В процес 93 Приключени 2823

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Сигнал 2661

Начало
05.09.2023
ID:
2797

По сигнал 2661 получих съобщение,че проблема е отстранен. За сложените улични лампи съм съгласна. По отношение на стърчащите арматури по бетоновите стени нищо не е направено. Мисля,че проблема е частично отстранен. Моля, отговорните лица да си свършат докрай работата. Около блоковете играят нашите деца и тези арматури може да са причина за лоши инциденти.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Изоставени котета

Начало
02.09.2023
ID:
2795

Днес,малко след 19 ч. кола с регистрационен номер РВ 7095 ВХ, тъмносиня на цвят, остави кашон с две котета вътре, до контейнерите до задния вход на ДГ " Бако Динчо". Уведомила съм и полицията, но моля, да вземете и Вие мерки за глобяване на шофьора, който беше придружен и от една жена.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Куче без намордник

Начало
01.09.2023
ID:
2794

Собственик на куче порода Дого Аржентино го разхожда без намордник,живущ на ул. Градешница N31

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Счупени надгробни плочи на гроб на новите гробища

Начало
01.09.2023
ID:
2793

Здравейте. При посещение на гроб на новите гробища на 18.08.2023г. , се оказа, че са извършвани дейности по съседен гроб от ЕТ"Георги Авков - 32". В следствие на тези действия от работещите на съседния гроб, са спукани две надгробни мраморни плочи на гроба на майка ми и баба ми. Охраната на гробищата не извършва никакъв контрол и отсъства от обекта, в следствие на което се извършват действия, може би и умишлени.Моля за извършване на проверка и действия от Ваша страна.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Достъп до тротоар

Начало
31.08.2023
ID:
2791

Здравейте, Участъка мужду кв.Запад и кв.Д.Воден няма тротоар,тъй като е обзет от храсти,саморасли дървета.Има саморасла черница,която вече е завзела цялостно тротоара,а до колкото ми е известно точно там минава кабел за високо напрежение на ЕВН. Отсечката е изключително натоварена от пешеходци (майки с колички,деца,а сега от 15 септември и от много ученици). Имаше знак за ограничаване на скоростта,но вече го няма,но дори и при неговото наличие МПС карат с бясна скорост,стават гонки на коли и мотори. Моля за реакция от ваша страна.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Поставяне на уличен стълб

Начало
29.08.2023
ID:
2785

Собственик съм на имот в с. Златовръх , община Асеновград, ул. 23- Септември № 3. Пред входа към гаража е изграден и поставен нов стълб, с което затруднява влизането ми с МПС в гаража. А при разширението на входа към гаража, тъй като е направен с размери за влизане с каруца, а не с лека кола. Ще трябва да минавам през стълба. Нима, трябва да паркираме по тротоарните пространства или в гаражите си? Моля за вземане на навременни решения и действия!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Мизерия центъра на Бачково

Начало
22.08.2023
ID:
2766

Здравейте,докога ние жителите на село Бачково ще търпим,своеволията на наемателя на комплекс мегдана Димитър Белев, доскоро имаше изкарани дини във дървени стелажи по тротоара,а сега има вече и скара и барбекю на самият тротоар,майки с деца,пенсионери откъде да минават,има ли работещи хора в община Асеновград да дойдат на проверка и всички тези неща да се премахнат,целият тротоар от въпросните дини е ужасно мръсен понеже изгниха там,мирише също на мърша,не мисля че в едно нормално българско село трябва са бъде така… На последната снимка ви показвам и със неговата рекламна табела,за която съм сигурен че е незаконно поставена,как е скрил знака за пешеходна пътека че се наближава

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Безобразно паркиране

Начало
18.08.2023
ID:
2754

Здравейте, това безобразие е всекидневно. Как можем нормално да се включим в движението след като нямаме никаква видимост? Това на какво прилича всеки иска закуска от Боби Рач, но не всеки си позволява да паркира така, да не говорим, че го правят и полицай! Моля да вземете мерки, както за главния път така и кратката отсечка от главния път до ул. Оборище, където пък от месарския магазин постоянно има бусове...

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Снимки към сигнал №2748

Начало
16.08.2023
ID:
2751

Прилагам малко снимки към сигнал №2748.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Кастрене на растителност по опасни завои

Начало
16.08.2023
ID:
2748

Сигнализирам за избуяла растителност по пътя за "Асеновата крепост" и село Лясково. Има опасни завои на които няма достатъчно видимост за шофьорите. На места по асфалта има пораснали смокини, това показва от колко време не е кастрено. Пътя е натоварен от пешеходци и автомобили а, без видимост от клони и треви е предпоставка за инциденти. Колите са ни надрани от стърчаща растителност превземаща пътя. Знакът "Забранено паркирането" в началото на отбивката не се вижда от клони.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител