В процес 61 Приключени 2547

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Анулирам сигнал номер №1476

Начало
28.02.2022
ID:
1477

Здравейте! Анулирам сигнал номер №1476,понеже се оказа,че лампата работи просто светна по-късно от обикновено,когато вече другите лампи на улицата светеха. Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Некоректно почистване от КМД

Начало
28.02.2022
ID:
1475

Системно НЕпочистване около контейнерите. Почистващите екип на КМД в кв.Зъбчето системно не почиства около контейнерите! Също така не поставят контейнерите на обособените за това "джобове". Редовно контейнерите след почистване се оставят не в джобовете ,а около тях/на самите улици,където пречат на преминаващите коли/. Прилагам снимки от 28.02.2022г.,когато заради снега камиона на КМД мина по-късно от обикновено,заради което контейнерите вече бяха препълнени и имаше отпадъци и до самите контейнери. Служителите почистиха само контейнерите,а картоните,които виждате на снимките/които и те добре видяха/бяха оставени там. При един вятър след това боклуците се разпиляват по улиците.Така ли трябва да бъде? Моля дайте инструкции на почистващата фирма ,нека почистват съвестно,нека спазват джо

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Снегопочистване на път 669 от републиканската мрежа

Начало
28.02.2022
ID:
1474

Систематично непочистване на участък от разклон на с. Златовръх до с. Патриарх Евтимово.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Паркиране в центъра на града

Начало
26.02.2022
ID:
1473

Живея в центъра на града,ул.Трети март .След 16:30ч пред дома ми се е превърнало в паркинг.Молбата ми е да се прекрати достъпа на коли към центъра на града,които паркират буквално пред вратите на живущите там-Това го няма никъде,да паркират на самия център за да отскочат да си платят сметките,да пият кафе или просто да се разходят.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Обществена заплаха

Начало
26.02.2022
ID:
1472

Безтопанствени кучета, озлобени и агресивни се нахвърлят на минувачи и деца, които тренират карате в залата на Асенова крепост! Кучетата са големи и нахъсани, особено вечер и рано сутрин! Въпрос на време е някой да пострада! Нека да се изпревари евентуална предстояща злополука и да се вземат необходимите мерки, знаете, че после всички ще съжаляваме!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Излязло от употреба МПС

Начало
25.02.2022
ID:
1471

Здравейте, за пореден път ви подаваме сигнал за излязло от употреба МПС Опел Вектра сива1990г.с Регистрационен номер РВ1971ХН, на адрес ; Книжка фабрика#15;, блок Асенова крепост.Колата пречи и създава непосредствена заплаха, и опасност. След последната жалба поставихте някакви бележки, които собственика премахва. Живущите в блока молим да вземете АДЕКВАТНИ мерки, за отстраняването на този автомобил. Той е без застраховка, преглед повече от 7 години. Ще сме ви много признателни ако си свършите работата. За пореден път предварително благодарим.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Окастряне на дърво

Начало
25.02.2022
ID:
1470

Здравейте, бях подал сигнал за окастряне не опасно виснали клони през Юли 2021 (СИГНАЛ №970), и ми беше отговорено, че дървото ще бъде окастрено през есения сезон, което не се случи. Днес са окастрени дърветата срещу адреса, но от екипа по окастряне ни казаха, че ние не сме в списъка за окастряне на дървета. Може ли да ни добавете незабавно, за да бъдат окастрени дърветата пред нашия адрес, защото това се протака доста дълго време, а клоните са обрасли неконтролируемо.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Сметосъбиране в село Лясково

Начало
22.02.2022
ID:
1469

Моля спешно да предприемете действия за сметопочистването и сметоизвозването в село Лясково. От два месеца не са извозвани битовите отпадъци и гледката в момента е потресаваща. Красивата природа и хората не заслежаваме това...

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Папка " В процес"

Начало
21.02.2022
ID:
1468

15.01.2022 изпратих сигнал 1385. И днес, както всеки ден виждам че си стои в папката „В процес” и отлежава. Името е много точно - ПРОЦЕСА продължава: - Дупката триизмерно прогресира; Пукнатините по къщата също; - Основите на камбанарията на църквата „Св. Василий Велики” прогресиращо се ронят. Не че съм имал някакви илюзии: току ще видя – ХА! ДУПКАТА Я НЯМА и ШАХТАТА на ул. 6ти Януари” Е ОПРАВЕНА и ПОТОКА КОЛИ по улицата е намалял. Убеждавам се, че в тази държава, в списъка на вечните неща, са и неспазването на знаците, дупките по улиците и пътищата, както и данъците, които чинно си плащаме. След 3 седмици пускам жалба до кмета, после остават телевизиите.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Подръжка на паркове, тротоари , парапети и осветление

Начало
20.02.2022
ID:
1465

Здравейте, искам да попитам защо моста до спортната зала и улицата изглеждат в това състояние! Без работещо осветление, с треви и бурени, ръждясали. Защо част от парапетите и пространството покрай реката изглеждат като в моето детство от 80-те година на миналия век по времето на разпада на развития социализъм! Защо няма парапет към реката в крайния участък на улица Асенова крепост! Защо оградата на градинката на "Зъбчето" е като за кравеферма, а не за градски парк! Защо града заприличва на гето или провинционален турски град, а не на европеиски град с 45000 жители. Защо ли? Павлин. 20.02.2022г.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител