В процес 186 Приключени 2716

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Жалба

Начало
19.09.2023
ID:
2836

Моля за съдействие относно неподдържани дървета и храсти в съседен на моят имот двор. Съгласно Чл.52 от закона за собствеността, дърветата и храстите не отговарят на законоустановените разстояния от границата на имота ми. Не се поддържат от собственика и листата които падат се събират в улука ,което от своя страна води до запушването им. Вследствие на което, дъждовната вода не може да се оттече и протича в горния етаж на къщата. На лице има теч ,които се разпространява все повече и руши покривната конструкция. Има храсти на самата граница , които не се подрязват и влизат в имота ми. Има череша и смокиня , които също не отговарят на законовата разпоредба.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

ЗАСТРАШАВАЩО ДЪРВО!

Начало
12.09.2023
ID:
2817

В гробищен парк, намиращ се на ул. ,,Миньор" в гробно поле IV, до гробно място 10/9 е израсло огромно дърво от 1987 година. Дървото е повдигнало гробни пластове и вече е наклонено. Застрашава с огромните си размери всички гробове около него. След подадено заявление в общината на 27.09.2018 година до тогавашния кмет г-н Караиванов, получавам писмен отговор, в който от общината заявяват, че е направен оглед на мястото и дървото ще бъде отстранено. 5 години по-късно обещанието не е спазено, работата е неизпълнена, а опасността от наклоненото дърво - все по-голяма! Прилагам и снимки на писмото и отговора. Моля за незабавното реагиране от страна на общината!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Тротоара

Начало
08.09.2023
ID:
2811

При заведение "какао бар" ,оставеното разстояние между двата реда маси за пешеходна пътека е недостатъчно за нормално разминаване на двама човека. А да не говорим за майки с детски колички. Моля обърнете внимание!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

благодарност

Начало
07.09.2023
ID:
2805

Изказвам благодарност на "Паркинги и гаражи" за бързото съдействие на подаденият от мен сигнал,за паркиран автомобил на служебно парко място.Дойдоха веднага,свършиха си работата.Благодаря на целият екип.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

ОПАСНА СКАЛА

Начало
07.09.2023
ID:
2804

МОЛЯ ДА ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ВИСЯЩА СКАЛА ОКОЛО 4-5 ТОНА. НАМИРАЩА СЕ НА 3 МЕТРА ВИСОЧИНА И НА НЯКОЛКО МЕТРА ОТ РАЗКЛОНА ПО ПОСОКА ЗА АСЕНОВАТА КРЕПОСТ. ВСЕКИ ДЕН ПОД НЕЯ МИНАВАТ СТОТИЦИ КОЛИ, КОЛИЧКИ С МАЛКИ ДЕЦА, ГРУПИ ОТ ТУРИСТИ И ДРУГИ. СКАЛАТА СЕ ДЪРЖИ "НА КОСЪМ" И ПРИ НАЙ-СЛАБ ТРУС ИЛИ СИЛЕН ДЪЖД МОЖЕ ДА СЕ СРУТИ И ДА ЗАТИСНЕ ХОРА. ПОДАЛ СЪМ УСТНИ СИГНАЛИ ДО ОБЩИНА МАСЕНОВГРАД , ПРИ КОЕТО ЕДИН ПЪТ СЪМ ЗАВЕЛ СПЕЦИАЛИСТ ОТ ОБЩИНАТА НА МЯСТО. И СЪМ В ГОТОВНОСТ ПАК ДА ГО НАПРАВЯ. С УВАЖЕНИЕ : ДАМЯН ГЛУХОВСКИ

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Опасна изоставена площ

Начало
06.09.2023
ID:
2802

Моля за спешно почистване на високите треви, дървета, трева и храсти. Мястото от години е занемарени и вече е сериозна предпоставка за опасни инциденти. Развъдник на змии, богомолци, стоножки, плъхове, скривалище на бездомни кучета и други животни, които сме засичали. Има реална опасност да ухапят, ожилят и ранят случайно преминаващите хора и деца, които са почти целогодишно в непосредствена близост в училището и спортната площадка, а и живущите в района около мястото. Животните приминават оградата и нахлуват в дворовете на кооперациите и къщите. Моля за незабавна реакция, на 15ти септември стартират учебните занимания!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Чистене на реката

Начало
05.09.2023
ID:
2798

Здравейте, През цялото лято коритото на река Чая е непочистено от боклуци, дървета, храсти и всякаква друга растителност. Моля, обърнете спешно внимание за да се предотвратят по-големи бедствия подобни на тези, които се случват в момента на Черноморието ни!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Сигнал 2661

Начало
05.09.2023
ID:
2797

По сигнал 2661 получих съобщение,че проблема е отстранен. За сложените улични лампи съм съгласна. По отношение на стърчащите арматури по бетоновите стени нищо не е направено. Мисля,че проблема е частично отстранен. Моля, отговорните лица да си свършат докрай работата. Около блоковете играят нашите деца и тези арматури може да са причина за лоши инциденти.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Изоставени котета

Начало
02.09.2023
ID:
2795

Днес,малко след 19 ч. кола с регистрационен номер РВ 7095 ВХ, тъмносиня на цвят, остави кашон с две котета вътре, до контейнерите до задния вход на ДГ " Бако Динчо". Уведомила съм и полицията, но моля, да вземете и Вие мерки за глобяване на шофьора, който беше придружен и от една жена.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Куче без намордник

Начало
01.09.2023
ID:
2794

Собственик на куче порода Дого Аржентино го разхожда без намордник,живущ на ул. Градешница N31

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител