В процес 186 Приключени 2716

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Кастрене дървета

Начало
02.10.2023
ID:
2883

На 20.01.2023г подадох сигнал #2161 за дърветата, че не са кастрени и опасни. Маркираха дърветата и вече 9 месеца няма никакво развитие. Постоянно падат големи клони, трябва ли да стане беля за да си свършите работата. Този график на фирмата,която ги кастри за 9 месеца не стигна ли вече до този адрес. Хайде малко по-сериозно!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Липса на отговор

Начало
02.10.2023
ID:
2882

Моля за отговор на поставен въпрос относно липса на отчет за мандата в сектор туризъм. Ще има ли такъв или няма да има?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Класови с много на брой ученици в ОУ "Панайот Волов" Асеновград

Начало
27.09.2023
ID:
2875

Тази учебна година стартира с 29 бр. първокласници в единствена паралелка и 31 бр. петокласници в единствена паралелка в ОУ "Панайот Волов", Долни Воден, Асеновград. Кой разреши подобни големи класове на г-жа Донка Георгиева - директор на училището. Изобщо нормално ли е това на фона на класове от 15 - 22 ученика до миналата година. Здравословно ли е? Моля да проверите мотивите й и дали е взела най-доброто решение за децата ни! Правилно ли харчи парите, че спестява от учителски заплати? Учителите са намалели с трима поради пенсиониране, не са наети млади кадри.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Опасно дърво

Начало
27.09.2023
ID:
2873

Пиша 2 жалба за опасно дърво!Кога ще бъде окастрено?Голямо е колкото събираната ми къща!Клоните са до керемидите,ще бутне някоя керемида и някой ще пострада!Моля обърнете внимание!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Регулиране на светофара

Начало
25.09.2023
ID:
2866

В пиковите часове главният път е с 8 секунди зелено и 20+ секунди червено. Според мен това е ужасно регулиране.

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Недостъпен тротоар

Начало
25.09.2023
ID:
2861

Здравейте търся решение на този проблем! Всеки ден минавам по тази улица с количка с бебе и е невъзможно да мина трябва да сляза на пътя на който има спрели коли и бр мога да премина. Това е ресторанта на хотел НИК. Извинявайте ако въпроса ми не е към вас но бихте ли ме упътили към коя институция да подам жалба.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Птици

Начало
25.09.2023
ID:
2857

Здравейте пиша ви от Асеновград улица Пирин 23... тероризирани сме от силна миризма на птици които съседът ни от 2.ри етаж отглежда в таванските стаи.. притеснени сме от заразни болести моля да се вземат мерки.. с уважение

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Превозни средства по площад “Академик Николай Хайтов” и улица “Трети март”

Начало
21.09.2023
ID:
2847

Живея от 29 години в този град. През съзнателния си живот съм обиколила почни цяла Европа, както и много от големите и малки български градове. Никъде няма такова нещо като в нашия град- по главната улица и площада непрекъснато минават коли, магазините зареждат със стока на площада по всяко време на деня (не знам дали имат график изобщо), куриерски бусове спират отпред на площада по всяко време на деня, колела и електрически тротинетки профучават. Ако ще е така, направете една пешеходна пътека отпред и да се приключва, поне да знаем кога да минаваме оттам.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Безхаберие на Община Асеновград към децата и подрастващите

Начало
21.09.2023
ID:
2846

Когато реших да отида със сина ми, който е на годинка и четири месеца, да поиграе, тича и рита топка на свобода и на място, където не минават коли- визирам стадион Шипка, намирам следната картинка- вратата на пистата и игрището на стадиона е заключена с катинар и зловещ надпис- “Забранено влизането на терените” Община Асеновград ФК Асеновец Въпросът ми е следния: Кой е поставил този надпис, знае ли Общината за него и на какво основание? Къде да закарам детето да тича на спокойствие и да го науча на любов към спорта?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Избягало дете

Начало
21.09.2023
ID:
2841

Здравейте, вчера от детската градина на дъщеря ми - ДГ"Зорница" на Кв. Запад гр. Асеновград е избягало детенце. То е на 6 години, момченце. Повече не знаем. Било е намерено живо и здраво.. Но... Как така дете излиза от детската градина... къде са учителките, лелките? Какъв контрол упражнява директора... А ако беше се случило най-лошото...???? Не ми се мисли! Дано не се покрие случая. Надявам се да се заемете с това обезпокоително за нас, родителите положение, и то в началото на учебната година за доброто на децата ни.

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител