В процес 34 Приключени 1645

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Талони за кастрация на котки

Начало
30.05.2020
ID:
222

Здравейте, Искам да кастрирам няколко улични котки в квартала, за да не става свръх популация. Питах в няколко ветеринарни клиники и ми казаха, че има възможност да се използват талони от общината, с което цената пада на половина. Интересува ме дали община Асеновград предоставя такива талони? Останалата част от сумата ще я платя аз. Става въпрос за три женски котки. Мерси.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Във връзка с подаден сигнал 198

Начало
28.05.2020
ID:
221

Във връзка с релението по подаден сигнал от мен номер 198. С едно ходене на место не вярвам, че ще се реши проблема. Можеште спокойно да проверите още колко от моите съседи са подали жалби. И колко пъти сме звъняли в полиция и на 112 за да намерят шофьорите паркирали пред гаражите. С много лека ръка решавате проблемите. Моля да ми дадете телефона /служебния естествено / на човека направил проверката, за да може следващия път когато закъснявам за рабора да чака и той с мен.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Ремонт на светофар

Начало
27.05.2020
ID:
220

На 19 май 2020 г. съм подала сигнал за ремонт на светофара, който се намира на бул. България до хотел Сани. На 26 май 2020 г. вие ми отговаряте, че е осъществен ремонт на светофарната уредба и че към 26 май светофара функционира нормално. ВИДНО ОТ АКТУАЛНИТЕ МИ СНИМКИ ОТ ДНЕС, СВЕТОФАРНАТА УРЕДБА НЕ Е РЕМОНТИРАНА И НЕ ФУНКЦИОНИРА НОРМАЛНО. МОЛЯ, не ставайте смешни с такива отговори и наистина си с вършете работата и направете ремонт на посочения светофар.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Увеселителен парк по време на карантина

Начало
27.05.2020
ID:
219

Имам следното питане: Кой издава разрешение за разполагане на увеселителен парк по време на карантина в централна градска част? Към коя от следните институции още трябва да се подаде сигнал - община, РЗИ, медии и в каква последователност? Хубав ден!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неработещо улично осветление

Начало
26.05.2020
ID:
218

За пореден път подавам сигнал за едно и също нещо, а то е неработещо улично осветление на 2 електрически стълба, които се намират един до друг на улица Генерал Данаил Николаев 3 и 5. Намира се пред новите кооперации на Малинов. Връщате ми, че проблема е отстранен, но явно бъркате улицата!! И двете лампи не светят!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

сгрешени административни адреси по кадастралната карта

Начало
26.05.2020
ID:
217

Наложи се да проверя имота си по кадастралната карта и се възползвах от онлайн приложението.Какво беше очудването ми като въведох адреса си и се оказа, че фирмата ,която е изработила тази карта, е объркала административните адреси на цели две улици.Моля да вземете под внимание това и да реагирате ,за да се коригират грешките .На едната улица са 7 имота,за които плащаме данъци на общината,другата са над поне 20 имота,вярвам има и други сгрешени номерации .Едната улица е Витоша,а другата Победа.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Относно Сигнал 203

Начало
26.05.2020
ID:
216

Пиша Ви по повод сигналите, които съм подала и са със статус Приключени. От написаното от Вас разбирам, че улично осветление няма да бъде поставено, нищо, че има живущи на тези адреси. Извода е, че трябва да си плащане данъците, да почистваме около имотите си и да си стоим на тъмно. Според Вас това редно ли е? Общината няма финанси за 50 метра кабел и 2 лампи?

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Подпорна стена

Начало
26.05.2020
ID:
215

Подпорната стена на Ул.Апостол Войвода кв. Горно Воден не е с необходимата височина ,въпросната стена е дълга около 25-30 м. и дебелина от около 2 м в основата беше построена преди около 20 -25 години ,след дъждовете от последните седмици наблюдавам пропуквания в къщата която се намира в находящия имот над стената който е наша собственост. Моля да се направи експертна оценка и по възможност стената да се дострои с необходимата височина.Благодаря предварително. С уважение Стефан Андреев

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Животни в защитен природен обект

Начало
25.05.2020
ID:
214

Снимките, които съм приложила са от защитен природен обект от 20 многовековни чинари в село Долнослав. Тези животни са там или преминават оттам ежедневно. Местността вече нито е чиста, нито красива, понеже е пълна с животински изпражнения. Надявам се да бъдат предприети мерки по опазването й.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Изкуствена неравност

Начало
24.05.2020
ID:
213

Здравейте! Живея на улица ,,Княз Борис I " 9. Улицата се използва като писта, по цял ден коли и мотористи минават с бясна скорост. През ноща е непоносимо, шума е много силен. Наистина минават със скорост много по-висока от позволета. Моля общината да съдейства с изграждането на изкуствени неравности, ако не за шума то за нашата обща безопасност. Всички сме пешеходци. Благодаря и приятен ден!

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител