В процес 72 Приключени 2381

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Приключване на сигнали

Начало
11.07.2020
ID:
290

Здравейте. Моля да отговорите на всички. 1.По кой закон и по кой член от него се обработват сигналите в тази платформа? 2.Как сигнал се третира като приключен само чрез препращане на информацията към виновната институция, която е създала нуждата за сигнала? 3.Общината няма ли интерес тези проблеми да не се случват отново? 4.Изисквате ли срок за отстраняване от институциите и кой проследява изпълнението? 5.Каква е разликата от това аз да се свържа с EVN или ВиК и вие да им препратите сигнала?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Горни Воден

Начало
01.07.2020
ID:
273

Здравейте, въпросът ми е КОГА ще бъде отремонтирана улица "Свети Кирик"? Предполагам сте наясно, че Горни Воден е квартал на Асеновград и е редно Общината да се погрижи за основната улица в квартала.

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

Незаконна постройка

Начало
26.06.2020
ID:
262

За втори път питам Община Асеновград, законна ли е лятната градина на сладкарница Нико ? Кой е разрешил да се изгради лятна градина в предблоковото пространство/ градинката пред блока/ Нееднократно има спрели неправилно автомобили, както на платното за движение така и в задблоковото пространство и на живущите в блока е невъзможно да спрат автомобилите си. И кога Община Асеновград, ще вземе трайно решение за спрените по пътното платно, автомобили?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Съкратено разписание на автобусна линия Асеновград-с. Мулдава-с. Стоево

Начало
09.06.2020
ID:
232

Моля, да уточните каква е причината да бъде съкратено автобусното разписание на линия Асеновград - с. Мулдава - с. Стоево? Последният автобус по линията е в 17.30ч., а има работещи до 18.00 и 19.00ч. Последният автобус в 17.30 е препълнен...

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

Талони за кастрация на котки

Начало
30.05.2020
ID:
222

Здравейте, Искам да кастрирам няколко улични котки в квартала, за да не става свръх популация. Питах в няколко ветеринарни клиники и ми казаха, че има възможност да се използват талони от общината, с което цената пада на половина. Интересува ме дали община Асеновград предоставя такива талони? Останалата част от сумата ще я платя аз. Става въпрос за три женски котки. Мерси.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Увеселителен парк по време на карантина

Начало
27.05.2020
ID:
219

Имам следното питане: Кой издава разрешение за разполагане на увеселителен парк по време на карантина в централна градска част? Към коя от следните институции още трябва да се подаде сигнал - община, РЗИ, медии и в каква последователност? Хубав ден!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Запитване за процедура по акредитация на онлайн канал

Начало
22.05.2020
ID:
212

Здравейте община Асеновград, Имам запитване или въпрос-не знам кое е по- правилното. Имам канал в социалната мрежа за видео споделяне YouTube.Имам желание да отразявам културните събития в града. Можете ли да ме информирате дали има някакаква процедура за акредитация,за да мога да присъствам на събитията? С уважение-Ц.Начев-град Асеновград

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Пускане на вода

Начало
20.05.2020
ID:
205

Здравейте кога отново ще заработи чешмичката на парка между ул. Атанас Свещаров и Цар освободител? Кога ще бъде подновено осветлението? Кога ще подновен асвалта в парка и кога ще бъдат премахнати помпени те станции който стават вечер дом на бездомни хора от ромски произход?

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Пътя до село Новаково

Начало
18.05.2020
ID:
201

От разклона за село Новаково има много дупки. Ще бъдат ли запълнени?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Запитване

Начало
13.05.2020
ID:
188

Здравейте,пред блока в който живеем на упоменатата улица,има няколко самоизраснали дравчета,съседи ме помолиха в качеството ми на Управител етажна собственост,да попитам при какви обстоятелства тези дръвчета могат да бъдат премахнати. Изпращам ви снимки и моля да ми отговорите на посочената ел.поща. Благодаря за отговора .

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител