В процес 93 Приключени 2823

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Нападащи кучета

Начало
15.05.2024
ID:
3383

В село Тополово, на площада и в близост до училището има безстопанствени кучета, които нападат хората. Не можем спокойно да излезем до магазина дори, пък какво да говорим да излезем с децата си до детската площадка. Кметицата каза, че няма какво да направи, сиреч няма отношение. Всеки ден чуваме за хора, които се оплакват от нападение от страна на кучетата. Този проблем не е ден-два. Какво трябва да се случи, за да се вземат адекватни мерки и тези кучета да не са тук?! Моля за адекватни мерки!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Не работи бутона на пешеходния светофар

Начало
15.05.2024
ID:
3382

Бутона на пешеходния светофар не функционира. На мястото ежедневно пресичат ученици.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Копчето на светофара все още не работи

Начало
14.05.2024
ID:
3381

От 10-на дни копчето на светофара не работи,обърнете внимание,от там минават много деца!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Окосяване и дезакаризация

Начало
12.05.2024
ID:
3379

Отговорът на предишният ни въпрос го знаем много добре, знаем на коя дата уж се е окосявало и е правена дезакаризация в района кв. Изток! Тук въпросът е друг, това е правено само в отделни части на квартала, по главните и видни улици, по детските площадки ! Сигнализираме ви, за да си изпращате наблюдател, за да следи за качественото изпълнение на задачите! Ние от бл. 2 ви сигнализираме, че тук, около и до този блок , не е окосявано и пръскано тази година! Същото е състоянието и около близките 4-5 блока! Работата се върши "през пръсти". Сами трябва да се грижим за това, за да защитим децата си и нас самите! В предни години това се правеше поне веднъж, а в още по-минали години всеки месец!!!!!!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Отново изхвърлени

Начало
12.05.2024
ID:
3378

Здравейте! Около Язовира за последните седмица има изхвърлени над девет кученца ( най вероятно от близките села). Желая да бъдат включени в програмата за овладяване на популацията на безстопанствените животни в Община Асеновград. Проблема в града и селата нараства. Моля за адекватни мерки!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

НЕЗАКОННО СТРОИТЕЛСТВО

Начало
11.05.2024
ID:
3377

До кмета на община Асеновград. Моля да бъде обърнато внимание за спешна проверка на място във връзка със незаконно строителство на ул.Крива 34 гр.Асеновград .Собственици на имота Васил и Живка. По въпроса са подавани и други сигнали от други съседи и имат заповед за бутане на строежа ,но без резултат и последващи действия от компетентните органи . Още колко години трябва да чакаме ? Собствениците поставиха покривна конструкция от ламарина , която излиза от рамките на тяхния имот и заема част от ул.Крива . И в момента имат намерения да я заградят с ограда , което намалява още повече от ширината на пътя и ния трябва да летим ли ? Нали имат заповед за бутане защо продължават да си правят каквото си искат ? МОЛЯ ЗА СПЕШНА ПРОВЕРКА

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

пропална път

Начало
11.05.2024
ID:
3376

Здравейте пиша Ви за трети път за тоя пропаднал път, един път е отремонтирана некачествено по време на избори сега никой не се отзовава на място, след като е пропаднал пак. След всеки дъжд пропада повече не мога да си изкарвам колата от гаража за да ходя на работа, винаги се правят работи на половина и затова са потърпевши гражданите, а общината се хвали за напревена улица. БРАВО!

Статус:  В процес

Липсва мантинела

Начало
09.05.2024
ID:
3375

Здравейте, от доста време липсват две пана от мантинелата на моста на пазара ( посока от Автогарата към църквата Св. Атанас). Мястото е директно до стълбите, водещи към големия парк, и очевидно умишлено мантинелата там е била премахната, за да може граждани да пресичат неправомерно. Мостът е достатъчно тесен и видимостта за шофьорите доста ограничена- така пресичащи граждани са заплаха за себе си и околните. Ще е добре да се ремонтира, за да не се стигне до жертви. Благодаря.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Подрязване на храсти и тревни площи и пръскане срещу кърлежи.

Начало
09.05.2024
ID:
3374

Искам да подам сигнал за не окосени треви и храсти, които пречат на видимостта на водачите. На завоите има много малка видимост и опасно. И заедно с това в тях има опасност от кърлежи , която не е желателно, защото има майки с колички и малки деца. Ще се радвам ако се вземат мерки.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Паркиране на тротоар до разпределителни кутии овергаз

Начало
08.05.2024
ID:
3372

От известно време тротоарът между вх А и вх Б се изпозлва за паркинг от собственик на автомобил с рег.номер РВ 8555 НВ. Проблемът е, освен,че общинския тротоар не може да използва попредназначение и плочките се разбиват от гореописяният автомобил, той бива паркиран точно до разпределитените кутии на Овергаз. При изтичане на газ може да стане изключително голям проблем и да бъдат застрашени живущите и преминаващите граждани. Моля да вземете навременни мерки за предотвратяване на този риск.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител