В процес 79 Приключени 2382

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Пътят между гр. Асеновград и с.Козаново с много по-големи дупки

Начало
05.11.2021
ID:
1241

Пътят между гр. Асеновград и с. Козаново е идеалното място, където можете да повишите жизнените си показатели като кръвно налягне, кръвна захар и адреналин от безобразното му състояние. Всеки ден минавам по него по два пъти и е същинска руска рулетка да не уцеля някоя яма или дупка, където да си счупя колата. Разбрете, че когато вали и през тъмната част от денонощието е гарантирано да се случо инцидент и да има материални щети и жертви. Не ми е ясно какъв е проблема да се оправи като се намира съвсем близо до гр. Асеновград и има много пътуващи ежедневно по него? Толкова години по 500 метра да бяха слагали АПИ до сега щеше да е като нов. Къде е табелата за ремонта, която беше забита в началото на въпросната отсечка? Моля, да вземете мерки по този върос. Ще изпратя сигнал и на АПИ.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Излезли от употреба МПС

Начало
05.11.2021
ID:
1240

Здравейте, подавам пореден сигнал за МПС-та, който са излезли от употреба, без застраховка, преглед и данък, във видимо изоставено състояние. Автомобилите са Опел Вектра, до нея Мерцедес С клас, Опел Фронтера. Тези автомобили стоят от години на паркинга пред блок Асенова крепост, на ул.Книжна фабрика 15. Живущите в блока молим да вземете мерки за отстраняване на опасните, излезли от употреба МПС-та. и спазите наредбата на общината за излезли от употреба МПС. Предварително благодарим.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Не извозване на отпадъка за рециклиране

Начало
04.11.2021
ID:
1239

В ЖК "Баделема" до блок 11 от близо два месеца стоят препълнени контейнерите с отпадъците за рециклиране - хартия, пластмаса, метал и стъкло. Във време на недостиг на суровини е престъпление подобно несериозно отношение към разделното събиране на боклука и извозването му навреме.

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Във връзка със сигнал 1028

Начало
04.11.2021
ID:
1237

На 30.07.2021г. ви подадох сигнал за път,който ще пропадне.Какво направихте вие-НИЩО! Сигналът е все още в "процес на обработка", а пътя вече пропадна. Изобщо някой работи ли в тази община? Този път сигнала ще се изпрати препорачително и на кмета!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Безстопанствено агресивно куче жк Изток бл.11

Начало
04.11.2021
ID:
1236

ОТНОВО Моля за спешна намеса от общината!Кучето напада, оголва зъби и нахапа вече няколко човека! Нападна ме с двумесечната ми дъщеря в ръце, невъзможно е да мина с количката покрай него сама, живеем в тормоз сума хора, въпреки че подаваме сигнали многократно! Кучето е маркирано, но поради грешна преценка на общинските органи е върнато отново, вместо да се настани в приют! От тук се извежда виновното неизпълнение на нормативно установеното задължение на общината чрез нейните служители да осигурява безпрепятствено движение на хора по улиците , незаплашвани от агресивти бездомни кучета!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неработещо осветление на улица Лозница

Начало
31.10.2021
ID:
1233

Здравейте, Към момента на улица Лозница почти цялото улично осветление е неработещо. Има ли постъпили сигнали за това и какви стъпки са предприети в тази посока? Благодаря предварително!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

с.Мостово

Начало
29.10.2021
ID:
1232

В тежката ситуация предвид covid 19 мисля, че не трябва да подминаваме тези големи жестове от още по големи Българи . Става въпрос за анонимен подарък поднесен към с. Мостово селото се намира в центъра на най големият енергиен триъгълник Кръстова гора/ Караджов камък/ Белинташ.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Пешеходна пътека на високорисков пътен участък

Начало
28.10.2021
ID:
1231

Пешеходната пътека до кръстовището на ул. "княз Борис I" с ул. "Градешница" и ул. "Първомайска", е вероятно една от най-опасните в града. Причина за това е сравнително правата отсечка от светофара на "Зъбчето" до "месокомбината" и околовръстния път – шофирането със превишена и несъобразена скорост е нещо обичайно и неведнъж животът на пресичащите там е бил застрашаван, а автомобилите (а и тежкотоварни превозни средства) едва са успявали да спрат на сантиметри от хора. Предлагам да се изградят изкуствени неравности (тип "легнал полицай" от асфалт, а не тип "кръгъл ограничител на скоростта" с далеч по-малка устойчивост във времето, както може да се види в близост до ОУ "Петко Каравелов"), които трайно да убият скоростта, преди някой да е пострадал тежко. Призовавам за своевременни мерки!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасни дупки

Начало
28.10.2021
ID:
1230

Здравейте! На улица “Струма” се заформят няколко дупки, които в есенно- зимният ще станат доста дълбоки! Поздрави! / в опита ми да кача снимки jpg формат 1мб ми дава проблем за формата/

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Вик авария

Начало
27.10.2021
ID:
1228

От доста време тече вода на улица Книжна фабрика където е цеха за банички.Толкова никой ли не може да види и да сигнализира?

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител