В процес 72 Приключени 2381

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Запушени отводнителни канали

Начало
30.11.2021
ID:
1298

Здравейте искам да попитам колко време е необходимо на община Асеновград да изчисти три канала подал съм сигнал номер 12 12 на 25.10 2021 на който ми беше отговорено че ще бъдат ремонтирани и отпушени каналите . И ако общината и е невъзможно да го направи дали може да спрем движението и да отпушим проклетите канали. Какъв е редът

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Паднала врата, която е част от конструкцията на спирката на ул. Съединение /спирката до пица Раш/

Начало
30.11.2021
ID:
1297

Паднала врата, която е част от конструкцията на спирката на ул. Съединение /спирката до пица Раш/. Най-вероятно е паднала от вятъра.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Улично осветление

Начало
29.11.2021
ID:
1295

На ул. ,, Родолюбие" 38 и 40 уличното осветление не работи нормално / прекъсва-светват, след което гаснат лампите/ и това е вече повече от месец.

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Нарушение с градската среда

Начало
28.11.2021
ID:
1294

Здравейте искам да попитам как е възможно градинката зад ловно рибарско дружество хората ползват за гараж а сега взеха да си слагат сами колчета и да присвояват незаконно парко места. Пълно безумие има коли които не се движат не се махат и не се глобяват но сами да си присвояват парко места слагайки си ограничители колчета без разрешение е престъпление. Вече и градинката и тротоара е невъзможно да се минава и там си набиват колчета присвояваики си назаконо места за колите. Надявам се управата съвместно с паркинги и гаражи да извърши проверка и да санкционира нарушителите

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Обявихте сигнал 1262 за приключен, но лампите на кръстовището не светят.

Начало
26.11.2021
ID:
1293

Две от трите лампи над пешеходните пътеки не светят.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасна пешеходна пътека

Начало
26.11.2021
ID:
1292

Отправям молба и призив да се вземат навременни мерки за обезопасяване на пешеходната пътека на кръстовището на ул. "княз Борис I" с ул. "Градешница" и ул. "Първомайска"! Ежедневно се шофира с много висока скорост, ежедневно там пресичат стотици деца и възрастни хора, майки с колички и многократно ставам свидетел на ситуации, в които "на косъм" се разминават инциденти, някои от които могат да завършат и трагично (лично аз преди броени дни се разминах от подобна ситуация на косъм). МОЛЯ, вземете навременни мерки, особено сега, когато кръстовището е разкопано и има ремонтни дейности и е особено подходящо да се изгради "легнал полицай". Нека повод за тези мерки не стане отнет човешки живот, а това да бъде този и други подобни сигнали от жителите на Асеновград!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Улично осветление

Начало
25.11.2021
ID:
1291

Лед осветлението пред блоковете на КЦМ, Карабитна фабрика блока на Явор и блока на Съвета нямат ток вече повече от две седмици.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Отпадъци

Начало
25.11.2021
ID:
1290

В един бързо разрастващ се квартал "Баделема"2 има само един контейнер за смет ,който е с счупени колела и почти винаги пълен.Поради лошата инфраструктура може би и КМД минават по- рядко.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Пътен участък Асеновград - Тополово

Начало
24.11.2021
ID:
1288

Във връзка с провежданите ремонтни дейности на пътя Асеновград - Тополово, моля да бъде взето под внимание, че поставените тротоарни бордюри са много над допустимите норми, което е предпоставка за ПТП. Като доказателство предоставям последния случай на подобно ПТП, където именно бордюрът е отговорен за спукването на гумите на превозното средство :https://m.24chasa.bg/novini/article/10431205. Неясно е още колко време ще продължават довършителните дейности, като платното буквално се извисява с над 20 см във въздуха, без възможност за отбиване, нито в лявата, нито в дясната лента. Няма поставени и достатъчно ограничителни знаци и повечето водачи шофират с несъобразена скорост, което е допълнителна предпоставка за ПТП. Моля да уведомите контролни органи за съдействие до края на ремонта.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 2 потребителя

Ковид статистика

Начало
24.11.2021
ID:
1287

Здравейте! Къде се качва като информация заболеваемостта в Община Асеновград? Тъй като връщането на децата в училище без тестове е пряко свързана с броя заболели за последните 14 дни, ни е нужна прозрачност в тази посока. Не питам за сводките на ПР на общината, а за организиран, официален регистър в който по дни може да се проследи броя на заболелите. Моля и за информация кой поддържа статистиката от името на общината, за да знаем към кого да се обръщаме с въпроси. Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител