В процес 194 Приключени 2653

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Опасни безстопанствени кучета

Начало
29.07.2022
ID:
1778

Множество безстопанствени и опасни за жителите глутници кучета, които неведнъж нападат безпричинно минувачите. Моля да се вземат мерки .

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Шум

Начало
29.07.2022
ID:
1777

Преминаването по ул.Ст. Джансъзов на определени МПС става с изключителна висока скорост с форсиране и неспазване на пътните знаци, особенно осезаемо в късните часове между 21 -1ч ,вдигайки неописуем шум и създавайки предпоставки за ПТП .Моля да се изградят съоръжения не позволяващи движение с по висока скорост от разрешената в градска среда. Всеки петък и събота от заведение над кв Запад (предполагам аквачарк Витус) се чува силна музика до 1-2ч . Гореизброените нарушават обществения ред и влошават качеството на живот в квартала ,моля да се вземат необходимите мерки. Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Шахта

Начало
29.07.2022
ID:
1776

Здравейте! От години ни тормози шахтата на ул Тодор Каблешков 1, през която минават много коли и събужда много хора, тъй като е отворена. Тъй като има голям блок и магазини, мястото е натоварено и системно минават коли. В годините съм виждала два или три пъти да идват служители и да заваряват шахтата, но много скоро след това тя се отварява. Много моля нещо да се направи по въпроса с тази шахта, тъй като пречи на всички ни. Нека се направи веднъж за винаги както трябва. Благодаря.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Липса на пътна настилка и улично осветление

Начало
28.07.2022
ID:
1775

Добър ден, Всеки ден на много хора им се налага да минават по този път. Снимките констатират липсата на пътна настилка и улично осветление пред блоковете 7А и 7Б на улица Гонда Вода (Ж.К Изток). До момента няма предприети действия. Очаквам отговор с конкретни дати и предприети действия по нашия проблем. Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Отворена шахта

Начало
28.07.2022
ID:
1774

Здравейте, ще съм кратък. В квартал Запад срещу заведение Елит има разбира шахта. Не веднъж стават бели и всяка следваща по опасна. Моля да вземете отношение после да не навеждаме глави що така стана що онака.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Обрасла улична лампа

Начало
27.07.2022
ID:
1773

Уличната лампа на ъгъла на Атанас Мишев и Стою Шишков се закрива от близкото дърво и вечер почти няма ефект от лампата.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Градоустройство

Начало
27.07.2022
ID:
1772

Здравейте, моята препоръка се състои в това да не се строи поредния жилищен блок (който най-вероятно ще е полупразен и със сигурност няма да разполага с гаражи и паркоместа за бъдещите живущи) на мястото на супермаркет Полибит, защото значително ще загрози градоустройство и в допълнение трафикът в центъра на града ще бъде излишно натоварен. Не може в центъра на града да е наблъскано с блокове, а преминаването както на пешеходци, така и на автомобили да бъде кошмарно преживяване. Когато се купува земя трябва да се мисли какво ще се строи на нея и дали изобщо трябва да се строи нещо, защото естетиката на града е важен фактор за благоденствието и живота на гражданите.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

РАЗРУШЕН ПЪТ

Начало
27.07.2022
ID:
1771

След подаден сигнал на електронната поща на общината и съответно не получена никаква обратна връзка, подавам сигнал и тук. Блоковото пространства на улиците Иван Асен 65,67,69,71,73 е в ужасно състояние. Пътната настилка е напълно унищожена, пробита и т.н. Навсякъде има камъни и дупки. За нас, живущите в района всеки ден е истинско предизвикателство да приберем колите си в гаражите, за които ежемесечно плащаме наем към Общината. Децата ни нямат възможност да играят в задблоковото пространство, защото ежедневно някое дете е с травма от падане. Прилагам снимки, заповядайте и на място да се убедите. Има огромна нужда от асфалтиране.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Непочистен район на ЖП гара

Начало
26.07.2022
ID:
1770

Районът на ЖП Гара Асеновград е заприличал на джунгла зад складираните там траверси и линии. Скоро дори заснехме и движещо се малко змийче на линиите. Обърнете сериозно внимание на началника на гарата да си почистят района от избуялата растителност /храсти, треви до кръста и саморасли дървета , вече доста високи/, защото е опасно за преминаващите и живеещите в квартала зад гарата хора. Не мисля, че гарата на най-големия неокръжен град в България трябва да изглежда по този отвратителен начин !

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Агресивно куче в кв. Запад

Начало
26.07.2022
ID:
1769

В кв. Запад се разхожда жълто-кафяв питбул, който ни нападна снощи с детето ми докато разхождахме домашния си любимец. Не мога да си представя какво щеше да се случи, ако не се бяха намесили група тийнейджъри. Надявам се общината да предприеме нещо за тези агресивни кучета! Не бива да се стига до фаталности, за да има реакция от съответните органи на реда.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител