В процес 148 Приключени 2632

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Разхвърляни боклуци около контейнерите

Начало
16.05.2022
ID:
1604

Около контейнерите на ул.Иван Вазов в близост до склад " Любекс" положението е ужасно ! Много боклуци около контейнерите-автомобилни гуми, чували с боклук, които стоят от няколко седмици и не се събират от сметосъбиращата фирма.Те си изпразват само контейнерите и нищо извън тях не ги интересува ! Моля да съдействате да бъде почистено !

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Нерегламентирано сметище

Начало
15.05.2022
ID:
1603

Подавам пореден сигнал за това нерегламентирано сметище, което се намира точно срещу къщата ми.Боклука на места излиза и на асфалта и пречи на колите да минават.Миризмите са ужасни.Все повече бездомни кучета се събират заради него.Питам пак -КОЙ ВЕК ЖИВЕЕМ,ЗА ДА СМЕ СВИДЕТЕЛИ НА ТАКИВА ГЛЕДКИ?Намерете си начин да контролирате този проблем!Аз не съм длъжна да подавам всеки ден сигнали!Имаше един период,преди около две години,когато бяха намерили начин как да се справят с този проблем.Нямаше едно боклуче. Като има начин ,защо не го прилагате питам аз?С чистене веднъж на два месеца нищо не става.В тая смрад не се живее....

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасни заграждения на тревни площи

Начало
15.05.2022
ID:
1602

Тревните площи пред този адрес 3-4 на брой, са заградени с много ниски опънати бодливи ръждясали телове. Това е адски опасно за всеки който преминава в близост до тревните площи, защото са на нивото малко над глезена на възрастен човек и трудно се забелязват. Представете си тичащи и играещи деца как биха могли да пострадат от тези опасни телове! Моля да се намесите и да бъдат отстранени преди някой да пострада!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Разхвърляна отрова

Начало
13.05.2022
ID:
1600

Здравейте! Отново има разпръсната отрова в парка на ДАНДЕВИЛ отровата е разпръсната по градинките. Моля да се вземат необходимите мерки ( видеозаписи) ако има камери наоколо и този престъпник да си понесе отговорността за деянието.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Липсващ тротоар, буйна трева вместо пешеходен тротоар

Начало
13.05.2022
ID:
1599

Здравейте, с настоящия сигнал бих искала да уведомя и помоля общината да положи тротоарната настила, която винаги е липсвала на ул. Захария между номер 95 и 97 в квартал долни Воден. През летния сезон тревата в този участъкк избуява и освен, че е некрасиво затруднява пешеходците на ъгъла между ул. Родина и ул. Захария. С оглед на текущата подмяна на тротоарната настилка в близост до този участък, предполагам, че включването му в текущата подмяна няма да бъде трудно изпълнимо за общината. С уважение, Христина Пейккова.

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

Детска площадка

Начало
13.05.2022
ID:
1598

Какво се случва с детската площадка на улица Княз Борис 6. Беше приета и одобрена?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Недостъпна пешеходна зона

Начало
12.05.2022
ID:
1597

Здравейте, разстоянието между кв. Запад и кв. Долни Воден ул."Стоян Джансъзов" няма нормален тротоар. На места където има останки от него е "завзет" от плевели, къпинаци,саморасли дръвчета. Участъка е интензивен с пешеходци, които се движат по пътното платно, по което пък фучат МПС със 100 км/ч. Нормален тротоар скоро може би няма да има, но поне да се изчисти този буренак, за да се ходи където е възможно спокойно, а не да се спъваме в тръни, в който пълзят всякакви влечуги и да се предвижваме по шосето.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Опасност от падане на пътен знак

Начало
12.05.2022
ID:
1596

Пътен знак "стоп" на посоченото кръстовище от страната на тротара на у-ще "св. княз Борис I" от няколко седмици е с нарушена стабилност в основата си и стои наклонен, като не е сигурно кога и върху кого/какво може да падне и предизвика инцидент.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Детска площадка

Начало
11.05.2022
ID:
1595

Здравейте! На посочената детска площадка има едно съоражения ( ще приложа снимки ) което трябва да се погледне преди да му изпадат болтовете и да се пребие някое дете. Също така няма да е лошо да се сложи табела гласяща, че всеки които замърсява във и около детската площадка ще бъде санкциониран. Че напоследък виждам доста невъзпитани родители които си хвърлят фасовете и си оставят боклуците навсякъде. Бъдете пример, че има контрол за да може града в който живеем да стане по хубаво място. Ще съм безкрайно благодарна ако вземете необходимо мерки. П.п За съжаление не мога да приложа снимката на съоръжението, не ми позволява. То е от типа за люшкане има изрисуван пожарникар с маркуч пръскащ вода отстрани.????

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Безхаберие и липса на отговорност

Начало
11.05.2022
ID:
1594

Изхвърлени боклуци,бездомни кучета ровещи гробовете, коне пасящи и тъпчещи всичко, цигани заселили се буквално на гробищния парк.Кал,мърсотия,безхаберие.Липса на какъвто и да било контрол. Това е покъртително и жалко!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител