В процес 194 Приключени 2653

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Нерегламентирано сметище

Начало
08.01.2022
ID:
1361

Нерегламентирано сметище на Ул.Миньор 50.Проблемът е от години.Точно срещу входната ми врата има тонове боклуци,които явно не правят впечатление на никой!В кой век живеем, за да сме свидетели на такава мизерия...Цялата махала и половината град идват,за да изхвърлят боклука. Подавани множество сигнали,но без резултат. И това е главен път,път по който трябва да минат хората,за да стигнат до гробищата. Да не говорим и за глутниците кучета,които пак заради същия боклук са постоянно там.Безобразие и мизерия....,нямам думи....

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Улично осветление ул.Христо Ботев 46

Начало
07.01.2022
ID:
1360

Уличното осветление между сградите на ул.Христо Ботев№ 44 и №46 НЕ работи от 6 месеца !!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

кв.Дони Воден ул. Крайречна 2 - вече 2 месеца без улично осветление !

Начало
07.01.2022
ID:
1359

Вече от два месеца няма улично осветление. При всяко обаждане на общината (5 ПЪТИ ) ни се праща екип на ЕВН. След като пристигне екипа започва да се кара защо сме ги извикали и 5 ПЪТИ ни се обяснява че това е проблем на общината ! Аз 5 пъти се чеша по главата и ВИНОВНО отговарям че не съм ги извикал а са ги извикали от общината ! и така вече 5 ПЪТИ ! А улично осветление НЯМА !

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Неработещо улично осветление

Начало
06.01.2022
ID:
1358

Относно сигнал -1355 за който написахте ,че повредата е отстранена.Е това НЕ е вярно и на въпросният адрес е все такъв мрак . Дойдоха двама мъже и подмениха крушката на лампата за 30 секунди и си тръгнаха без да се уверят ще светне ли изобщо лампата. Е тя така и не светна!!! Моля решете проблема в най-кратък срок,защото този мрак създава предпоставки за неспирни купони на хора от малцинствените групи точно под прозорците на живущите на въпросното място. Прилагам снимка на лампата след"ремонта".

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

неработещо улично осветление и уж отстранен проблем втори път

Начало
06.01.2022
ID:
1357

Моля вземете се в ръце, подадох първи сигнал 1281, после 1330, за едно и също неработещо улично тяло и отговаряте, че проблема е отстранен и двато пъти. Да, ама НЕ. Заповядайте в 18ч, като се стъмни и светнат другите лампи за да се уверите, че нищо не е отстранено.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Неработещо улично осветление на ул. Дунав

Начало
06.01.2022
ID:
1356

Има неработещо улично осветление на ул. Дунав между пресечките с ул. Костадин Балтов и ул. Атанас Маринов. 2- те лампи не светят.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неработещо улично осветление

Начало
04.01.2022
ID:
1355

Неработещо улично осветление точно до "Градското сметище" на княз Александър Батенберг 78. Моля да бъде поправено уличното осветление на въпросният адрес,понеже в комбинация с вечно непочистените контейнери ,дава усещането на многото живущи тук ,че се намираме дълбоко в някоя ромска махала.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

проблем с движението на ул. Велико Търново

Начало
02.01.2022
ID:
1354

Кога ще предприемете мерки по-организация на движението на ул. Велико Търново и специално на кръстовището с ул. Гоце Делчев. Липсва знак за забранено спиране и паркиране на ул. Велико Търново и колите буквално запушват едната лента за движение. Тротоарите на тази улица можеше да се направят по-тесни за да има място и за паркиране на коли и за нормално движение на улицата. Същата е и ситуацията и на ул. Гоце Делчев... Кога ще има патрулиращи екипи от общината, които да минават и да глобяват нарушителите, тъй като е ясно, че патрулните екипи на КАТ не могат или не искат да си свършат работата?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Орязахте грешното дърво

Начало
30.12.2021
ID:
1352

Здравейте, искам да Ви уведомя, че във връзка с подадения от мен сигнал #1276 за опасно дърво на ул. "Никола Кръстев" пред №3, на 15 декември 2021г. бе орязана короната на друго дърво, находящо се на същата улица, но пред № 11, за което дърво не е подаван сигнал. Ето защо следва да изпратите екип, който да окастри правилното дърво, за което е подаден горецитираният сигнал и което дърво представлява опасност.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Запушена дъждовна шахта

Начало
30.12.2021
ID:
1351

За втори път пускам сигнал за тази шахта, създаваща изключително много неприятности на всички участници на движението в района, където са позиционирани две пешеходни пътеки на възлово кръстовище , при всеки дъжд. Видно е , че скорошната намеса на високоспециализирана техника , дошла на помощ от ВиК Пловдив, да я наречем с обикновена реч -автомобил на Woma с екип, за отпушването на шахтата е явно неуспешна. Явно иска още по-специализирана намеса, започвайки обезателно с диагностицирането на запушването чрез микрокамера на дълъг гъвкав накрайник . После вече може да решите дали ще копаете с багера, с кирки и лопати или друго. Може и направо да копаете , ако искате.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител