В процес 111 Приключени 2208

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Ремонт на детски площадки

Начало
06.07.2021
ID:
949

Защо площадката на улица Тутракан 12 не се ремонтира, след като идваха два пъти да се описва, снима, при положение, че в кваетала има много деца. Площадката е голвма и може да се обособи и за малки и за големи деца.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

ПРИЗИВ

Начало
05.07.2021
ID:
947

Призовавам уважаемия г-н кмет д-р Христо Грудев, както и всички Общински съветници/наши представители/ да поемат инициативата и от името на всички граждани на територията на Община Асеновгрaд да потърсят отговорност от РД "Борба с градушките", както и "Центъра за координация за използване на въздушното пространство" заради крайно неадекватните действия на 25.06.2021г./Петък/, вследствие, на които градушка с особено големи размери,освен че причини много материални щети, има и много пострадали хора с наранявания. Да бъде поискано отстраняването от поста на виновниците за стеклите се обстоятелства. Да бъде изискано създаването на по-ясен ред за приоритизация при сходни събития. Крайно недопустимо при наличието на техника и възможност, гражданите на цял град да страдат заради "частен самолет"!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Призив за поемане на инициативата от името на гражданите и търсене на отговорност относно градушката ударила Община Асеновград на 25.06.2021г.

Начало
05.07.2021
ID:
946

Призовавам уважаемия г-н кмет д-р Христо Грудев, както и всички Общински съветници/наши представители/ да поемат инициативата и от името на всички граждани на територията на Община Асеновгрaд да потърсят отговорност от РД "Борба с градушките",както и "Центъра за координация за използване на въздушното пространство" заради крайно неадекватните действия на 25.06.2021г./Петък/,вследствие,на които градушка с особено големи размери причинява много материални щети, има и пострадали хора с наранявания.Да бъде поискано отстраняването от поста на виновниците за стеклите се обстоятелства, както и създаването на по-ясен ред за приоритизация при сходни събития."Крайно недопустимо при наличието на техника и възможност за намаляне на риска, гражданите на цял град да страдат заради "частен самолет" !"

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

До кога с това безобразие?

Начало
04.07.2021
ID:
945

Изхвърлят се стройтелни отпадъци и битови уреди

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Обезопасяване на счупено дърво

Начало
03.07.2021
ID:
944

Опасност от падане на дърво върху тротоара и пътно платно

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Премахната детска площадка за построяването на гараж

Начало
02.07.2021
ID:
942

Добър ден! Вчера на ул.Цар Иван Асен 2 117 беше премахната детска площадка ,пейки, масички и беше поставен метален гараж на живущ в блока,без знанието и одобрението на останалите хора,но с разрешение на общината! Събрани са подписи и днес ще подадем жалба, в община Асеновград/ където въпросния съсед е служител/. Очакваме адекватно решение.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

жалба

Начало
02.07.2021
ID:
940

До г-н Христо Грудев кмет на гр. Асеновград ЖАЛБА От Теменужка Петрова, тел.: 0899122033, гр. Асеновград Уважаеми г-н Грудев, моля за съдействие от Ваша страна да разясните дали /фреш бар/ магазин за алкохол , тютюневи изделия, кафе и фреш са задължени да имат тоалетна за клиенти. Въпросния фреш бар се намира в гр. Асеновград , ул. Цар Освободител 31 и се казва “My Day” достъпа до тоалетна се отказва на клиенти от служителите? Доколкото ми е известно, когато се предлагат алкохолни напитки в обекта, са задължени да предоставят достъпа до тоалетна на клиентите, тъй като имат няколко изнесени маси отпред на тротоара. Сезирала съм РЗИ Пловдив за проблема с въпросния фреш бар. 02,07,21г гр. Асеновград

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Построяване на незаконно временно съоражение

Начало
01.07.2021
ID:
938

Уважаеми г-н Грудев, Желаем да подадем сигнал за това, че преди три години се постави незаконно съоражение/ заслон/ на зеленчуковия магазин, който се намира под жилището ни на първия етаж. Когато предстоеше построяването му имаше устна уговорка между собствениците на магазина и нас, като собственици на жилището, че няма да закрепят съоражението/ заслона/ на терасата ни, която се намира непосредствено над магазина, но тя така и не беше спазена, като заслона се закрепи точно там и навлезе в имота ни. Вече три години се налага да изтърпяваме неспазване на обществения ред и определените часове за вдигане на шум. Моля, за проверка и съдействие от ваша страна за премахване на въпросното временно съоражение! Блатодарим ви!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 2 потребителя

Нарушаване на Заповед А-785/08.05.2020г.

Начало
01.07.2021
ID:
937

На ул.Асенова крепост № 41 в гр.Асеновград, всекидневно цигани се къпят в реката, перат си дрехите, нарушават обществения ред, всичко е в боклуци, а върху градинките с трева има по три паркирани каруци. В часовете от 13,00 часа до 18,00 часа положението е нетърпимо. Моля вземете някакви мерки.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Жалба-Сигнал

Начало
01.07.2021
ID:
935

До: Община Асеновград Кмет на Асеновград Главен Архитект Асеновград ВиК Асеновград ВиК Пловдив Област ЗАЯВЛЕНИЕ /ЖАЛБА/ от: Живущите в Блок на адрес: Асеновград ул.Речна № 38 За контакт 0885638080 nik_apostolov1@abv.bg,panayotu@guidesbulgaria.com Уважаеми Господа. Във връзка с наша Жалба с входящ номер 94-Н-401 от 02.11.2020г. Беше направено обследване с камера на сградно канализационно отклонение на жилищна сграда на ул.Речна 38 от ВИК Пловдив. Както е видно от отговора който получихме, проблем е констатиран , преди заустване в главна канализация. Според същия това отклонение е подменено по проект. „ Проект за рехабилитация на водоснабдителната и канализационна мрежа с изграждане на ПСОВ за гр.Асеновград, България”,със съответен гаранционен ср

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител