В процес 93 Приключени 2823

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

жалба

Начало
20.06.2022
ID:
1677

След последните обилни валежи част от настилката на улицата беше отнесена, която настилка е от инертни материали все още. Към момента улицата е почти непроходима с лек автомобил, което възпрепядства достигането до дома ни. Моля да вземете мерки в спешен порядък.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

жалба

Начало
20.06.2022
ID:
1676

Моля, да вземете спешни мерки, относно сутрешната молитва, излъчвана от джамията, която е в 5,05 часа, както и вечерната, която е в 23,00 часа. Тъй като и двете са в часовата зона, определена от закона, когато силния шум се тълкува, като нарушаване на обществения ред. В противен случай ще отнеса въпроса към компетентната съдебна институция.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Съседа ни отглежда кози в двора си

Начало
20.06.2022
ID:
1674

Съседа ни Георги Дамянов, отглежда противозаконно 2 кози в двора си. На адрес гр. Асеновград ул.Захари Зограф 11. Миризмата която се носи от тях е покъртителна. Пълно е с бълхи и кърлежи, от които не можем да се изчистим всички съседни къщи. На улицата играят малки Деца, които са нахапани Всекидневно от бълхите! Моля обърнете внимание на проблема!!! ,

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Тревясали Паркове

Начало
19.06.2022
ID:
1673

Може ли да задам въпрос ? Кога ще бъдат окосени зелените площи и детските площадки около центъра и пожарната

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Депо за отпадъци

Начало
17.06.2022
ID:
1671

Предложението ми е продиктувано от факта, че все още недостатъчен брой хора знаят за услугата на регионалното депо за отпадъци, а именно, че от месец април 2020 година, всеки гражданин, може да изхвърля БЕЗПЛАТНО строителен и друг обемен отпадък, в рамките на 100кг. на ден. Това включва дивани, фотьойли и друга покъщнина, които все повече се оказват проблем и се стоварват до сметопочистващите съдове в града. Масово, хората не са запознати, къде се намира дори тази площадка и какъв е нейният адрес. По този повод, имам предложение, да се направи масирана информационна кампания със стикери, флаери, бадж значки. Всичко, което по модерен и интересен начин би привлякло вниманието на асеновградчани. Депото има необходимост от добра реклама, за да се спре това изнасяне на неподходящи отпадъци.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Непочистени отпадъци

Начало
17.06.2022
ID:
1670

Здравейте. Отново неприятна и болна тема - невдигнати отпадъци. Считам, че заради немарливо поведение от страна на недобросъвестни граждани и сметопочистващата фирма, е недопустимо всички жители на улицата, да живеем сред подобна мръсотия. Прилагам снимков материал - изображение 1 (пълен, невдигнат контейнер). Изображение 2 (състояние непосредствено след почистване). Изображение 3 (същият контейнер и улица преди две години). Моля, сметопочистващата фирма да вдигне, измете и почисти всички видове боклуци около контейнера. Преди две години тази отсечка изглеждаше чудесно. Нека не си затваряме очите пред проблемите и да ги решаваме своевременно. Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неокосена трева

Начало
17.06.2022
ID:
1669

След поредния подаден сигнал , се окоси само една пътечка , колкото да се отчете дейност, нищо че кърлежите и змиите продължават да си обитават 70-80 см треви !В близост е детска градина и спортна зала ! Липсва всякакъв контрол

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Градска среда

Начало
17.06.2022
ID:
1668

Моля за отговор на поставените въпроси! 1. С чие съгласие се появи тази "небивала красота", снижаваща стойността на обекта зад нея. 2.Кой е отговорен за визуалната естетика на градската ни среда? 3. Колко грозота можем да понесем още около нас? Визирам повсеместната мръсотия, разруха, безотговорност и липса на всякакъв контрол?

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Щети по автомобилите

Начало
15.06.2022
ID:
1667

Здравейте бих искал да подам сигнал за наскоро дошъл в квартала съсед който драска автомобилите които спират до къщата в която живее той, а улицата на която е къщата му е общинска собственост. Това е недопустимо да драскаш колите на хората, защото някой е спрял до къщата ти. преди една година дори бях предупреден да не спирам пред къщата му и след което колата ми беше надраскана не един а два пъти.Моля ви вземете мерки за да не се стига до саморазправа. Хубав ден

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Ремонт на Спортната зала

Начало
14.06.2022
ID:
1666

Общината дължи на децата на града, които тренират в нечовешки условия и мизерия в така наречената Спортна зала, обещания ремонт на въпросната зала, за който се пое ангажимент... Децата от баскетболната школа, от школата по борба, от школата по кану- каяк, които тренират там на закрито през зимните месеци, а мисля, че и тенис тренират през зимата също там, очакват обещания ремонт. Аз като родител на дете, което вече втора година тренира баскетбол в тази мизерия, не знам как да отговора на мечтите на децата, които искат да тренират в зали, достойни за века, в който се намираме... Въпросът ми е кога ще започне обещаният ремонт на Спортната зала в града?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител