В процес 192 Приключени 2653

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

ТРЕВНИ ПЛОЩИ

Начало
17.05.2022
ID:
1607

Тревните площи по пътя имат нужда от окосяване. Твърде високи са и няма никаква видимост за автомобилите излизащи от улицата до р-т Протос за да се включат по "Цар Иван Асен". Има предпоставки за ПТП.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Обещахте за Параколово ВОДА г-н Грудев!

Начало
17.05.2022
ID:
1606

Уважаеми г-н кмет на гр.Асеновград, Бяхте обещали за вилна зона Параколво да пуснете тръба за вода от ново построената ВИК помпена станця която ще захранва с вода мулдовския манастир Света Петка. Знаем, че за този проект са отпуснати милиони. От дълги години на сам, само обещания давате за вилната зона Параколово на Асеновград, но реални действия не виждаме. Във вилната зона има много вили които имат нужда от вода и инфраструктура, подавани са множество сиганли и молби през годините, защо никой от управниците не работи по въпроса?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Асенева крепост

Начало
17.05.2022
ID:
1605

Здравейте, Посетихме Асеневата крепост в средата на 05.2022г. За съжаление, освен от красотата и стойността на този безценен паметник, останахме "поразени" и от ужасните драсканици по вътрешните му стени - направени, явно, от посетители. Би било добре тези рисунки, надписи и пр. да се отстранят и занапред един служител да е непрекъснато горе, до крепостта. Само така паметникът може да бъде опазен, за потомците ни. Моля, дайте ни обратна връзка.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Разхвърляни боклуци около контейнерите

Начало
16.05.2022
ID:
1604

Около контейнерите на ул.Иван Вазов в близост до склад " Любекс" положението е ужасно ! Много боклуци около контейнерите-автомобилни гуми, чували с боклук, които стоят от няколко седмици и не се събират от сметосъбиращата фирма.Те си изпразват само контейнерите и нищо извън тях не ги интересува ! Моля да съдействате да бъде почистено !

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Нерегламентирано сметище

Начало
15.05.2022
ID:
1603

Подавам пореден сигнал за това нерегламентирано сметище, което се намира точно срещу къщата ми.Боклука на места излиза и на асфалта и пречи на колите да минават.Миризмите са ужасни.Все повече бездомни кучета се събират заради него.Питам пак -КОЙ ВЕК ЖИВЕЕМ,ЗА ДА СМЕ СВИДЕТЕЛИ НА ТАКИВА ГЛЕДКИ?Намерете си начин да контролирате този проблем!Аз не съм длъжна да подавам всеки ден сигнали!Имаше един период,преди около две години,когато бяха намерили начин как да се справят с този проблем.Нямаше едно боклуче. Като има начин ,защо не го прилагате питам аз?С чистене веднъж на два месеца нищо не става.В тая смрад не се живее....

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасни заграждения на тревни площи

Начало
15.05.2022
ID:
1602

Тревните площи пред този адрес 3-4 на брой, са заградени с много ниски опънати бодливи ръждясали телове. Това е адски опасно за всеки който преминава в близост до тревните площи, защото са на нивото малко над глезена на възрастен човек и трудно се забелязват. Представете си тичащи и играещи деца как биха могли да пострадат от тези опасни телове! Моля да се намесите и да бъдат отстранени преди някой да пострада!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Разхвърляна отрова

Начало
13.05.2022
ID:
1600

Здравейте! Отново има разпръсната отрова в парка на ДАНДЕВИЛ отровата е разпръсната по градинките. Моля да се вземат необходимите мерки ( видеозаписи) ако има камери наоколо и този престъпник да си понесе отговорността за деянието.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Липсващ тротоар, буйна трева вместо пешеходен тротоар

Начало
13.05.2022
ID:
1599

Здравейте, с настоящия сигнал бих искала да уведомя и помоля общината да положи тротоарната настила, която винаги е липсвала на ул. Захария между номер 95 и 97 в квартал долни Воден. През летния сезон тревата в този участъкк избуява и освен, че е некрасиво затруднява пешеходците на ъгъла между ул. Родина и ул. Захария. С оглед на текущата подмяна на тротоарната настилка в близост до този участък, предполагам, че включването му в текущата подмяна няма да бъде трудно изпълнимо за общината. С уважение, Христина Пейккова.

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

Детска площадка

Начало
13.05.2022
ID:
1598

Какво се случва с детската площадка на улица Княз Борис 6. Беше приета и одобрена?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Недостъпна пешеходна зона

Начало
12.05.2022
ID:
1597

Здравейте, разстоянието между кв. Запад и кв. Долни Воден ул."Стоян Джансъзов" няма нормален тротоар. На места където има останки от него е "завзет" от плевели, къпинаци,саморасли дръвчета. Участъка е интензивен с пешеходци, които се движат по пътното платно, по което пък фучат МПС със 100 км/ч. Нормален тротоар скоро може би няма да има, но поне да се изчисти този буренак, за да се ходи където е възможно спокойно, а не да се спъваме в тръни, в който пълзят всякакви влечуги и да се предвижваме по шосето.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител