В процес 80 Приключени 1953

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Светофар за поправка

Начало
05.03.2021
ID:
689

Светофарът до магазин за пижами Areal на бул. България (последния в града по пътя за Пловдив = първия на влизане от там) не работи както би трябвало. Пешеходецът не свети в зелено - или свети в червено, или не свети изобщо. Мисля, че трябва да се обърне внимание и на това, че 10 секунди, в които би трябвало да свети зелено, са изключително малко и крайно недостатъчни да се премине пътното платно - стигат само за половината платно и то при условие, че човек е норнално подвижен. Много хора пресичат там заради спирката на автобусите за Пловдив и мисля, че е редно да се обърне внимание. Благодаря предварително.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неосветен участък на ул. Хан Аспарух

Начало
05.03.2021
ID:
688

На ул. Хан Аспарух от номер 11 в посока супермаркет БББ е изключително тъмна улицата. Причината е, че на един от стълбовете липсва улична лампа, а следващия стълб е на кръстовището и лампата е насочена да осввтява кръстовището. В тази тъмна част на улицата има входове на кооперацията, както и входове на къщи от другата страна на улицата. Въобще не е безопасно за деца в тази тъмнина, а също така има много паркирани коли на улицата и това, че е тъмна е предпоставка за грабежи.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Липсващ капак на шахта

Начало
05.03.2021
ID:
687

Липсва(явно е откраднат) капак на шахта на улица Оборище 101

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Лошо почистване на парковете

Начало
05.03.2021
ID:
686

Заетите с почистване лица предимно си говорят по телефона или помежду си. Не се събират изобщо хвърлени на земята сламки, фасове и бъркалки, не само по пътеките, но и в зелените площи е пълно с тях, остават дори след "почистването". Жена от почистващите се изпуска в градинката. Снимките, които имам, са с по-висока резолюция от допустимото и не могат да се качат тук.

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Табели на детските площадки

Начало
05.03.2021
ID:
685

Основният боклук, който се генерира на детските площадки, са фасове от цигари. Въпреки че е забранено пушенето там, съгласно ЗЗдр. Предлагам поставяне на изрични табели в този смисъл, за да се случва по-малко.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Защо да не напривим на канала байк парк за колела като на Пловдив

Начало
03.03.2021
ID:
683

Защо да не напривим байк парк в град Асеновград на гребната-(канала) Като на Пловдив байк парка същия ще е много добре за децата

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Улично осветление

Начало
02.03.2021
ID:
682

За ТРЕТИ път от януари месец ви подавам сигнал,че улицата е неосветена,но няма нито отговор ,нито резултат!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Незаконно сметище до манастир, Света Петка Мулдавска"

Начало
01.03.2021
ID:
680

Добър ден! На 28.02. 2021 посетих с приятелка манастира над село Мулдава "Света Петка Мулдавска". След като разгледахме манастира, се наложи да ползваме постройката определена за тоалетна, която се намира на около 50 м в права линия от входа на манастира. Натъкнахме се на ужасяваща гледка- море от боклуци навътре в гората. Моля вземете мерки! С радост бих взела участие в почистването ако се създаде гражданска инициатива.В предвид инициативата да се направи стая за обучение на деца, в помещението където се е крил Левски, би било непростимо децата да се натъкнат на гледката, на която ние с приятелката ми станахме неволни свидетелки. Надявам се, че сигналът ми ще бъде разгледан отговорно, а и смятам че има достатъчно съвестни граждани, които биха помогнали в почистването на района!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Почистване за не регламентирани сметища в с.Тополово община Асеновград

Начало
28.02.2021
ID:
679

в с.Тополово , община Асеновград има не регламентирани сметища .Сметищата се намират в деретата на селото , като в най – покъртително състояние е дерето в района на Лещето, голямо Тополово . От години всички кметове на с.Тополово знаят за проблема, но никой до момента не е взел мерки .Има тотална липса на контрол за отпадъците в с.Тополово . Ако кмета си е на място и си върши работата …. въпроса може да се реши , не е толкова сложно .Може да се почистят деретата - сметищата , може да се поставят огради по пътя , може да се залесят с допълнителни дървета , за да се ограничи достъпа на превозните средства , който карат боклуците и др…… Трябва контрол на строителните и битови отпадъци , както и парични санкции за всички нарушители.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

не регламентирани сметища в с.Тополово община Асеновград

Начало
28.02.2021
ID:
678

Искам да подам сигнал за не регламентирани сметища в с.Тополово община Асеновград. Сметищата се намират в деретата на селото , като в най – покъртително състояние е дерето в района на Лещето, голямо Тополово . И в двете дерета има реки , има пътеки , минават животни за паша . Екосистемата е брутално унищожена , има смрад , строителни отпадъци , гуми , стъкла , боклуци от цялото село. Гледката е отвратителна . Проблема е много сериозен , всички строителни отпадъци и ненужни вещи се изхвърлят в дерето , организира се превоз до дерето , боклуците се изсипват на черния път и за да се прикрие деянието , трактори избутват боклуците към стръмния склон . По пътя се виждат следите от тракторите , пътя е замаскирано - чист , но само поглед към склона и гледката става покъртителна и гнусн

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител