В процес 72 Приключени 2381

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Без вода втори ден

Начало
22.10.2021
ID:
1215

Вече втори ден няма вода в село Патриарх Евтимово. Как да спазваме препоръките за хигиена като дори ръцете не можем да си измием втори ден? Това се случва през седмица две. Някой да направи контрол на съоръжението и ако трябва да се подмени.

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

незаконно поставяне на скоби за паркиране

Начало
21.10.2021
ID:
1213

Продължава поставянето на незаконни скоби за паркиране. След двукратно подаване на сигнали ,към общината няма никакъв ефект и даже броя на скобите се увеличава. Явно всеки може да си слага скоби ,където си пожелае без да плаща и без да има санкции.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Запушени отводнителни канали

Начало
21.10.2021
ID:
1212

Запушени отводнителни канали на улица Речна намиращи се на паркинга между читалище Родолюбие и реката преди известно време ремонтираха единият и го изчистиха другите ги оставиха задръстени

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

С. ЛЕНОВО

Начало
19.10.2021
ID:
1211

При влизане в селото първата пресечка в дясно,до параклис се намират четири контейнера, които вече в продължение на три дни са под всякаква критика. Имам снимков материал, но не ми е резрешен да ги кача от сайта ви. ПТова не е първият път, в който са такива. Направете нещо!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасна улична дупка на ул."Княгиня Евдокия" срещу номер 9.

Начало
18.10.2021
ID:
1206

След едносемични валежи на ул."Княгиян Евдокия" срещу номер 9 се появи огромна дупка, която е опасна за преминаващите коли.

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Неработещо улично осветление

Начало
17.10.2021
ID:
1205

Здравейте. От няколко дни, част от улица "Тракия" е с неработещо улично осветление. Участъкът е в пълна тъмнина и трудно проходим вечерно време. Моля, проблемът да бъде решен. Благодаря.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Пътя Първомай- Асеновград

Начало
16.10.2021
ID:
1204

Здравейте ,г-н кмете! Крайно време е да обърнете внимание на пътя Асеновград - Първомай ! ПРЕВЪРНА СЕ В ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСЕН ! Вече претърпях пътен инцидент с колата в която се возеха и двете ми деца ! Не съм единствена , имам много познати на които им отнасят страничните огледала ! Можете да си представите и колко непознати такива има ! Налага се да се вземат изключително бързи мерки по ПРОБЛЕМА ! ПРЕДИ ДА СЕ СТИГНЕ ДО ПО ТЕЖКИ КАТАСТРОФИ !

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Общинско безхаберие

Начало
15.10.2021
ID:
1203

Това е 3-та жалба за едно и също нещо!!!! Предишните сигнали са с номер 677 и 760. Безхаберието на Общината рано или късно ще доведе до трагичен инцидент. Днес,15.10.2021г. на същото място,което аз Ви посочвах в предишните жалби,преди обед,товарен автомобил смаза лек автомобил и само чудо спаси пътниците в него! Малко по-надолу,срещу склада за дърва на ф-ма Дечев ,също преди 4 месеца ,изрязахте асфалта и не е възстановен и пропадането на пътя вече е много голямо! Дупката,която се образува,създава предпоставки за инциденти. Автомобилите,заобикаляйки препятствието,навлизат в насрещното и нарушават свободното ползване на входа към моят имот!Цялата отсечка от моста до Полигруп,посока болницата,е за ОСНОВЕН РЕМОНТ! Знам,че предстоящите избори са много по-важни за Вас,но МОЛЯ обърнете вниман

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Мизерия Резил

Начало
14.10.2021
ID:
1202

Кал мизерия мръсотия боклуци,това ли е чисто новият квартал на Асеновград,камионът за събиране на отпадъци идва до обръщалото за рейсовете на кв.Изток и за това че пътищата на новият кватртал са,като пътищата в Африка подминават и не влизат да изчистат контейнерите,много жалко за този красив град,общината има пари за ремонт на общински згради но няма пари да чакълира една улица,който минават стотици хора ежедневно.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасни дървета

Начало
14.10.2021
ID:
1201

Опасни наклонено дърво и друго от което падът изгнили клони.Намиращи се пред оу Христо Ботев.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител