , Тази улица изобщо не се почиства ! Обърнете сериозно внимание на почистващата фирма да си върши работата, че ми омръзна да подавам сигнали в сайта ви !!!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

кв.Запад - Косене на трева преди пръскане срещу кърлежи

Начало
25.05.2022
ID:
1625

Според графика, утре ще обработват кв.Запад срещу кърлежи. В понеделник бяха окосени площи само пред 101 блок. Моля днес да бъдат окосени тревни плоши между блокове 108 и 109, също така и до блокове 102-106, трева там стана по коляно. Иначе какьв е смисьла да се пръска от кърлежи утре?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Преливащи кошове за рециклиране

Начало
24.05.2022
ID:
1624

Проблема не е само на една улица, а на всички през които минах, за да търся празен кош за рециклирани отпадъци. Всички на които съм попаднала, а това са вече над 5, са преливащи и несъбрани от вече месеци. Значи ние искаме да правим добро нещо и да рециклираме отпадъците си, а вие не вършите работата си и не ги събирате. За пореден път улиците преливат от тях, докато останалите комунали за общ боклук биват събирани всеки ден. Последният път в който пуснах сигнал, кошът пред вкъщи бе събран на другия ден. Искам да попитам, всеки път ще трябва да пускам сигнал за да си вършите работата ли?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Изхвърляне на боклуци, храсти, клони и строителни материали.

Начало
24.05.2022
ID:
1623

Здравейте, искам да подам сигнал за изхвърляне на боклуци, строителни материали, клони и строителни материали на ул.Неофит Рилски близо до № 9. Боклуците се изхвърлят от съседи които живеят до мястото. Това продължава с години тъй като мястото е необитаемо. Въпреки забележките те продължават да режат дървета от двора си и да ги изхвърлят на това место. Страхуваме се да не се напълни със змии тъй като минават деца и възрастни хора. Моля да обърнете внимание на сигнала и да се уверите за да може да санкционирате този човек за което благодарим. Разполагам със снимки които мога да ви ги покажа, но не мога да ви ги изпратя тъй като са големи файлове. При поискване веднага ще ви ги покажа.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Не изчистени тревни площи зад и пред блок 102 ж.к Запад!!!

Начало
24.05.2022
ID:
1622

Тревите достигнаха над 1 метър и е пълно с кърлежи отзад и пред блок 102, има много деца играещи зад блока където се намира детската площадка. Молим да се вземат нужните мерки!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Нередности с почистване на ул.Изложение

Начало
23.05.2022
ID:
1621

Предмет на оплакването ми е неумесно държание на чистачките към баба ми. Жената днес прави забележка на една от дамите метящи улицата да си приберат купчината с боклук намираща се пред входната врата. След раплики, които няма да повторя не се случва това. 4часа по късно купчина си беше там ( прилагам снимка) Баба ми е 75 годишна пенсионирана учителка, която редовно мете тротоара. Моля вземете мерки за следене на качеството на почистване на улицата.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител