В процес 111 Приключени 2208

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Пешеходците са в опасност

Начало
04.08.2021
ID:
1045

Предложението ми е да се поставят камери по бул. България и да се осъществява контрол на скоростта на движение. Както и да се постави нависоко мигащи светлини , които предупреждават шофьорите за пешеходна пътека в района на бензиностанция ШЕЛ. Това са едни от най- опасните места за пресичане на пешеходци.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Тротоарът е за ПЕШЕХОДЦИ! Това е втори сигнал по тои казус.

Начало
04.08.2021
ID:
1044

Подавам втори сигнал по същия казус, защото първият е №773 и е със статус ПРИКЛЮЧЕН, но явно не сте с свършили рботата! 07.07.202116:20 Здравейте! Съоръженията ще бъдат премахнати, тъй като на заведението не се разрешава търговията на открито в този участък. 27.05.202116:51 Здравейте! Уведомяваме Ви, че управителят на кафе–аперитив ”Ада” е подал заявление за регистрация на търговска дейност на открито. Заявлението ще бъде разгледано на Комисия по безопасност на движението. 15.04.202110:10 Сигналът е получен и е в процес на обработка.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Неправилно поставен противопожарен кран

Начало
04.08.2021
ID:
1043

Поставен е противопожарен кран на средата на улицата, не е обезопасен, не е осветен, в тъмното не се вижда, а от там минават коли. Улицата се намира зад училище "Отец Паисий", води до кв. Баделема, няма име и е трудна локацията за обозначаване.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Паркиране

Начало
04.08.2021
ID:
1042

Уважаема Общинска Администрация, моля вземете под внимание предложението , което ще отправя, защото то ще реши много от проблемите с паркирането не само на ул. Изложение, а и като цяло в града! Премахнете човешкия фактор при плащане и пропускане на автомобили на паркингите общинска собственост. Не е много трудно да се закупят машини за таксуване и пропускане на автомобилите. Една на входа и една на изхода на паркинга. Мисля, че се сещате, кои са тези машинки, има ги във всеки МОЛ, който посещавате. Колкото и за вас да е голяма инвестиция, мисля, че Община Асеновград е по- платежоспособна от един магазин. Приемането на това предложение ще доведе до намалението на загубите на ОП Паркинги и гаражи и ще спести един солиден паричен поток, който се харчи за заплати на персонал без работа!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Паркиране

Начало
04.08.2021
ID:
1041

Моля, общинската администрация да даде разяснение как ще се реши проблема на всички живеещи на ул. Трети март №34, които не могат да паркират на заплатеното от тях място чрез годишен абонамент!!! Местата са заети от автомобили без нужните за целта пропуски или такса за използване на паркинг!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

ул. Изложение

Начало
04.08.2021
ID:
1040

Паркингът на ул. Изложение е препълнен всеки ден още от 9:00ч. . Автомобили без нужните пропуск или касова бележка за заплатен паркинг са навсякъде като така заемат местата на заплатилите годишни абонаменти за паркиране по местоживеене. Коли влизат от забранената посока и така избягват заплащането на такса за вход. Паркингът на "Москва" е пълен с излезли от употреба автомобили , който по всяка вероятност са на общинска администрация. Моля Община Асеновград да се сезира и да вземе отношение по този въпрос, защото не е нормално 8 години да заплащаш годишен абонамент за паркиране по местоживеене и да няма къде да паркираш!!! Прилагам снимки на автомобили без пропуск или касова бележка!!!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Запрашаване на въздуха.

Начало
03.08.2021
ID:
1038

Здравейте! Днес, 03.08.2021 г., за пореден път през това лято се почиства бул."България" от паднали листа. Листата се събират с обдухване, но се запрашява адски много въздуха! Тоива ли е единствения начин? Нямах избор и трябваше да мина покрай работниците, но дрехите ми станаха сиви, целия бях полепнол с прах, а след това 10-15 мин. не спрях да кашлям от праха, който вдишах, независимо, че си бях сложил маска на устата и носа до като минавах. За колите няма да описвам на какво приличат след това "почистване"! Моля, вземете мерки и осигурете друг начин за почистване на падналата шума. Не може през седмица, цяло лято да ставаме като коминочистачи и да дишаме този прахоляк.

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Работно време КАТ

Начало
03.08.2021
ID:
1037

Здравейте, искам да попитам кой определя работното време на КАТ Асеновград за връчване на постановления на глоби. Как може да е единствено от 15:30 до 17:30. В най- голямата жега. Вчера конкретно беше 40+ градуса и имаше пенсионери на опашката. Защо трябва да се редим в жегите. Нека направят прием и сутрин от около 8:30 до 11 примерно.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Указателна табела на ул. Иван Вазов

Начало
02.08.2021
ID:
1036

Във връзка с подадено от мен предложение за поставяне на легнал полицай и указателна табела за играещи деца, както и последващото поставяне на такава искам да сигнализирам, че последната не е поставена коректно. Табелата е поставена в началото на ул. Иван Вазов, където няма жилещен квартал и няма видимост към нея. Предложението на целия ни жилещен квартал е да се примести непосредствено преди ул. Сава Катрафилов на видимо мястно, както и знак оказващ максимална скорост от 30 км/ч. Все още настояваме за поставяне на поне два легнали полицая преди ул. Сава Катрафилов и след ул. Кочо Честименски.

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

Улично осветление

Начало
02.08.2021
ID:
1035

Много опасно и тъмно ,спешно е нужно осветление !

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител