В процес 127 Приключени 2227

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Опасни стълби и тротоари.

Начало
23.01.2023
ID:
2166

Опасни стълби с липсващи и паднали плочки,които дори не са нивелирани.Всеки ден от там минават хора и ученици за автобусната спирка до БББ на ул.Христо Ботев Моля, да се обърне внимание и на тротоарите в квартал Изток, а не само на центъра и пазара. Благодаря за вниманието!

Статус:  В процес

Кастрене на дървета

Начало
20.01.2023
ID:
2161

На ул.”Клокотница”1 вход В дърветата имат нужда от подкастряне, не са кастрени 20 години и са опасни. Надявам се да обърнете внимание !!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

НАВОДНЯВАНЕ ПОРАДИ ЗАДРЪСТЕНА ОТВОДНИТЕЛНА ТРЪБА В С.КОНУШ

Начало
09.01.2023
ID:
2139

Здравейте, На 6.12.2022 г. публикувахте моя СИГНАЛ №2089 относно НАВОДНЯВАНЕ ПОРАДИ ЗАДРЪСТЕНА ОТВОДНИТЕЛНА ТРЪБА В С.КОНУШ. На 23.12.2022 получих от вас отговор че сигналът ми е препратен по компетентност до ВиК - Пловдив. На 04.01.2022 г получих обаждане от ВиК - Пловдив, в което служителят ми обясни че сигналът който сте им препратили не е от тяхна компетентност, а е от компетентност на Община Асеновград, която е собственик на съоръжението. Как според вас ще се реши това недоразумение ? Моля ви за адекватна реакция и намеса за решаване на продължаващия проблем с наводняването.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Разместени плочки на тротоара след лош ремонт

Начало
05.01.2023
ID:
2133

Здравейте, преди по- малко от 2 год. бе извършен ремонтът на ул."Клокотница" в А-д. Още тогава плочките не бяха поставени качествено.Пред сградата на №39, поради по- специфичен наклон бяха поставяни 2 пъти- от самото начало разкривени. С времето и редовното преминаването през плочките (на това място не се паркират коли, но е вход за гаражи!!!) те се движат все повече и започнаха да се чупят. Във недобре запълнените фуги расте трева. Оплакахме се още тогава на господина от Общината, който прие и одобри ремонта- нищо не беше направено. Единствено беше поставен асфалт, за да може да влизаме с кола в гаражите си, защото нивото на тротоара по цялата улица е различно- варира от 2 см до 15 см. Моля за съдействие и пренареждане на плочките.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Липсваща/повредена тротоарна настилка

Начало
04.01.2023
ID:
2128

Лошо състояние на тротоарите от двете страни на улица Иван Вазов. В по-голямата си част тротоарната настилка е силно замърсена от растителност, а на места изцяло липсва такава. Двата тротоара са труднодостъпни, като за майки с колички са изцяло неизползваеми. Поради това се налага пешеходците да са на пътното платно, създавайки предпоставки за ПТП.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Капещ противопожарен кран

Начало
23.12.2022
ID:
2113

Протовопожарният кран от няколко седмици капе.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Тротоари

Начало
10.12.2022
ID:
2100

Тротоарите около храм "Св.Атанас" са в окаяно състояние, наистина окаяно. От пожарната до храма и на отсрещния тротоар до Ресторант "Снежанка" положението е трагично. Минавайки ежедневно от там с бебешка количка виждам как всяка една плочка се руши с всеки изминал ден. Преминаването от там с количка е бих казала дори опасно. Ежедневно стари хора падат спъвайки се.. Моля, вземете мерки скоро, защото от там минава голям поток от пешеходци. Опасен е!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

наводняване поради задръстена отводнителна тръба в с.Конуш

Начало
06.12.2022
ID:
2089

Съсобственик съм на имот в с.Конуш, общ.Асеновград ул. Стамболийски № 12, с идентификатор 38385.210.296. Отводнителната тръба на уличната канализация , минаваща под улицата имота ми отдавна е задръстена, поради липса на шахта и решетка, и от двете страни на улицата. Това предизвиква постоянен проблем при проливен дъжд, като водата вместо да се оттича тръбата, наводнява моя и съседните два имота.Образуват се огромни езера в дворовете на имотите ни, водата подкопава стените на къщите, търпим щети върху имотите, и е невъзможно те да бъдат ползвани по предназначение. Моля Ви да предприемете необходимото : за неотложно отпушване и прочистване на въпросната задръстена тръба, която минава под уличната настилка,за изграждане на шахти и решетки ,които да предпазват от ново запушване.

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Ремонт след ремонт

Начало
03.12.2022
ID:
2081

Здравейте, На скоро ул.Борова беше ремонтирана-тротоари и пътна настилка и няма и седмица тротоарите се оказаха пак разкопани от EVN,пак кал.Няма ли как институциите да си съдействате и ремонтните дейности да се случват наведнъж?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Проблеми с градския транспорт

Начало
01.12.2022
ID:
2074

От 1 месец, автобусна линия 4 е нередовна и това създава огромен проблем на работещи, ученици и родителите! Децата закъсняват ежедневно за училище/3 закъснения - 1 отсъствие/- не се извинява! Такси е интервала 07.00 до 08.00 е почти невъзможно да се поръча. Закуват се карти за линия 4, които не се ползват. Как Община Асеновград ще реши проблема не ни интересува важното е линия номер 4 отново да стане редовна, както винаги е била! Ако Общината не обърне внимание ще стартираме подписка и ще преминем към гражданско неподчинение!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител