В процес 60 Приключени 2530

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Неработеща система за капково напояване и неокосени тревни площи

Начало
21.05.2022
ID:
1618

Искам да подам сигнал, че в зона 5 на кв."Запад" не са окосени тревните площи и не са напръскани срещу кърлежи.До всеки блок има детски площадки където играят много деца.Родителите се притесняват много. Температурите се покачиха вече доста , а капковото напояване на блокове с номера 105 и 106 не работи. Молим за вашата намеса по компетентност на нашия сигнал!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Замърсяване на улично платно при смяна бобри за смет

Начало
20.05.2022
ID:
1614

Здравейте! От две седмици при ежедневното почистване на бобрите за смет, от събответната фирма, на цялата ул."Княгаиня Евдокия", голяма част от боклуците се разпилява на уличното платно! Не знам дали проблема е в следствие на технически проблем или е свързан с липса на умения от обслужващия техниката персонал! Моля да предприемете мерки!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Обрасъл тротоар на улица Иван Вазов

Начало
19.05.2022
ID:
1612

Тротоарите по улица Иван Вазов в района на Завод Асенова Крепост са обрасли с треви и храсти, които възпрепятстват преминаването по тях. Същите са в много лошо състояние, плочките са криви, изкъртени и е трудно да се ходи по тях, има предпоставка за контузии, което принуждава живущите в района да ходят по пътното платно, а движението по ул. Иван Вазов е силно натоварено. По същите тротоари е невъзможно преминаването на детска или инвалидна количка. Тези тротоари имат спешна нужда от косене и ремонт на настилката!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Драсканици в Асеневата крепост

Начало
19.05.2022
ID:
1611

Здравейте, пиша във връзка с наш сигнал 1605, подаден на 17.05.2022г, на който, на 19.05.2022г, е преценено, че е отговорено. Считам, че е недопустимо да се прехвърля отговорност. За протокола: част от драсканиците са датирани "09.2021г" и не са "направени" върху стенописи, а на "гола" стена. Дори и премахването им да е "изключително сложно мероприятие, което се извършва от специалисти": каквото е необходимо, следва да се направи. Асеневата крепост е част от славното ни минало, посещава се и от българи, и от чужденци, Община Асеновград или друг оторизиран орган би трябвало да се справи с проблема. Тук въпросът не опира до "будна съвест", а до адекватна реакция и последващ непрекъснат контрол. Ако Вие не можете да реагирате, моля, кажете към кого да се обърнем. Благодаря Ви.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Наводняване

Начало
18.05.2022
ID:
1610

Поради липса на отводняване, вследствие на поставения нов асфалт, тротоарите са като водни канали

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Защо не показвате сигнал с номер №1606

Начало
18.05.2022
ID:
1609

Защо не показвате сигнал с номер №1606?? Вчера го пуснах

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

окосяване на трева

Начало
18.05.2022
ID:
1608

Моля да окосите тревните площи по пътеката, с която се стига до пътя за асеновата крепост от квартал Метоха, до цървката св. Георги. Пътеката е малка, напълно обрасла, но ползвана от стотици граждани и предвид бездомни и домни животни по всяка вероятност ще бъде опасна за преминаване , заради кърлежи и.... влечуги. Надяваме се и да се направи напръскване срещу кърлежи?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

ТРЕВНИ ПЛОЩИ

Начало
17.05.2022
ID:
1607

Тревните площи по пътя имат нужда от окосяване. Твърде високи са и няма никаква видимост за автомобилите излизащи от улицата до р-т Протос за да се включат по "Цар Иван Асен". Има предпоставки за ПТП.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Обещахте за Параколово ВОДА г-н Грудев!

Начало
17.05.2022
ID:
1606

Уважаеми г-н кмет на гр.Асеновград, Бяхте обещали за вилна зона Параколво да пуснете тръба за вода от ново построената ВИК помпена станця която ще захранва с вода мулдовския манастир Света Петка. Знаем, че за този проект са отпуснати милиони. От дълги години на сам, само обещания давате за вилната зона Параколово на Асеновград, но реални действия не виждаме. Във вилната зона има много вили които имат нужда от вода и инфраструктура, подавани са множество сиганли и молби през годините, защо никой от управниците не работи по въпроса?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Асенева крепост

Начало
17.05.2022
ID:
1605

Здравейте, Посетихме Асеневата крепост в средата на 05.2022г. За съжаление, освен от красотата и стойността на този безценен паметник, останахме "поразени" и от ужасните драсканици по вътрешните му стени - направени, явно, от посетители. Би било добре тези рисунки, надписи и пр. да се отстранят и занапред един служител да е непрекъснато горе, до крепостта. Само така паметникът може да бъде опазен, за потомците ни. Моля, дайте ни обратна връзка.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител