В процес 148 Приключени 2632

Списък с всички подадени сигнали в община Асеновград

Филтър за сигнали

НЕИЗПЪЛНЕН ангажимент от страна на Община Асеновград

Начало
12.09.2022
ID:
1881

Във връзка с опасна улица пред жилищни сгради БЕЗ тротоар и с развиване на висока скорост след асфалтиране бе излъчено цяло предаване по БНТ, в което участваше г-н Бебев от страна на Общината и поет ангажимент до КРАЯ НА АВГУСТ!!! да бъдат поставени съоръжения върху асфалта за ограничаване на скоростта. Любезно ви информирам, че ако не сте забелязали, краят на август отдавна отмина. ДОКОГА ще излизам от блока си с риск за живота и ще ви чакам да си свършите работата?

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Не работещо осветление

Начало
12.09.2022
ID:
1880

Осветлението не работи, пълен мрак. Имаме малки деца по блоковете. Моля да се вземат мерки. Благодаря предварително.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Агресивно улично куче на ул. Тракия

Начало
12.09.2022
ID:
1879

Здравейте, искам да подам жалба за това куче, което от месеци се е настанило пред вратата на съседите на ул. Тракия 9 с което не позволява на хората да си влязат през този вход вкъщи. Кучето е агресивно, нахапа едно дете преди месеци (мислех, че тогава ще подадат жалба родителите..., но явно не са). Тръгва да лае агресивно към част от живущите на тази улица, включително мен и децата ни под гони вече 2ри път. Като се налага всеки път да заобикалям и минавам от горния край на улицата или да съм с кола за да бъда защитена! Децата също минават със страх, а сега започва и училище, а улицата е постоянно пълна с минаващи деца. Моля да се вземат мерки и да се премахне това куче от тук.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Не светещи осветление

Начало
11.09.2022
ID:
1878

Не светещи осветление от 2 седмици. Пъен мрак е, не се вижда нищо. Моля вземете мерки

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Сметосъбиране

Начало
11.09.2022
ID:
1877

Днес 11.09.2022 год. след минаване на камиона на фирма КМД забелязах, че единия от двата контенера въобще не го изчистиха, а след като вдигнаха втория на улицата останаха много отпадъци. Моля да вземете мерки защото всеки път, след като мине камиона се налага да почиствам след тях. Регистрационния номер на камиона е РВ2194КР.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

незаконно паркиране

Начало
09.09.2022
ID:
1876

След ремонта на ул. Драгоман на ъгъла на същата с ул. Копринарска трябваше да бъде поставен знак СТОП, който е там ,но е захвърлен на тротоара. На мястото на тротоара, където трябва да е знака от години вече спира автомобил, който пречи не само за поставянето на знака, но и за преминаването на пешеходци, сякаш това е негово паркомясто. Не съм сигурен дали той(шофьора на автомобила) е премахнал знака ,за да може да го спира там, или знака не е поставен, защото автомобила е пречел, но нито автомобила му е там мястото, нито знака трябва да се търкаля на тротоара, а да се постави на правилното място.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

затрудняващо урегулиране след ремонт

Начало
09.09.2022
ID:
1875

След ремонта улица Драгоман беше урегулирана като еднопосочна. Това означава, че достъпа до този квартал около улица Драгоман, улица Копринарска, до магазин ЗИТ и кооперациите около него, и доста други улици имат един единствен вход и това е улица Царевец ,която също е еднопосочна. Само че огромния проблем е че за да влизаш във улица Царевец(повтарям - единствения вход)трябва задължително да идваш от колелото на бул. България, ако иска да влезеш от всяка друга посока излизайки от колелото левия завой за улица Царевец след островчето със пешеходната пътека е строго забранен. И за да се влезе задължително трябва да се направи първо обратен завой на следващото кръгово(на бул.България) и да се върнеш за да влезеш към ул Царевец. Това създава огромно неудобство.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Засаждане на дръвчета

Начало
08.09.2022
ID:
1874

Здравейте, искам да попитам защо за 2ра поредна година при залесяване на тротоара на този адрес се пропуска отредено за дърво място, а именно пред вход В. При положение, че от входа се постараха, то да е достъпно и почистено, отново не е поставено дръвче там. Вчера вечерта, или днес сутрин по продължението на тротоара и отсреща са поставени нови дръвчета, но до входа не е. Каква е причината? Ще помоля да бъде вместено в график и да бъде озеленено както е по план. Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Паркинги и гаражи

Начало
07.09.2022
ID:
1872

Предлагам да се закрие структурата "Паркинги и гаражи", поради бездействието и незаинтересоваността на служителите и управителя на отдела. Многократно подаваме сигнали за неправилно паркиране и заемане на паркоместата пред магазин "Чучев-Клима", за които ние заплащаме ежемесечно, но съдействие НЕ получаваме от отговорните за това лица. Защо да заплащаме такса за паркоместата, след като НИКОЙ не ни съдейства? Днес 07.09.22г. подадохме сигнал в 09:05ч. и все още никой не е дошъл. След многократни сигнали, отговорът на служителите е: "Предадохме на колегите" - в момоента часът е 12:25ч. Чакаме адекватно действие от страна на отговорните лица!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Разрушен тротоар

Начало
07.09.2022
ID:
1871

Здравейте, по време на ремонта на водопровода на ул.Илинден 11 беше използвана верижна техника, която поради голямото си тегло разруши част от тротоара. В момента ъгълът на тротоара е разрушен, което на практика го прави - труден или невъзможен за използване от хора с нарушени двигателни функции. - Изглежда изключително зле естетически. - Прави го изключително опасен за деца, които го използват често поради непосредствена близост на детска градина "Асенова крепост" -поради липсата на бордюр много от водачите на автомобили при направата на ляв завой от ул. "Клокотница" преминават върху тротоара, което създава предпоставка за инцидент или ПТП. Бих се радвал на обратна връзка какви ще бъдат взетите мерки. Благодаря предварително за усърдната ви работа. Поздрави.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител