В процес 193 Приключени 2657

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

Изсъхнало дърво

Начало
20.04.2024
ID:
3321

На улица Марин Дринов 10 има дърво, което видимо е изсъхнало и може да представлява опасност в бъдеще.

Статус:  В процес

ДЪРВО КОЕТО СЕ НУЖДАЕ ОТ ПОДКАСТРЯНЕ

Начало
20.04.2024
ID:
3320

СИГНАЛ №2978 подаден преди пет месеца и обявен за приключен, до този момент е без реален резултат. "Дървовиден храст излиза през оградата на църквата и препречва половината тротоар. На същото място има и пътен знак и разминаването на пешеходци е силно затруднено." Дървото вече е още по-широко и заема все повече от тротоара.

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Ремонт на спортната зала

Начало
20.04.2024
ID:
3319

Във връзка с предстоящият 30 месечен ремонт на спортна зала Асеновец бих искала да попитам господин Грудев дали има подсигурено място за трениране на децата от баскетболния отбор който тренират там или както стана предния път с ремонта само баскетболния отбор пак остава на улицата за разлика от другите отбори трениращи там. Но този път господин Грудев и цялата община трябва да са наясно че ние родителите няма да стоим безучастно и ще се вдигне толкова шум че свят да им се завие, надяваме се тези дни да има положителен отговор, за да не се стига до други институции и телевизии. Нашата община ни е първа инстанция за исканията след това тръгваме нагоре ,но ще стане наистина грозно. Все пак става въпрос за деца а в управлението на кмета приоритети му са спорта и децата ,поне така твърди.

Статус:  В процес

ФИЗКУЛТУРЕН САЛОН ОУ "ПАНАЙОТ ВОЛОВ"

Начало
19.04.2024
ID:
3318

Здравейте! Учениците в ОУ "Панайот Волов" години наред, поколения наред са лишени от занимания във физкултурен салон. Първоначално нямаше изграден такъв. Сега е построен, но все още не функционира. Чета за СОУ "Св. Княз Борис I" и обновения физкултурен салон, чета за КИТИ и се радвам, че има напредък в сферата на спорта за децата ни. Ще е чудесно да се помисли и за децата на кв. Долни Воден и по-точно за учениците в ОУ "Панайот Волов", да се изчистят недостатъците и най-сетне да се открие физкултурния салон. Благодаря Ви

Статус:  В процес

Замърсена улица от подрязване на клони.

Начало
19.04.2024
ID:
3317

След окастрянето на дървета на посочената улица от ЕВН Асеновград, улицата е оставена непочистена.Моля за вашето съдействие.Две седмици преди кастренето улицата беше почистена след зимния сезон от листа и клонки.В най-окаено състояние е пред номер 4.

Статус:  В процес

опасни дипки

Начало
18.04.2024
ID:
3316

Здравейте пиша Ви относно получените дупки които разрастват всеки ден и отново аз ще съм ощетен с достъп до гаража си в улица Ангел Кънчев, пътя беше ремонтиран скоро, но некачествено вижда се че и новия асфалт е изцяло в напукан, моля за адекватно въздействие

Статус:  В процес

Забрана за пушене на открито

Начало
18.04.2024
ID:
3315

Добро утро Пиша за възможността да се направи общински регламент до съвета, да се забрани пушенето в обществените паркове и може би дори в автобусните спирки, това вече се прави от някои европейски градове, за да не се замърсява и да се опита да насърчи да не се пуши в някои райони. А за тези, които не го спазват, административни санкции. Благодарим ви

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Кърлежи

Начало
17.04.2024
ID:
3313

След обработването на тревните площи срещу кърлежи в града, хванати 3 кърлежа. При положение, че уж е пръскано, града е пламнал, а по парковете е пълно с деца, които играят в тревата и домашни любимци. Моля, да се обърне внимание дали е коректно обработването срещу кърлежи в града.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Компрометирани шахти

Начало
17.04.2024
ID:
3310

До културния дом от страната на реката неотдавна поставените шахти по цялата ширина на пътя са компрометира и и създават условия за пускане на гумите и повреда на джантите на преминаващите от там автомобили.

Статус:  В процес

Тротоара безплатен паркинг ли е

Начало
17.04.2024
ID:
3309

До колкото ми е известно тротоарите не са за паркинг на автомобили. Те служат за движение на пешеходци. Дамите и господата от ВИК най нагло са си превзели тротоара и са го превърнари в безплатен паркинг. Кмете разкарайте тези джипове. Да си намерят паркинг на друго място.

Статус:  В процес